IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
    Да се върнем към темата и да се допитам до имотните тигри- напълно обзаведени апарти с цялата нужна техника ли отдавате или " полуобзаведени"? При мен всичко е от- до ( печки, перални, телевизори, хладилници.....даже и съдове и прибори) събуваш си обувките и можеш да живееш. Но още се чудя дългосрочно кое от двете е по- добър вариант- ако е " полуобзаведен" не се занимаваш с поддръжка и ремонти на техниката, но взимаш малко по- малък наем.
    Зависи, аз дълго време отдавах полуобзаведен, ама един номад искаше да ми продава мебелите, като се изнасяше. Казах му на тоя охлюв да си товари покъщнината на гърба и черта....Сега това, което го глася за нощувки трябва да е свръхобзаведено
    Last edited by 13ADROL; 14.07.2021, 12:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Аз съм виждал просторни тристайни старо строителство за 120 - 150 000 евро, много често ЕПК.

За ремонт или по стара мода, навремето ги даваха на директори или връзкари, но са подходящи за семейство.

Гледал съм и дизайнерски, в затворените комплекси, но цената за СФ е неоправдана, малко стаи, а космическа цена.
      Джони е наясно че Каките не искат да ходят в старовремски просторни ЕПК-та.....:-)
      Не знам дали си гледал какво се случва с цените напоследък..... станаха умопомрачителни за всичко ново и ставащо..., но то го няма така или иначе....

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

A така! А така! Тази на Яндоксчо, също би се радвала да я уважиш.

Станчева
        откак ти махнаха попското напръсниче
        гледам -
        взела си на други да се молиш за
        мъжки работи

аз няма да се моля на друг
        щерките ти и двете
        ще ги водя на седмото небе

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

По-скоро над 350.000 Евро и то без гараж.
          Аз съм виждал просторни тристайни старо строителство за 120 - 150 000 евро, много често ЕПК.

За ремонт или по стара мода, навремето ги даваха на директори или връзкари, но са подходящи за семейство.

Гледал съм и дизайнерски, в затворените комплекси, но цената за СФ е неоправдана, малко стаи, а космическа цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            Добро утро,

бях за 4 дни на морето и прекарах много хубаво.

Да ви разкажа за една отлична покупка на млад кошия.

Мой съсед (мъж на 30г) си е купил голям тристаен апарт в затворен комплекс в Бургас, завършен и обзаведен за 130 000 евро ( две спални, огромен хол с бокс, балкон, баня и тоалетна, много просторен, с паркомясто) през пролетта на 2020 г. Подобни апарти в СФ вървят над 200 000 евро и са трудно достъпни. И рядко ги предлагат обзаведени. Нали?

Поздрави
            По-скоро над 350.000 Евро и то без гараж.

Коментар

• Жилищата в София поскъпнаха с 5,16% за година и средната им цена достигна 1326 евро за кв. м, показват данни на компания за недвижими имоти. В повечето райони на столицата цените на апартаментите отдавна са над 1000 евро за квадрат. Жилищата струват по-малко само в няколко

https://trud.bg/%D0%B4%D0%BE-1000-%D...0%D0%BB%D0%B8/

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...8eo&f1=2&fe7=1

ПРОДАВАМ НА ЕДРО - 1- СТАЙНИ 2- СТАЙНИ, 3- СТАЙНИ апартаменти в Студентски град.
                Луксозно строителство.
                Цена - по договаряне.
                Цена 50 000 EUR (769.23 EUR/кв.м)

Коментар

• Добро утро,

бях за 4 дни на морето и прекарах много хубаво.

Да ви разкажа за една отлична покупка на млад кошия.

Мой съсед (мъж на 30г) си е купил голям тристаен апарт в затворен комплекс в Бургас, завършен и обзаведен за 130 000 евро ( две спални, огромен хол с бокс, балкон, баня и тоалетна, много просторен, с паркомясто) през пролетта на 2020 г. Подобни апарти в СФ вървят над 200 000 евро и са трудно достъпни. И рядко ги предлагат обзаведени. Нали?

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                    цените вече много ме фрустрират.
                    добре, че е кратунчо и още няколко като него, че да се разтоварвам с тях.
                    Погледни го от добрата страна - тези цени държат кретени, жонки, фериботи, мускулчета извън пазара. Няма да ти станат комшии, подобрява се средата.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      цените вече много ме фрустрират.
                      Ако можеше 2 плюса щях да сложа...Ама то какво да одобрява човек...фрустриране и цени ли ?!?!
                      Айде от кухнята малко инфо - съседа ми е строителен инвеститор с проекти в чужбина. Искаше да почва да строи и у нас , има парцели вече, но каза докато жеуезото не падне под 1.20 няма да почвам....замразил е всичко докато не паднат цените на строителните материали.... вика моето не се губи....

ПП Ратко, парцелите му не са на места дето ще ти харесат за покупка, както и на мен не ми харесват....
                      Last edited by pesimist4o na kvadrat; 14.07.2021, 10:45.

Коментар

• цените вече много ме фрустрират.
                        препоръка е

Коментар

• Да се върнем към темата и да се допитам до имотните тигри- напълно обзаведени апарти с цялата нужна техника ли отдавате или " полуобзаведени"? При мен всичко е от- до ( печки, перални, телевизори, хладилници.....даже и съдове и прибори) събуваш си обувките и можеш да живееш. Но още се чудя дългосрочно кое от двете е по- добър вариант- ако е " полуобзаведен" не се занимаваш с поддръжка и ремонти на техниката, но взимаш малко по- малък наем.

Коментар

• https://m.dotbg.bg/article/9985169

60% ръст на износа. Икономиката се възстановява с бързи темпове, само тука неколцина тахтаби, дегенерати, откровени лузъри и скандални паразити на гърба на общества в бели държави, продължават да се оповръщат и да фантазират за йовтини имоти по света и у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Да ти ЕПМ

A така! А така! Тази на Яндоксчо, също би се радвала да я уважиш.
                              Last edited by the Judge; 14.07.2021, 09:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga
                                Вие сте за перманетнен бан по IP , ебахти простотията !!!
                                Е да ама има малък проблем, IP-то при повечето доставчици в БГ не е статично, а е динамично, освен това как ще се справят с уебпрокси сървърите или хилядите предложения за достъп до VPN?
                                Иначе блестиш от интелект като за ВИФ-аджия. Научил си 2буквен термин от областта на телекомуникацията. Браво!
                                Пачангов, ВИФ-аджиите сте 3 категории: тъпи, много тъпи и изключително тъпи.
                                Ти попадаш в изключителната.
                                Last edited by the Judge; 14.07.2021, 06:12.

Коментар

Working...
                                X