If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми той Пачангов толкоз е набил, даже е скромен с възвращаемостта.
Ма как разбира се не 6000лв 600лв аз съм прост вифаджия и съм на 25 и нищо не вдявам , а ти си оценителя във форума, но немаш обноски а познавам доста културни бачкери. Но пак казвам ,съдба ,твоя .
Щом са се върнали 200% от 2015 набивай секо пени там и толкоз. Щом имаш печеливш бизнес кво те брига че ще ти се наложи да купиш с 30% отгоре.
Остави имотите на нас заплатаджиите.
Зависи колко е голям бизнеса. Влагаш 2015, 6 000 лева и изкарваш 12 000 от тогова до сега, 200% ...
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Щом са се върнали 200% от 2015 набивай секо пени там и толкоз. Щом имаш печеливш бизнес кво те брига че ще ти се наложи да купиш с 30% отгоре.
Доктор говорещ за финанси, мани заеби . Или е черно или е бяло, цветове други няма .Има и човек трябва да е умерен във всичко !
Кои са тези "вие" към които се обръщаш "не оценявате 2015 ...." ?! Не е само имот у тоя живот бе ! Спри с тая мантра ,че е идиотско .Ще ти дам елементарен пример, реинвестирани пари в бизнес са се върнали с над 200% от 2015 . Това е само прост пример .Не съм специалист икономист но определено това което списвате тук назидаделно няколко човека е ограничено и дрезнещо .
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
За теб е елементарно, за нас не е.... Всеки има различни възможности и съответно цели. Нито аз, нито Левчо искаме бизнес, а запазване на стойност.....
Не само имота запазва стойност бе, стига с тая мантра ! Там където виждам тендеция бягам, ми каза един много умен и богат човек .
ПП И не ,не е елементарно за мен, елементарен е примера и той не е единствен и не е нужно бизнес да имаш .Имота е част от портфолиото факт, но само толкоз , стига мантри ! Щото като ти потрябват яйца за пържене може и да са строшени всичките .
Ок така да е.... Не е и световен интерес. Наистина не разбирам защо на няколко месеца все някой разпитва кое, къде, какво. МИсля че съм бил винаги пределно ясен, че няма какво да напиша по темата . А ти си отдавна в нея знаеш че е така.... Слабо ме интересува дали съм олекнал щото не съм се снимал на работното ми място....Няма какво да доказвам ...не съм вече на тези години.....още повече във форум.... Успех !
Пич стига ,че се омазваш. Жив и здрав да си и толкова ! Кажи как се слага в игнора ?
Коментар