If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За демографията забрави ли ? Сага почва новата вирусна вълна и ще освободи за няколко месеца поне 10К апарти в идеалният център на София. Те ще заринат пазара, а няма да има кой да ги купува щото инфлацията ще е изяла кеша за купуване. Нормално е до 3 месеца да има спад на цените с 500%....:-)
ти си любимият ми поддържат ник. Къде се изгуби? Да не си потънал в сметки след накавръковата справка? Колко ще е годишното повишение според теб? Ся ако и ледчо се появи отнякъде, темата пак ще стане интересна за четене.
добри времена бяха,
сега вече никой не споменава кглемото кукуригу
един яндексчо само загатва за бъдещи плата и плавни спускания
къде е обаче истински големия мяу и дискаунтите питам аз
реалната инфлация /по мои груби сметки, разбира се/ е къде 20-30% на годишна база
кеща бавно става на шума не виждам от къде ще дойде тоя спад в цените без нещо яко да издумка.
За демографията забрави ли ? Сага почва новата вирусна вълна и ще освободи за няколко месеца поне 10К апарти в идеалният център на София. Те ще заринат пазара, а няма да има кой да ги купува щото инфлацията ще е изяла кеша за купуване. Нормално е до 3 месеца да има спад на цените с 500%....:-)
Едно време ваканционните имоти за наш берджо бяха табу, а сега гледай само как положително отразява фактите... Чудо ли е станало?
Иначе малко история за възникването на влакогонското възклицание "Амааа... Как така?!"
Та едно време берджо обещаваше на влакогонците гоУемо МЯУ почти по 1 път на тримесечие. И се слагаха дати. И започваше поредното чеканье. И на съответната дата се появяваше берджи на бял кон за да съобщо, че гоУемото МЯУ е закъсало по пътя и появяването му се отлага лекинко. И тогава се чуваха възгласи от перонЯ: АМААА... КАК ТАКА?!! И така до ден днешен. Що олимпийци минаха и заминаха, но възклицанието все още отеква...
берджо, освен, че отказа накавъка да не купи имот, ами и го набута в злато, баш на връо. Сега златото отписа 30% от тогава. Дали носи грях на душата си аз не го осъждам. Господ си знае работата.
Обаче ФАКТ, с мазни слова и напипване на това което искат да чуят ушите на стадото, няма по-добър от берджи в това отношение. Той им галеше ушите с изрази като -40% дискаунт, гоУемото МЯУ, предстоящия срив, огрОмен спад, OFF при имотите, тъмни прозорци, яко строителство и тн...
добри времена бяха,
сега вече никой не споменава кглемото кукуригу
един яндексчо само загатва за бъдещи плата и плавни спускания
къде е обаче истински големия мяу и дискаунтите питам аз
реалната инфлация /по мои груби сметки, разбира се/ е къде 20-30% на годишна база
кеща бавно става на шума
не виждам от къде ще дойде тоя спад в цените без нещо яко да издумка.
Едно време ваканционните имоти за наш берджо бяха табу, а сега гледай само как положително отразява фактите... Чудо ли е станало?
Иначе малко история за възникването на влакогонското възклицание "Амааа... Как така?!"
Та едно време берджо обещаваше на влакогонците гоУемо МЯУ почти по 1 път на тримесечие. И се слагаха дати. И започваше поредното чеканье. И на съответната дата се появяваше берджи на бял кон за да съобщо, че гоУемото МЯУ е закъсало по пътя и появяването му се отлага лекинко. И тогава се чуваха възгласи от перонЯ: АМААА... КАК ТАКА?!! И така до ден днешен. Що олимпийци минаха и заминаха, но възклицанието все още отеква...
берджо, освен, че отказа накавъка да не купи имот, ами и го набута в злато, баш на връо. Сега златото отписа 30% от тогава. Дали носи грях на душата си аз не го осъждам. Господ си знае работата.
Нищо не е отписало златото, само то е истински пари и не може да загуби стойност... в злато.
наближава пързалката в цените на имотите
която няма да е стръмна
а ще е като бобслей - плато /спускане
плато /спускане - и така много дълго време
а това че редица аналлизатори за вечен ръст са изтощени и изчерпани
също е показател и осцилатор за края на един цикъл
и започването на нов - ПОНИЖЕНИЕ
Сега започват драги ми Лордиевич. И когато даваш линкове към подобни статии прави и по една снимка на статията, нарисувай върху нея един намръщен влакогонец и напиши възклицанието което намусените влакогонци изричат: Амааа… Как така?!!
факт!
няма как да не тръгнат, когато имаш яко сгъстяване на хора и съответно пари. тази година ще бъде добра за южното черноморие (за слънчака не знам, но надолу е лудница). Въпрос на професионализъм е българският туризъм да успее да запази хората в следващите сезони, когато дай боже ковида не е толкова наболяла тема. Той(вируса) явно няма да изчезне, но с времето ще се нормализират нещата. А с бачкането хоум офис доста народ се сетиха, че могат да си вземат малко студио и да бачкат дистанционно... това колко ще е реалистично в бъдеще не знам, но засега е един от мотиваторите + русите, които излизат + банките , които не дават лихви по депозити + добрите цени на които може да се вземе в сравнение със София, Пловдив, Варна, че и Бургас.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Сега започват драги ми Лордиевич. И когато даваш линкове към подобни статии прави и по една снимка на статията, нарисувай върху нея един намръщен влакогонец и напиши възклицанието което намусените влакогонци изричат: Амааа… Как така?!!
вчера ти обясних
колкото повече такива статии четеш и срещаш
(не само ти а всички де )
толкова по крайно и окончателно време настъпва
за НАГОРЕ -то
това са елементарни неща и
все пак не ги знаят много хора
ти започна вече ВСЕКИ ДЕН
да постваш пресни статии на тази тема
така че това би трябвало да
светне сигналната ламба в главицата
че края на НАГОРЕ-то е зад ъгъла
мислене трябва в случая
а не слушане в захлас на приказки - кой
купил в Чикаго кой в Карибите
м и с л е н е
Поскъпването на имотите започва. До края на годината поскъпването ще е около +30% според както беше предречено от Купата. Новите нива на свикване догодина ще са около 3800-4200. До 2029-та перонЯ ще трябва да потърпи и почака за да види Годо и гоУемото МЯУ.
Адреналинчо, знайш, колко много ора се пекът по плажовете в момента ( като мен ), а ти си тръгнал да ги стягаш, как едногодишните им доходи нема да стигат дори за един квадрат.
Джуджак, зАпри се с лъжите.
Поскъпването на имотите започва. До края на годината поскъпването ще е около +30% според както беше предречено от Купата. Новите нива на свикване догодина ще са около 3800-4200. До 2029-та перонЯ ще трябва да потърпи и почака за да види Годо и гоУемото МЯУ.
кой е тоя Куната
и какво е предричал
аз съм цитирал например шеф на агенция
явно е било отдавна много защото
не съм му срещал постове във темата
казах ти - давай цитати за да видим
какви ги е дал Куната
иначе си е - приказки на ангро
една жена каза - ЕЖК
в случая - ЕКК
ситуациите в икономиката и пазарите
се менят ежеседмично и дори ежедневно
не може така - той каза (преди 3 години )
хииххихи
Коментар