Първоначално изпратено от bulgarian lev
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
понякога се чудя това ли е смисълът да дадеш 14-15 години (най-значиматата част от съзнателния си живот) в гурбет без семейството подобно на моряк... ,че да може като минеш 55 да се периш на перонците
колко струва това детето ти да порастне далеч от теб и какъв е смисълът на тухлогоненето??
ПП хубав апартамент, стегнат като да си го ползваш лично ти и семейството и накрая какво - хан... и защо. Парите ли не ти стигат?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Благодаря ти...сигурно се досещаш че подобни отзиви имам в изобилие. Просто се кефя когато някой е доволен и съм успял да удовлетворя вкуса и престоя му. Аз съм лекар, същото важи и за това което работя. Тези неща ни пазят да не се превърнем в психари, не парите, дебелоочието и показността те карат да се чувстваш удовлетворен ти самия, а ако си успял да съчетаеш печалбата с профи и човешко, даже бих казал friendly поведение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian levБетърчо, глей хората кво ми пишат:
I will depart 10 AM.
In my opinion this is a VERY HIGH QUALITY Airbnb I hope all your guests respect the unit. I will provide VERY POSITIVE comments.
Cheers
....
глей аз кво отговарям, защото оценявам лично аз като собственик това което пишат:
Thank you very much, Mr..... I highly appreciate your impressions. I try to maintain a good standard of my home in the center of European Sofia.
Коментар
-
Ооооохххх
Още не са готови да обобщават впечатленията си от България, защото са прекарали в страната само четири седмици
bTV Новините
https://btvnovinite.bg › tag
Силна буря с виелици затвори магистрали и причини транспортен хаос в САЩ. 27 ... На много места бяха затворени пътища, а Добрич е изцяло изолиран от света.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/lede...jag-obzor.html
Искам тия същите цръвули, да ги попитат през пролетта (ако все още не са драснали де), как са изкарали суровата (но за сметка на тва продължителна) арктическа зима в Добричко.
Last edited by better; 13.07.2024, 17:23.
Коментар
-
Това потвърждава подозренията ми че наистина много немци, холандци, скандинавци, румънци поглеждат към Бг. И не става дума за заяждане или спорове без смисъл. Това е истина, имам инфо колко немци са наели северно от Варна около Балчик, а някои искат и да купят. Това не означава че дават пара без да мислят, проучват и те, и помня как захлупих аз от англичанина прескачайки една немкиня.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorГермански семейства: защо се преместихме в България
https://www.dw.com/bg/germanski-seme...ria/a-69640365
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorХахахахаха, кратко и ясно:
НСИ отчита 16% поскъпване годишна база на жилищата в страната през първото тримесечие на 2024 г.Толкова има и някакво имагинерно поскъпване.
Имотите се "качват" само по офертни,без да има сделки и то с темп, доста изостващ от инфлацията.
Реален ръст НЯМА,опитват да догонят инфлацията,но са доста назад.
И това е когато сме БАШ на върха и десетки хиляди м2 в нови обори ще бъдат пуснати тази година на тезгяха.
Ами след краша?
Даже някои купиха точно на ФЕД пивота и президенските избори,какво повече да говоримLast edited by mibova; 13.07.2024, 09:50.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian levDear....
thanks for your message and kindness.
We have already downloaded the document with the instructions for checking -in. Everything clear.
So we will wait for your news next Sunday night about the possible early check-in. Just another thing, could you recommend us some authentic traditional Bulgarian restaurants in Sofia, not the ones for tourists?
Thank you!,
John Paterson
Колега Бетърчо, на вниманието и на Сегато!
Виждате ли клиента който идва следващата седмица и наема апарта за 7 нощувки кво пише? Обръща се към мен, разбираш ли защо и аз, и хората които управляват имота имат достъп за отговор, насоки, може да е свързано с детайл по имота който няма как управляващите го да го знаят. Нито пък аз имам време да следя десетки въпроси и да пиша. Акаунта е мой обаче. Така се прави. В случая американеца пита за ресторант в София с традиционна българска кухня, но нещо специално, не просто за гащник турист.
Last edited by segato; 13.07.2024, 08:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorГермански семейства: защо се преместихме в България
https://www.dw.com/bg/germanski-seme...ria/a-69640365
По едно време в България се местеха англичани. Какво стана с тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Добре е, но след приемане на еврото, ще стане още по-добре.
Сега говорят че ше вкараме еврото 2026 , ма отсега мога да хвана бас че ше е поне 2027-маLast edited by X_Y; 12.07.2024, 19:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеЧудя се теб какво те бърка повишението или понижението на имотите. Доколкото знам имаш бунгало или фургон в някакво село и разбирам че се радваш че има къде да спиш, ма за какво следиш цените на имотите ?Last edited by X_Y; 12.07.2024, 20:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеУмолявам рутачите да престнат да рутят цените така, че повишението не се трае.
===2029===
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BailorХахахахаха, кратко и ясно:
НСИ отчита 16% поскъпване годишна база на жилищата в страната през първото тримесечие на 2024 г.
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...evroto-2183099
Коментар
Коментар