If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тука не скучаете бре , бг мама ряпа да яде. Кольо е такъв тъпак,че не е истина ,лошото е ,че като схване колко е смотан , не домати и вода за битови нужди ще краде , ами и нещо по сериозно. Моя съвет към кольо е да се ориентира към некоя сгодна мома ,да прави семейство и да си седа на задника. .
Те и момите имат очи и гледат. Като почне да ги качва по трамваите и да ги учи да пътуват гратис, като видят позорното поведение в хипермаркета и мизериите в децката и кражбите от фхода и ще избягат с 200 км/ч.
Жените търсят СИГУРНОСТ. Вродено им е.
А горното поведение е обратното на сигурността.
Portland’s landmark Montgomery Park office building returned to lender after foreclosure auction
The auction was much anticipated as an indicator of the state of the office market in the city. A small group of about 20 braved the cold wind outside the Multnomah County Courthouse to watch in person. One onlooker brought a tub of popcorn which he shared with the crowd.
But there was no drama. The lone bid from Natixis was submitted in advance as a so-called credit bid.
Не е подходящ за банково кредитиране с ипотека!
ОТ СОБСТВЕНИК 48 квадрата чисто 62 с общите части
Трябва да се доплатят още 10000-15000евро на апартамент за довършване на сградата поради увеличение на материалите
Не 10000-15000Е да дадеш, а 10 х толкова пак може да не се довърши.
Как се събира тази сума от всички собственици?
Никак!
Едни ще дадът, други не, трети ще съдят Михаля, четвърти ще мислят, че пак ще ги еб.т....
99% съм сигурен,че имота има тежести към банки. Най-вероятно земята.
100% недострой.
Тука не скучаете бре , бг мама ряпа да яде. Кольо е такъв тъпак,че не е истина ,лошото е ,че като схване колко е смотан , не домати и вода за битови нужди ще краде , ами и нещо по сериозно. Моя съвет към кольо е да се ориентира към некоя сгодна мома ,да прави семейство и да си седа на задника. .
ХАХАХАХАХА, за тая работа първо са нужни двама, а в кольовия случай трябва и да му става.
През 2015 г. се продаваше сходно ЕПК, в същия блок, с друго изложение, голям тристаен, за 67 000 евро и стоя доста месеци, отново за ремонт, но чистичък
Той все им намира недостатъци, а трябваше да се прежали и да купи.
Не трябваше! Не може с крадени пари да се купува имот. Крадените пари е редно да отидат по доктори.
аз друго се замислих с това епк, дето евго даде за пример
преди 7-8 години цената беше около 70кЕ
човек ги е имал спестени, но някой му казал да изчака за големо мяу
сега същото епк е 155ек и човека 8 години е спестявал като пчеличка още 85к
късайки от залъка си, за да може отново да си позволи същото епк на новата цена.
добре, че е стабилярка накавръчко
През 2015 г. се продаваше сходно ЕПК, в същия блок, с друго изложение, голям тристаен, за 67 000 евро и стоя доста месеци, отново за ремонт, но чистичък
Той все им намира недостатъци, а трябваше да се прежали и да купи.
късайки от залъка си, за да може отново да си позволи същото епк на новата цена.
добре, че е стабилярка накавръчко
Аз обаче държа да кажа, че е редно и на кавръчко да изпратиш една кошница с отбрани мезета, загдето се отказа от зеленото. Мисля, че така е редно, иначе кой знае сега как щеше да гониш строителя да довършва ап.9 Кажи, не е ли така?
Не е подходящ за банково кредитиране с ипотека!
ОТ СОБСТВЕНИК 48 квадрата чисто 62 с общите части
Трябва да се доплатят още 10000-15000евро на апартамент за довършване на сградата поради увеличение на материалите
Това беше и целта на маминия инвеститор. Навремето казваше, че кольо му играе по нервите когато той казваше, че фирма на тати играе в схеми държавни и общински поръчки. Това е отмъщението ма мастъра. Колето е толкова тъп, че му се хваща на мазните приказки, че дори сега за приятел го има, наместо да го замеря с камъни и да се стреми да национализира софтуерната фирма и да му секвестира всички имоти.
Иначе за грешката, разбрал я е прекрасно, но твърде късно.
това не го помня, сигурно го е писал на лични.
Коментар