IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
    Баси, модераторите не може ли да го блокират тоя човек вечер бе ? За негово добро е
    Двоен е аршина в този форум.И троен.Затова и качеството му е такова.Където има хаос,няма нищо.Така е и с самата държава.Въпиюща некомпетентност във всякакви области и услуги.Най-модерно в момента е бус шофъорите да не спират на спирките за да вземат деца,пътуващи за у-ще.Гонел разписание маймун.Та питаше каква е държавата.Ми гледай форума,същото е и навън.Различното с преди е,че сега плащат на маймун 10 банана вместо 5.Но разлика всъщност няма, понеже маймуната и с 10 и с 5 банана,си е все маймуна ! Проблема на БГ е лошия матрял.
    Last edited by Мечкан_Бикоядов; 16.05.2024, 06:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Израел не е ли агресор, САЩ, да не говорим, през последните десетилетия.
      Студенти в Харвард и Колумбия са на същия акъл като бивш съветски комуняга. Пространствено-времевия континуум се е побъркал окончателно

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

поне за да се съмнявам, че душата има много серии.
        И имена си имат твоите серии.

Серия 1 - Пещерска. Върти се в момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
          Горчиво, много горчиво! И дъвката е изплюта вече и пак горчи! Няма как! Цените в столицата не помръдват надолу, а нагоре! И не само в Сф. Изчезват за дни сделки и оферти от по 170К€ за двустаен в широк център. И то не нещо особено като жилище. Днес минах да видя едно жилище на Оборище на Батето Славков съсед на Оборище. 390К€, за 94 кв.м. - оферта даже е цената. Горчиии, горчи. И после ще стане безвкусно. Свиква се. В Трън е близо, в Берковица не знам как е, но може и там да е сложно...курортно градче. Но може да има добри оферти още.
          Как изчезват бе ? Лордчето поства обяви за една и съща къша в Гео Милев вече 2 години. Че първо беше една обява, сега са 2-3 и си стои. Доколкото разбирам са 210 квадрата за 370к, т.е. под 1800 евро квадрата. И това е за къша в Гео Милев дето утре-вдругиден се чака метро ... За апартамент цените не са ли даже по-ниски ? То верно , че тая къща е без покрив вече 20-30 години, ма ако бяха високи цените нямаше ли да я довършат па и така някой да я вземе за без пари и да и тури един покрив ? Шото като те слушам, 3-4 хилки на квадрат са нормални цени за апартамент, къшата ше трябва да е 5-6к и да отиде над милион. Що не я взимат за 1/3 от цената ?
          Last edited by segato; 16.05.2024, 01:14.

Коментар

Горчиво, много горчиво! И дъвката е изплюта вече и пак горчи! Няма как! Цените в столицата не помръдват надолу, а нагоре! И не само в Сф. Изчезват за дни сделки и оферти от по 170К€ за двустаен в широк център. И то не нещо особено като жилище. Днес минах да видя едно жилище на Оборище на Батето Славков съсед на Оборище. 390К€, за 94 кв.м. - оферта даже е цената. Горчиии, горчи. И после ще стане безвкусно. Свиква се. В Трън е близо, в Берковица не знам как е, но може и там да е сложно...курортно градче. Но може да има добри оферти още.
            Шшш, по-спокойно. Помпиш инфлацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Пак си дишал от "балонЯ".
              Щом казваш, добре! Но фактите са си факти. Ти дишай от дихателя, че въздух не остана! И по-зле ще става! Не ви знам къде живеете, но гледайте цени, услуги, доходи...кой ще ви даде да пипнете имот под 3К€ в широк център Сф не знам. Засега може и да има нещо още. Но скоро свиквайте, цена в Люлин ще е това за ново строителство. Там си уж, гледай, не зяпай новини!
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

На тези турчоля и 100 лева на вечер не бих дал. Има и по БГ Черноморието разни такива самозабавили се "хотелиери". Искат големите пари, а какво предлагат? Боклук.
                Ела в моята къща. Европеец съм и ме знаеш. Ще те обслужва кака с къси панталонки и ще платиш само 540 лв на вечер за три спални. Ще се любите и на трите и отляво и отдясно. Демек 6тица за разнообразие. Като сложим и пейки и мека мебел мисля че за седмица ще овършете и двора, няма кой да ви види. ако сте 6 човека ще се омешате и ще сте толкоз доволни че и бакшиш ще ми предложите.

Коментар

Пак си дишал от "балонЯ".

Коментар

• Горчиво, много горчиво! И дъвката е изплюта вече и пак горчи! Няма как! Цените в столицата не помръдват надолу, а нагоре! И не само в Сф. Изчезват за дни сделки и оферти от по 170К€ за двустаен в широк център. И то не нещо особено като жилище. Днес минах да видя едно жилище на Оборище на Батето Славков съсед на Оборище. 390К€, за 94 кв.м. - оферта даже е цената. Горчиии, горчи. И после ще стане безвкусно. Свиква се. В Трън е близо, в Берковица не знам как е, но може и там да е сложно...курортно градче. Но може да има добри оферти още.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

На тези турчоля и 100 лева на вечер не бих дал. Има и по БГ Черноморието разни такива самозабавили се "хотелиери". Искат големите пари, а какво предлагат? Боклук.
                      Простотия до шия. Това е положението.

Коментар

Турчагите надули цените, но и при тях полупразно:

https://bookings.travelclick.com/984...mmodation/room

Коментар

Баси, модераторите не може ли да го блокират тоя човек вечер бе ? За негово добро е
                          Америка е номер 1 нали, ама що пишеш тук?

Коментар

Кажете какви са обидите?

Коментар

Виждам, щом тръгваш (пак) с обиди.
                              Ако си представяш в атеистичния живот, да посещаваш скъпи (според теб) ресторанти , полупразни и да си въобразяваш, че ако ядеш някакви замразени полуфабрикати, си живял добре преди да се споминеш, явно си супер заблуден!!! Аз имам друга идея за това, но няма да ти я споделя...

Коментар

Виждам, щом тръгваш (пак) с обиди.

Коментар

Working...
                                X