IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
    копнато от фейса:
    [ATTACH=CONFIG]n3759345[/ATTACH]

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахах ахаха, този не е нужно да си признава, че е прост и неграмотен гастар.

Гастарите, вече осмърдяха и фейсбук с техните терзания, та какво остава да кажем за перонците-нулеваци в темата. А имотите скъпи, скъпи... И още доста ще поскъпват...
    този гаста се явява народен будител, ми се види.
    явно и той се е простил с мечтите за епк у люлин
    препоръка е

Коментар

• копнато от фейса:
      Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-05-14 080604.jpg
Views:	1
Size:	90.8 КБ
ID:	3759345

хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахах ахаха, този не е нужно да си признава, че е прост и неграмотен гастар.

Гастарите, вече осмърдяха и фейсбук с техните терзания, та какво остава да кажем за перонците-нулеваци в темата. А имотите скъпи, скъпи... И още доста ще поскъпват...
      Last edited by СтанчевА.; 14.05.2021, 09:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Тоя е нелегален у Германия транжира животни до Оснабрюк а у Индия е от кастата на кенефочистачите
        абе почвам да си мисля, че е средна класа
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
          я, кратунчо се появи у темата.
          кратунчо, ти у германия коя класа си
          или да питам у индия коя каста си, тая къде събира умрелите животни по улицата ли
          ще чакаш тогава за средна класа.
          за сега само среден
          Тоя е нелегален у Германия транжира животни до Оснабрюк а у Индия е от кастата на кенефочистачите

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

4та данъчна съм, за индийските питай баче Пеше - той ги обича тия със сините венци
            За да има средна класа - трябва да има дребен бизнес жив - и тя да го притежава. А в Б-стан курец само има - те курец и за средната класа затова.
            Не се срамувай от родата у Продимчец.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
              я, кратунчо се появи у темата.
              кратунчо, ти у германия коя класа си
              или да питам у индия коя каста си, тая къде събира умрелите животни по улицата ли
              ще чакаш тогава за средна класа.
              за сега само среден
              4та данъчна съм, за индийските питай баче Пеше - той ги обича тия със сините венци
              За да има средна класа - трябва да има дребен бизнес жив - и тя да го притежава. А в Б-стан курец само има - те курец и за средната класа затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Точно така. И аз това казах вчера на началник гарата. Така да влизат в инвестиции, в имот само под наем да прекрачват. Треа да си щур да пръснеш даже и 60К€ за имот и то некъде в Курило сигурно.
                Акъл писах, не гъз. Седни си, пак двойка. Трябва да си двойкаджия, че да пръснеш за имот къде да е в Б-стан.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius

Ей това човешката злоба другия да има, а ти не води до психични отклонения.
                  Човек, побърхаха се от злоба нашите понижители, това вече граничи с абсурда, абе работете бе, дерзайте бе хора

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius

Ей това човешката злоба другия да има, а ти не води до психични отклонения.
                    https://www.google.com/search?q=%D0%...obile&ie=UTF-8

Коментар

• Първоначално изпратено от travelboy Разгледай мнение

Абе снимката не е от София ми се струва.
                      Снимката е от центъра на Бургас

Коментар

• Teзи, ĸoитo имaт ĸъcмeтa дa пpитeжaвaт втopи имoт, щe бъдaт пpинyдeни дa пpoдaвaт, cмятaxa eĸcпepти. "Bcъщнocт нищo oт тoвa нe ce cлyчи", зaяви Eвepeт-Aлън.

Забавно, а тези, които имат късмета да притежават 5-ти имот, дали ще бъдат принудени да продават дори три поколения след тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                          Паническо изкупуване на имоти!
                          https://money.bg/property/brokeri-ot...-po-sveta.html

Това обяснява реакциите на фрустриралите се завърнали арбайтери, както и назлъндисвалите се местни лузъри на перона....ами не ми е мъчно за самодоволните понижители от последния ден
                          Абе снимката не е от София ми се струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
                            Паническо изкупуване на имоти!

Това обяснява реакциите на фрустриралите се завърнали арбайтери, както и назлъндисвалите се местни лузъри на перона....ами не ми е мъчно за самодоволните понижители от последния ден
                            А тази паника говори ли ти нещо ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Можеш да влезеш в имоти и с 1 лев, има както компании, така и индекс. Разликата е, че можеш да излезеш по всяко време и то без разходи - а тук вече трябва и акъл , не само дебел гъз и случайно спечелени пари за пилеене.
                              Точно така. И аз това казах вчера на началник гарата. Така да влизат в инвестиции, в имот само под наем да прекрачват. Треа да си щур да пръснеш даже и 60К€ за имот и то некъде в Курило сигурно.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Паническо изкупуване на имоти!

Коментар

Working...
                                X