If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И продаваш преди акт 14 с 200 € печалба на квадрат.
п.п. А ти си някакво комплексарче без пари и спирам да те коментирам.
Още нищо не си купил, за да продаваш.
С тия приказки най-много да излъжеш някой срамежлив и крайно неосведомен клиент стъпнал за първи път в агенция за недвижими имоти.
Какъв процент са от месечния ти доход няма никакво значение.
Истината е, че ако не си плащаш на банката и не работиш за нея, то тя ще ти бие шута и ще си прибере имота. Когато се изплатиш на банката, тогава ще удряш калпака в земята и ще ми се правиш на инвеститор - собственик.
Сега си просто един наемен работник по подръжката и изплащането на имота.
Ба си колко си финансово неграмотен. Ти учил ли си математика поне трети клас?Страдаш ли, че на стари години не остави нищо на децата си?
Истината е, че ако не си плащаш на банката и не работиш за нея, то тя ще ти бие шута и ще си прибере имота. Когато се изплатиш на банката, тогава ще удряш калпака в земята и ще ми се правиш на инвеститор - собственик.
Явно банките са ти го нахлузили и идваш на нас да ревеш.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Финансово неграмотен комарджия , тези 40% привлечен ресурс са едва 1/6 от месечния ми доход. Дали ще ми почука ЧСИ на моята врата или на твоята празна глава?
ей как изпъпляте след работното време на модераторите. Кат мишки сте. По-добре зидаромазач отколкото най-низката професия: умиращ от глад платен трол брокераст.
Боклучак, ти нали уж не си се бил върнал. Оди лови херинга в Северно море и не ни занимавай с личните ти трагедии
Е да налеем малко масло в огъня, е сега ще дойде заплатката да каже "ето даже не ви е срам, сами си казвате" ще свали цената на имотите с 30% с 5 поста до края на седмицата. После някой друг да каже редовното за деня че от един ник пишат 3-5-10 човека и те така. То някой вече го е писал преди малко, но скоро ще трябва да се разпишат за новия ден - наближава 12.Пии си пиенето и гледай цирк.
Коментар