If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И ние имаме акции,злато,земеделска земя,криптовалути, имоти и най вече знания и опит.
Аз пък откъснах толкова голяма ябълка от градината на баба, че когато шест човека я качихме на каруцата от нея излезе толкова голям червей, че изяде магарето.
Аа, в грешка си, чета списания, вестници, бюлетини. Ограмотявам се.
Давам ти пример, че трябва да четеш и ти да понаучиш нещо.
То е лесно да мечтаеш във форума.
Хахахаха, какви списания си чел смешник? БТА Паралели ли? Аз чета Science и NG
Аз когато съм чел ти сигурно си бил в лимончетата на баща си. Четейки писанията ти стигам до извода, че имаш някакъв проблем , който за съжаление ние не можем да решим.
Аа, те твоите изводи са гола вода.
Проблемът ми е, че не разбирате, какво ви говоря.
И разбира се, че зелен инвеститор в дупка не може да ми реши проблемите.
Аз когато съм чел ти сигурно си бил в лимончетата на баща си. Четейки писанията ти стигам до извода, че имаш някакъв проблем , който за съжаление ние не можем да решим.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Що за въпрос!?! То се вижда, кой е приключил с образованието още във втори клас.
Аз колкото съм прочел, ти толкова косми нямаш по главата.
Ти ли? Аз косми по главата нямам, но преди 40 дни имах спестявания, които вложих в имот. ТИ КАКВО си постигнал нулевако?
За образование е смешно да се равняваш с мен. Делят ни вагон книги, които аз съм прочел, а ти дори не си сънувал. Искаш ли да съпоставим това и да видим кой какво е чел неграмотнико? На каквито езици предпочиташ, щото подозирам, че не знаеш и дума на английски.
Ти никакво понятие си нямаш от строителство и инвестиции в него. А за вторична продажба по време на строителство пък съвсем.
Още нищо не си купил, за да продаваш.
С тия приказки най-много да излъжеш някой срамежлив и крайно неосведомен клиент стъпнал за първи път в агенция за недвижими имоти.
Ти никакво понятие си нямаш от строителство и инвестиции в него. А за вторична продажба по време на строителство пък съвсем.
Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
И продаваш преди акт 14 с 200 € печалба на квадрат.
п.п. А ти си някакво комплексарче без пари и спирам да те коментирам.
Още нищо не си купил, за да продаваш.
С тия приказки най-много да излъжеш някой срамежлив и крайно неосведомен клиент стъпнал за първи път в агенция за недвижими имоти.
Коментар