Първоначално изпратено от diskmanv
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
Всеки който следи темата отдавна, знае защо ме вълнуват. Нали всички сме инвеститори в имоти, важно е да знаем пазара в какъв момента се намира
Ето аз ти казах да , а плъха не. Какво знание придоби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнение
Интересен въпрос те вълнува. Мен ме вълнува защо те вълнуват покупките на някой. И ако аз ти отговоря *да купи* а друг ти отговори *не е купил* как ще спреш да се вълнуваш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеДобър ден!
Отдавна не съм се включвал, ама и нямам отклик да чета прекалено много бръщолевения. Та директно да въпроса, който ме вълнува! Кавръка купи ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеДобър ден!
Отдавна не съм се включвал, ама и нямам отклик да чета прекалено много бръщолевения. Та директно да въпроса, който ме вълнува! Кавръка купи ли?
и никой от групичката му не е купил.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
Абе както е тръгнало аз май ще регистрирам покупка на фабрика на 8-ми септември в 23.55 часа 1944-та. Абе важното е, че ще съм фабрикант за 5 минути и някога внуците ще са яки реститутковци. :-))
В Банско загроби парите на първите братовчеди в недостроена сграда, макар, че и тогава пазара даваше всякакви индикации, че цените в Банско ще се сринат.
Сега на вторите братовчеди на парите ли е дошъл реда. Не купувай, банскалията, пак ще скочиш в неправилен момент в пазара. Той е на ръба на пропаста. .
- 1 like
Коментар
-
Абе както е тръгнало аз май ще регистрирам покупка на фабрика на 8-ми септември в 23.55 часа 1944-та. Абе важното е, че ще съм фабрикант за 5 минути и някога внуците ще са яки реститутковци. :-))
- 1 like
Коментар
-
Не се заблуждавайте, цените на имотите в Бургас няма да падат, напротив – тепърва ще растат
Буквално има клиенти, които правят оглед днес и след три седмици намират имота поскъпнал с няколко хиляди евро“
Финансови експерти се удивяват на данните, които изнася в различни периоди Националният статистически институт. Те, както се оказа, са силно подвеждащи заради объркана методика. Особено в новото строителство тенденциите се отчитат с година и половина закъснение. Статистиката работи с данни от Агенцията по вписвания, а там се декларират вече имоти, които са придобили АКТ 16 и са прехвърлени на купувача на базата на договор подписан между 18 и 24 месеца преди това.
https://www.flagman.bg/article/250483
хихихихихихихихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Потвърждението дойде веднага - https://novini.bg/bylgariya/ikonomika/683177
Невиждан скок на цените на имотите у нас
29 септември 2021 09:22
Скокът на цените на имотите през последната година е невиждан.
„От миналата година до сега има 37% вдигане на цените. Това е така, защото е по-голямо търсенето на пазара в момента и това реално вдига цените. Основният казус е с банките, защото банките дават ипотечни кредити и дават много добри лихви, които не са били досега в България“, смята Хамид.
та кой спори за ТОВА
това е било до сега и е така
аз говоря за отсега - натам
четеш ли или да го пиша по бавно
хихихихихих
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Потвърждението дойде веднага - https://novini.bg/bylgariya/ikonomika/683177
„От миналата година до сега има 37% вдигане на цените. Това е така, защото е по-голямо търсенето на пазара в момента и това реално вдига цените. Основният казус е с банките, защото банките дават ипотечни кредити и дават много добри лихви, които не са били досега в България“, смята Хамид.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениев момента а и от няколко месеца
цените са в застой - НЕ РАСТЯТ а на места
и НАМАЛЯВАТ
това е очаквано поведение на пазара
преди да се срине
срива ще бъде доста години като
ще се различава от този 2008 - кратък и
с бързо падение на цените
този ще е по мъчителен - бавен с плавно
снижение на цените , с липса на наематели
така че - никой влязал в него през последните
ДВЕ години , да не може да излезе на нула , ако
реши да продаде придобития актив
в грешното време
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
направо го регистрирай да чете форума.
какво си въобразява той?!
Коментар
-
Дали има начин да дойдеш да обясниш тук на един продавач тия работи, че нещо се е запънал и не ще да свали цената с 10%.
какво си въобразява той?!препоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар