Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИ когато говориш за народа беден не гледай само средната заплата и изопачената инфо в това отношение. Дори да има верни данни, сивата не се хваща, а и народа явно повечко отколкото смятате като процент има имоти, земя, наследствени активи които му дават възможности, сив бизнес, работа на повече от едно място и пр...
Иди на летището и виж български не се говори вече почти. Прави си изводите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Налапал си се с лафове, гледам...ефтинки са. Дали срещу вятъра или срещу вентилатора все тая.
Кефи ме викаш...кое бре? Заплата се не вдига всеки ден и никой не компенсира инфлацията и поскъпването. Ма и за това писах, вие се смеехте че от дефлация няма да излезнем. Народа бил беден и прочие глупости...
Айде измести лекциите по икономика към някой грамотен като тебе.
Коментар
-
И когато говориш за народа беден не гледай само средната заплата и изопачената инфо в това отношение. Дори да има верни данни, сивата не се хваща, а и народа явно повечко отколкото смятате като процент има имоти, земя, наследствени активи които му дават възможности, сив бизнес, работа на повече от едно място и пр...
Иди на летището и виж български не се говори вече почти. Прави си изводите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ако имаше повече от твоите "германци" у Лом за наематели скачах веднага с хан номер 1 по тез географски ширини.даже и prayer room щях да им спретна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Вицове ,младежи ,село ,клоуни . Нервиш се нещо , слаб си .Поскъпването не ме засяга, поскъпването на имота имам в предвид. Виж поскъпването на труда не ме кефи ,щото ценообразуването е по стари цени и а вдигнеш а губиш оборот . Ама ти на заплата даже те кефи нищо че с увеличението на заплатката си купуваш по малко неща ! Но на корифея плевенски кво да обяснявам, той знае всичко . Мантрата е имот . Личните квалификации са сила неземна, сереш срещу вятъра и викаш малко ми е.
Кефи ме викаш...кое бре? Заплата се не вдига всеки ден и никой не компенсира инфлацията и поскъпването. Ма и за това писах, вие се смеехте че от дефлация няма да излезнем. Народа бил беден и прочие глупости...
Айде измести лекциите по икономика към някой грамотен като тебе.Last edited by bulgarian lev; 11.07.2021, 00:54.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
С жена еврейка кво стенеш тогава.
Имам имоти, никога не съм писал за тях общо бе клоун, я се сопри и не ме квалифицирай. Вдевам ти в краруната че имотите ще поскъпват преди да се слупи онова нещо което наричаме Мяу.
Като имаш и ме сгъваш значи печелиш, ако ти не отърва поскъпването значи не можеш да им вземеш цената...може би само на онова в Йерусалим....ма то пък на жената. Греда!
И аз не броя в тези 330К жилището в което живея, наследствените кофтори, нито на жената.
Айде разказвай тез вицове на някой младеж от твойто село.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеПсувам по форумите ?! Ти си писател фантаст, много комплексиран при това ! В имот имам повече пара от тебе и два живота да живееш не можеш смогна с гастарски труд да стигнеш но ни се фукам ни стеням като тебе нито пък надмогвам селски над хората с думички перонец ,буш майстор и кви ли не селски лакърдии ! Ако искаш вади нотариалните актове , ще изтрием данни и прочие да видиме кой кого . Ако не млъквай и не стеняй повече .И тва ти го казва простия вифаджия !
ПП Може и на лични данните да си разменим , ако се разстеняш сега ,че нали лична информация .Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Моето име е на тях бе плевенски изключая къщата в Йерусалим, на жената е тя и не я броим въобще. Спри с това стенание голям мъж си . Пънеш се че имаш и другите са клоуни , а спри се щото по имот те сгъвам в пъти . И ми обясни що трябва да купя аз, за кво, да пази стойност, всичко у имот и за кво бе шехерезадо ? Само имота ли пази стойност спрете тука няколко идиота да правите мантри .
Имам имоти, никога не съм писал за тях общо бе клоун, я се сопри и не ме квалифицирай. Вдевам ти в краруната че имотите ще поскъпват преди да се слупи онова нещо което наричаме Мяу.
Като имаш и ме сгъваш значи печелиш, ако ти не отърва поскъпването значи не можеш да им вземеш цената...може би само на онова в Йерусалим....ма то пък на жената. Греда!
И аз не броя в тези 330К жилището в което живея, наследствените кофтори, нито на жената. Ми нали тези които съм купил са и на жената, само едно купих на майка ми на името.
Айде разказвай тез вицове на някой младеж от твойто село.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Мите , опитай пак с това кои са комунистическите държави, че нещо май ги пообърка....и кои от тези дето съм изброил не са
Коментар
-
Айде пак детински облози. Абе не ви ли е срам, големи хора сте.
Да трием данни и да публикуваме актове. Аз съм писал, специално за теб - 330К евра за имоти и всички разходи по тях до вида в който са. Ти като имаш повече жив и здрав.
Че аз и ти можем да сберем актовете на двамина-тримца и да ги постна като мои. Това ли искаш? Айде по-сериозно, ще седна на бизнесмен вифаджия имоти да доказвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеПсувам по форумите ?! Ти си писател фантаст, много комплексиран при това ! В имот имам повече пара от тебе и два живота да живееш не можеш смогна с гастарски труд да стигнеш но ни се фукам ни стеням като тебе нито пък надмогвам селски над хората с думички перонец ,буш майстор и кви ли не селски лакърдии ! Ако искаш вади нотариалните актове , ще изтрием данни и прочие да видиме кой кого . Ако не млъквай и не стеняй повече .И тва ти го казва простия вифаджия !
Да трием данни и да публикуваме актове. Аз съм писал, специално за теб - 330К евра за имоти и всички разходи по тях до вида в който са. Ти като имаш повече жив и здрав.
Приеми че има няколко човека в този форум които знавт и могат да ти потвърдят ако пожелаеш. Че седнем да лъжем Пачангов у форума че си нямам работа, така ли?
Че аз и ти можем да сберем актовете на двамина-тримца и да ги постна като мои. Това ли искаш? Айде по-сериозно, ще седна на бизнесмен вифаджия имоти да доказвам.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Почти като теб вероятно.Е, щях да псувам у форумите, и имотните, и всички в които се говори за друго освен ипотечки и кредити.
И тва ти го казва простия вифаджия !
ПП Може и на лични данните да си разменим , ако се разстеняш сега ,че нали лична информация .
Коментар
-
Предстаам си какъв щеше да си хамстер ако не беше бачкал навън . Сигурно до сега въжето да си си теглил . Как живееш с толкова зор идея нямам .Е, щях да псувам у форумите, и имотните, и всички в които се говори за друго освен ипотечки и кредити.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар