Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеНе знам човек от къде да му дойде желание да купи имот в София предвид цените и предвид, стандарта на живот, който предлага този град столица спремо други такива и предвид, че атмосферата му е една от най мръсните в света , предвид и бизнесклимата и вся и всьо. Кое е това нещо което ще стимулира човек с пари да си купи кокошарник в София. По кой начин да рекламирам имот в София на един европеец за да го привлека като клиент купувач инвеститор. Само не лансирайте ниската цена, щото тя не е ниска
Само в Кайро е по-евтино от София....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Стига бе, аз си мислих, че са 40-50 пъти скочили доходите...Какъв срам, как не сме стигнали още Германия по доходи не знам.
Ако е така, както казваш, значи 4300 за завършен апарт в резиденцията на Диневи би трябвало да е смешна цена за теб и за Лева. Защо не купувате тогава, а мрънкате и се пазарите като евреи за 20% дискаунт?
1800 на зелено в Стрелбище също ти е скъпо. В ливадите даваш 1/3 от обявената цена.... Всичко е тотално надценено и самият ти казваш колко са абсурдни цените, а същевременно - балон нямало, супер достъпно било....
Не съм аз темата , но да повторя - доходите са ми ниски и ot много много години работя за удоволствие , а не за пари . Кариерата отдавна я приключих и се посветих на семейството и свободата.... Мога и да се пенсионирам ако поискам.... когато поискам....тухлената пенсия е захранена....
И да за горните примери точно това ми е мнението...скъпо ми е и съм на перона....., но не се оплаквам. Каквото за другите такова и за мен.... Може и да стане чудо и имотиту да поевтинеят.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеНе знам човек от къде да му дойде желание да купи имот в София предвид цените и предвид, стандарта на живот, който предлага този град столица спремо други такива и предвид, че атмосферата му е една от най мръсните в света , предвид и бизнесклимата и вся и всьо. Кое е това нещо което ще стимулира човек с пари да си купи кокошарник в София. По кой начин да рекламирам имот в София на един европеец за да го привлека като клиент купувач инвеститор
Коментар
-
Не знам човек от къде да му дойде желание да купи имот в София предвид цените и предвид, стандарта на живот, който предлага този град столица спремо други такива и предвид, че атмосферата му е една от най мръсните в света , предвид и бизнесклимата и вся и всьо. Кое е това нещо което ще стимулира човек с пари да си купи кокошарник в София. По кой начин да рекламирам имот в София на един европеец за да го привлека като клиент купувач инвеститор. Само не лансирайте ниската цена, щото тя не е нискаLast edited by marsianec1; 11.05.2021, 13:17.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Стига бе, аз си мислих, че са 40-50 пъти скочили доходите...Какъв срам, как не сме стигнали още Германия по доходи не знам.
Ако е така, както казваш, значи 4300 за завършен апарт в резиденцията на Диневи би трябвало да е смешна цена за теб и за Лева. Защо не купувате тогава, а мрънкате и се пазарите като евреи за 20% дискаунт?
1800 на зелено в Стрелбище също ти е скъпо. В ливадите даваш 1/3 от обявената цена.... Всичко е тотално надценено и самият ти казваш колко са абсурдни цените, а същевременно - балон нямало, супер достъпно било....
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА.
Най-смешното е, че си мислят, че с откровени лъжи ще намалят цените на имотитге.Last edited by X_Y; 11.05.2021, 13:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Спри да се излагаш - 2005 цена на петрола 30-40, 2008 - 140, акцизи, данъци и т.н., а доходите 2005 - сега са около 4-5 пъти нагоре....
1800 на зелено в Стрелбище също ти е скъпо. В ливадите даваш 1/3 от обявената цена.... Всичко е тотално надценено и самият ти казваш колко са абсурдни цените, а същевременно - балон нямало, супер достъпно било....Last edited by ejonny2376; 11.05.2021, 12:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
Приятел, София не е България, статистика в България е равно на стакмистика .. разходи се в провинцията да видиш кой взема 2000 лева заплата . това, че средната заплата според нси е 2000 лева въобще не значи, че това е средното възнаграждение в България. Много сте се заблудили ако си мислите така !
По-нататък явно като занимавал се с гоУема статистика вероятно искаш да напишеш за медианна заплата .... Имотите в провинцията отразяват местните доходи, както и тези в София. Те са се повишили за тези 15 години и на двете места. Предполагам с приблизително еднакво темпо като процент / не съм го проверявал/. Т.е. ако някой в провинцията сега взима 1000 лева, то през 2008 е взимал 500 лева, а през 2005 250 лева....
- 1 like
Коментар
-
Яд ме е, че не намирам реални цени на стоки и услуги от 2008 година, за да направим сравнение. На официалните статистики не вярвам хич.
Парно, ток, бензин, лизинг на колата (стара, не нова), застраховки, храна, услуги, ресторанти, екскурзии....Много ми е интересно това удвояване на заплатите дали може да покрие огрномното поскъпване на горните. Според мен никакъв шанс, поне не и за средната класа българи. За бедните пък изобщо не може да се говори.
В момента цените на всичко в Българския Лидъл са с 30% по-високи от цените в немския Лидъл, при значително по-ниско качество. Преди 13 години не беше така.
Гледайте немски цени. Само можем да мечтаем за такива.
https://www.discounter-preisvergleich.de/LIDL-Preise/
http://www.optimiced.com/bg/2008/12/...ucks-in-sofia/
В Коста кафе и сандвич в Коста беше 5-6лв, сега е 10-11лв.
Коментар
-
Не искам апартамент в София, ако искам ще си купя не един ... имидиатли Ако не си някакъв доктор на техническите науки ще ти е трудно да се конкурираш с мен по ценз
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА.
Най-смешното е, че олимпийците-перонци си мислят, че с откровени лъжи ще намалят цените на имотитге.
А после строителите ментили с общите части, но те го правят с някой и друг процент, а колегите Олимпийци се пробват с пъти.... Мъка....
Коментар
-
Голямо ровене ще падне, голяма играчка е, само мога да ти споделя, че не преди 13 години, а миналата година данъка на колата ми беше, 790 лева, тази година е 1270 лева можеш да сметнеш какъв процент е това, винетки се появиха, преди нямаше, застраховката задължителната ГО от 150 средно , вече е 300, 350 , това за няколко години , а при хранителните продукти какво надуване е ....
2005 година дизеловото гориво аз го зареждах на 86 стотинки официално ! имах няколко буса и купувах на едроLast edited by pesimist4o na kvadrat; 11.05.2021, 12:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Сички праим граматически грешки и поне аз ползвам жаргон, диалект, чужди думи и т.н. често умишлено. Запетайките и знаците са забравени съвсем...Не е и толкова важно написаното да е изрядно ама горното не е умишлено..... Трагедия.... изпреварил си ме....
И пак да си дойдем на думата КАК И С КАКВА ЕСКПЕРТИЗА нулеваци ни учат на имотен пазар?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Аха, не обръщай внимание, че нямам завършен 8-ми клас и не съм купил и дъсчена барака през живота си, ама искам апартамент в София на позволими за мен цени.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
Коментар