IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

А миналата година беше доста по-зле в сравнение с 2022.
    Хайде честита дълга стагнация и безработица.
    Вчера и по новините небрежно съобщиха, че безработицата расте. Даже отделиха и специален репортаж и коментар по случай съобщението на БНБ към търговските банки да затегнат раздаването на кредити. Струва ми се, че започват да подготвят масите за предстоящите процеси.
    Нещата не отиват на добре. Засега правителството крепи положението и раздава пари с големия черпак, но всичко това с цената на заеми. Да видим до кога ще е така?

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023 Разгледай мнение

Вече на 28% ръст му казваме "доста по-зле":
      https://www.investor.bg/a/540-danats...28-prez-2023-g Чуждите инвестиции у нас са нараснали с над 28% през 2023 г.

пп Като се замисля гастарите са прави за цените на имотите. Всяка година са все по-зле, ръст-ръст-ръст-ръст-...
      Last edited by BONI; 22.05.2024, 09:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
        лоша работа
        Само 5% от квартирите в Ню Йорк са достъпни за хората със средни доходи

Миналата година средните офертни наеми в града са нараснали с 8,6%, докато заплатите са се увеличили само с 1,2 на сто
        Ти в Манхатън ли рентиерстваше или Младост?

Коментар

• лоша работа
          Само 5% от квартирите в Ню Йорк са достъпни за хората със средни доходи

Миналата година средните офертни наеми в града са нараснали с 8,6%, докато заплатите са се увеличили само с 1,2 на сто
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
            Драматично за икономиката свиване на чуждестранните инвестиции през първото тримесечие на 2024 година

БНБ отчита намаляването им с 81.5% в сравнение със същия период на миналата година

https://fakti.bg/bulgaria/882739-dra...na-2024-godina

Коментар

• Драматично за икономиката свиване на чуждестранните инвестиции през първото тримесечие на 2024 година

БНБ отчита намаляването им с 81.5% в сравнение със същия период на миналата година

https://fakti.bg/bulgaria/882739-dra...na-2024-godina

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

На мен ми е интересно как така в някаква Африканска държава има по-хубава магистрала от европейска България? Защо парите за тази магистрала не са откраднати?
                Важно е да се отбележи, че там няма сняг, който да руши вече изградената настилка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Днес влезе дивидентът от БМВ...
                  Тази година по-малко от миналата, но пак доволно.

Едно е такива компании да ти плащат дивидент, друго е да чакаш от разни въшльовци наемче в БГ.
                  A Амунди са те прецакАли зверски (или по-скоро посредникът, който ти е пробутал фонда и е взел комисионна), но ти си знаеш.

Ето ти еврпейски само за 7 бипса разходи:
                  https://www.boerse-frankfurt.de/etf/...c?currency=EUR

И американски за 10 бипса:
                  https://www.boerse-frankfurt.de/en/e...g?currency=EUR

Гледай Амунди България каква свинщина предлагат:

https://www.amundi.bg/retail/product/view/LU1883311653
                  1,78% Управление, 0,08% Разход сделки, 4.5% Първоначална такса...

Няколко хиляди Евра досега са те окастрили без да се усетиш.
                  Джони, ако беше безпристрастен мислещ човек щеше да се сетиш че аз бутнах една сума след като се прибрах от чужбина. Не в банка да ме ебават, а с добри перспективи за доходност. Нито съм имал време да мисля, нито да смятам, аз купувам светкавично и на момента свестни и ликвидни имоти. Попадам в среда с разни типове и дами с които ще работя. Новите предизвикателатва са големи, основавам голямо звено с novel high level персонализирана и прецизна медицина за да е до молекула точна диагностиката и предикция и точна терапия. В същото време ми се и ....от поне три каки. Изпускам две, една ловя. Така е в живота.
                  Можеш да провериш за кво ти говоря когато можеш (за персонализираната медицина)
                  Аз имам друга стратегия за работа и профи предизвикателства, даже уча всеки ден нови и нови неща.
                  за мен е важно да не оставям парата да спи раздадена кредит на сополи от банката, а аз да вземам 2-3% лихва, и толкова нямаше преди 2-3 години.
                  купил съм имоти които ми носят. Имам и по принуда покупка за да взема майка ми да ми е под носа за грижи и пр. На всекиму идва до главата. Говоря ти мъжки и приятелски. Ако ще ми се правите на големи разбирачи, мъже, ебачи и от всичко разбирачи айде у лево и се разходете. Ще ревете един ден, щото нямате емоционален интелект. Това е драмата на съвременното поколение. Но ти си вече къде къде зрял човек в разгара на силите си. Мисли и играй табла, бридж и шахмат да развиваш комбинативния гнозис. Много е важно.
                  Last edited by bulgarian lev; 22.05.2024, 10:31.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Авансите за "Хемус" са в сметки в ОАЕ, луксозни хотели и вили

https://www.mediapool.bg/avansite-za...ews336502.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Потърси малко повече информация за Тунис. Имат пътища и няколко туристически забележителности по крайбрежието. Другото е ад.

В Египет пътищата също са ок, но ако живееш там повече от месец ще полудееш.

Но да, Факта, че сме по-добре от Тунис и Египет (и то не за пътищата) не е много розов.
                      На мен ми е интересно как така в някаква Африканска държава има по-хубава магистрала от европейска България? Защо парите за тази магистрала не са откраднати?

Коментар

Днес едни познати ми викат "пътищата в Африка (Тунис) са по-хубави от нашите" викам "да бе да", отворих мапса и не мога да повЕрвам на очите си:

https://www.google.com/maps/@36.6280...er=0&entry=ttu

Гледам пътя и си викам - ние сме баси КЕНЕФА.
                        Потърси малко повече информация за Тунис. Имат пътища и няколко туристически забележителности по крайбрежието. Другото е ад.

В Египет пътищата също са ок, но ако живееш там повече от месец ще полудееш.

Но да, Факта, че сме по-добре от Тунис и Египет (и то не за пътищата) не е много розов.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

както има голям ръст
                          после ще има голям ... пръст
                          За имотите това важи ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Aми стартирах с 35К.Ама има голям ръст.
                            както има голям ръст
                            после ще има голям ... пръст
                            препоръка е

Коментар

Днес едни познати ми викат "пътищата в Африка (Тунис) са по-хубави от нашите" викам "да бе да", отворих мапса и не мога да повЕрвам на очите си:

https://www.google.com/maps/@36.6280...er=0&entry=ttu

Гледам пътя и си викам - ние сме баси КЕНЕФА.
                              Факт е, имат пътища.
                              Обаче не пътуват! Или са бедни или не им разрешават.
                              Бил съм в Мароко, Алжир, Тунис и Египет.

Пътуват туристите. месните или нямат пари, а ако им се наложи да пътуват трябва да покажат документ на военните и местните власти поради каква причина ще напускат града или района. Има на места буквално КПП с военни и бариери. Ако нямаш документ, че отиваш на погребение или сватба-забрави:-(((

Опасните камиони пред разпад и карането нощно време без фарове няма да го коментирам.
                              Карането на камиони и спирането по магистрали не е регламентирано. Очевидец съм как камион е спрял за почивка в най-лява лента на 4 лентова магистрала в пустинята. Както и пъплене с 20 км в средна и лява лента на магистрала.

Коментар

• https://www.24chasa.bg/biznes/articl...22q5jcd2pq1Y6f

Коментар

Working...
                                X