Първоначално изпратено от Специалист по всичко
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Сега вече и Европейският съюз е провал! Друго си е СССР! Аре всички копейкаджиий при путя, ще ви купим билети през Белград, само да върнете паспортите.Или нещо невярно съм написал?
Даже най-висшият принцип за свободно движение на хора, стоки, услуги и капитали се оказа провал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко
От гледна точка на концепция и цели, наистина Еврозоната и Европейският съюз се оказаха провал.Събрани са 20-30 държави с напълно различна степен на развитие, културни и политически особености, които никога не могат да имат еднакви интереси по отношение на каквито и да е политики. И има 2-3-4 държави, които определят политиката в ЕС и Еврозоната.
Все пак ако по някой въпрос мнението на България съвпада с мнението на Германия ще се вземе под внимание българското мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ба не го слушай. Тук добрите стоматолози, по нищо не отстъпват на западните. Кабинетите им са обурудвани с модерна техника - рентгени, микроскопи, 3д принтери и т.н всичко това разбира се има цена. Цените на мой познат стоматолог по нищо не се различават от тези в Германия, затова и лечението на зъби от чужденци в бг секна.
П.с гледах репортажа на DW, че той е отпреди 7 год бре, през този период цените са х3, и немски пенсионер с 2000 евра не би оцелял в градове като Вн или Пд.
- 1 like
Коментар
-
Ба не го слушай. Тук добрите стоматолози, по нищо не отстъпват на западните. Кабинетите им са обурудвани с модерна техника - рентгени, микроскопи, 3д принтери и т.н всичко това разбира се има цена. Цените на мой познат стоматолог по нищо не се различават от тези в Германия, затова и лечението на зъби от чужденци в бг секна.
П.с гледах репортажа на DW, че той е отпреди 7 год бре, през този период цените са х3, и немски пенсионер с 2000 евра не би оцелял в градове като Вн или Пд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Баси к'ви чудеса имало при вас! Пич, ставаш смешен с тази омраза към Родината. Събери малко пари, фани самолета и ела да видиш какви клиники и какво оборудване имаме. Иначе е все едно аз да коментирам Америка по пътеписите Илф и Петров.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Е добре де, оня лорда за какво всеки месец почва с басовете за доктори и стоматолози? Изглежда си няма идея за какво говори. И преди време някой се подиграваше , че емигриралите ходят на лекар и зъболекар в България. За България не знам как е сега. Едно време зъболекарката ми ме пращаше до кино Одеон за рентгенови снимки. Един ден отиваш да те види и да ти напише бележката за снимка. После отиваш за снимка до Одеон и си беше едно чакане , че от цяла София ходеха там. Пои следващото ходене ти прави зъба, пак ходиш за снимка до Одеон, после пак ходиш при нея да види снимката. 5 дни се разправяш с една пломба. Коронки се чакаха 2-3 седмици. Тук всички имат рентгени в кабинетите. Ма естествено не с плаки а с ниска радиация директно свързани с компа. Всичко става за минути на място, коронките се правят с 3D скенер ( няма вече взимане на проба с пластелини), Сканира зъбите, праща файла по имейл до лаб-а , след 2-3 дни ония му пращат коронката по пощата и това е, за 5 дни и 2 ходения си готов.сигурно и в България има по напреднали клиники които работят по същия начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Е добре де, оня лорда за какво всеки месец почва с басовете за доктори и стоматолози? Изглежда си няма идея за какво говори. И преди време някой се подиграваше , че емигриралите ходят на лекар и зъболекар в България. За България не знам как е сега. Едно време зъболекарката ми ме пращаше до кино Одеон за рентгенови снимки. Един ден отиваш да те види и да ти напише бележката за снимка. После отиваш за снимка до Одеон и си беше едно чакане , че от цяла София ходеха там. Пои следващото ходене ти прави зъба, пак ходиш за снимка до Одеон, после пак ходиш при нея да види снимката. 5 дни се разправяш с една пломба. Коронки се чакаха 2-3 седмици. Тук всички имат рентгени в кабинетите. Ма естествено не с плаки а с ниска радиация директно свързани с компа. Всичко става за минути на място, коронките се правят с 3D скенер ( няма вече взимане на проба с пластелини), Сканира зъбите, праща файла по имейл до лаб-а , след 2-3 дни ония му пращат коронката по пощата и това е, за 5 дни и 2 ходения си готов.сигурно и в България има по напреднали клиники които работят по същия начин.
пп Лузърите си мислят, че България им е виновна и отричат всеки български успех. Не могат да понесат факта, че БЕЗ ТЯХ развиваме икономиката и обществотоLast edited by BONI; 03.05.2024, 19:20.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е може и да плащат прегледи и 1-2 пломби, но няма лекари вече, които да работят със здравната каса. Поне аз незнам за такива, ако има вероятно ще чакаш поне 3-4 месеца и ще си оставят ръцете, и ще се наложи пак до опреш до добър стоматолог. За шини през каса - забрави.
Коментар
-
Тез пенсионери пък от Fidelity, вместо да ги мятат тия трилиони от терасите, и те щели да купуват от тая пирамида:
Fidelity says pensioners are starting to explore crypto in $4.7tn opportunity
https://www.dlnews.com/articles/mark...ons-in-crypto/
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТез банкстери от BNP Paribas големи глупци бре, вместо да купят туули в Младост (или Бриз), отишли и си дали мангизите за тая пирамида - биткон.
Second Largest European Bank is Buying Bitcoin ETF: 13F SEC Fillings
https://www.nasdaq.com/articles/seco...f-sec-fillings
ама те и да фалират не могат
печелят ли - за тях си е
почнат ли да губят - спестителите го отнасятпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Тез банкстери от BNP Paribas големи глупци бре, вместо да купят туули в Младост (или Бриз), отишли и купили от тая пирамида - биткон.
Second Largest European Bank is Buying Bitcoin ETF: 13F SEC Fillings
https://www.nasdaq.com/articles/seco...f-sec-fillings
Коментар
Коментар