IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Що бре? Отпусни се и ти веднъж, нали тръбиш, че си инвеститор. Живота втора серия - нЕма.
    Ами , да няма, аз съм доволен от живота, ти си тоя, дето реве, като карпатска мечка. Аз оплакал ли съм се от нещо, само ти се оплакваш...

ХАХА, Ти пък Бог ли си, че знаеш, колко серии има жавота???? Тъп атеист, ама много тъп, непрочел поне два вагона книги, които аз съм прочел, поне за да се съмнявам, че душата има много серии.
    Last edited by Bailor; 15.05.2024, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Така е, и аз най-вероятно за 4-та поредна година ще пропусна бг морето.
      Супер, пийте си капучино по скалистите плажове и с джапанки срещу морски таралежи с албанците и не стъпвайте на централния бургаски плаж, където аз си общувам с холандки и англичанки. Супер
      Не е добре да се явявате по българското черноморие никога повече, не сте желани..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Когато не ти е кеф, че си жив, проблемите са многообразни и от всякакво естество. Радвам се, че не принадлежа към подобна група индивиди! Гарантирано живота се удължава, поне с десетилетие...
        Що бре? Отпусни се и ти веднъж, нали тръбиш, че си инвеститор. Живота втора серия - нЕма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

няма настигане имотиту
          как ще го гониш с акции не знам
          по-добре да вземеш неко байнхойн
          Ако беше те послушал, за 24 часа щеше да на + 7.35% (засега)

Коментар

по чужбина са хората
            Така е, и аз най-вероятно за 4-та поредна година ще пропусна бг морето.

Коментар

Турчагите надули цените, но и при тях полупразно:

https://bookings.travelclick.com/984...mmodation/room
              Когато не ти е кеф, че си жив, проблемите са многообразни и от всякакво естество. Радвам се, че не принадлежа към подобна група индивиди! Гарантирано живота се удължава, поне с десетилетие...

Коментар

• От 15 години в темата се коментират хора, които реват на чужди гробища Явно си има хора, които продължават да се занимават основно с това...хахаха 15г. нищо ново...хахаха

Коментар

• Турчагите надули цените, но и при тях полупразно:

https://bookings.travelclick.com/984...mmodation/room

Коментар

В Албена основния контингент бяха руснаци и немци. За руснаците ясно, но немците явно бая са я окъсали. Хотелиери и ресторантьори не ги виждам тази год. а какви инвестиции вкараха.
                    румунци ще ги заместват
                    да тестват обслужването на непалците
                    препоръка е

Коментар

• При маляките е полупразно:

https://saniresort.swapsystems.com/?...MTcxNTgwMDIzMA..

Коментар

За сф нз, но във Варна ги дават за жълти стинки.
                        нямам наблюдения за варна
                        тук от 2 год са с по 20-25% нагоре
                        вярно, че по пандемията се задържаха или паднаха малко
                        препоръка е

Коментар

по чужбина са хората
                          В Албена основния контингент бяха руснаци и немци. За руснаците ясно, но немците явно бая са я окъсали. Хотелиери и ресторантьори не ги виждам тази год. а какви инвестиции вкараха.

Коментар

проблема им е, че с цените /които изобщо не ги касаят/ растат и наемите
                            За сф нз, но във Варна ги дават за жълти стинки.

Коментар

В средата на Май, най-хубавият хотел в Албена има много свободни места (за 1-6 юли), дори са пуснали 5% отстъпка. Преди до март месец всичко беше заето.

https://paradiseblue.albena.bg/searc...3A%5B%5D%7D%5D
                              по чужбина са хората
                              препоръка е

Коментар

• В средата на Май, най-хубавият хотел в Албена има много свободни места (за 1-6 юли), дори са пуснали 5% отстъпка. Преди до март месец всичко беше заето.

https://paradiseblue.albena.bg/searc...3A%5B%5D%7D%5D

Коментар

Working...
                                X