Първоначално изпратено от marsianec1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнениеТука "големите инвеститори" им беше невероятно да повярват, че човек ако купува качествена храна харчовете почват от 50-60 лева нагоре, вие се опитвате да ги убедите, че София е мизерна - няма как да стане. Няма как да убедиш човек откърмен в смрад и мизерия и сам тровещ себе си с гнусни ментета (и алкохоли и храни), че е възможно да има друг живот без той сам да пожелае да види истината. Губите си времето.
Прав ти път към хубавото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
И тия дето са поствали на нумбео ли ще потвърдят:
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparisonдействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Тука "големите инвеститори" им беше невероятно да повярват, че човек ако купува качествена храна харчовете почват от 50-60 лева нагоре, вие се опитвате да ги убедите, че София е мизерна - няма как да стане. Няма как да убедиш човек откърмен в смрад и мизерия и сам тровещ себе си с гнусни ментета (и алкохоли и храни), че е възможно да има друг живот без той сам да пожелае да види истината. Губите си времето.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Пак казвам, не е да съм ходил до Брюксел, а съм живял там и го познавам от до, да кажем не по лошо от София и мога да ти кажа, че разликата е огромна. Не че няма мръсни места и там има един два квартала, които се водят гета, там е мръсотия като тук, но са 1-2 квартала в които живеят предимно африканци .. това е мултикултурна столица, има всякакви хора, индиици, пакистанци, африканци, мароканци и т.н. които имат различно схващане за света, но дори в тях не е толкова мръсно и не цари такъв безпорядък. Всичко останало, което е в покрайнините не може въобще да се сравнява с това което имаме тук. Виждал съм как за една нощ, забележи нощ, се преасфалтира цял булевард, хората работят на лампи за да не предизвикват задръствания, фасадите на сградите се чистят с песакоструйки и .т.н , но не за тази чистота говорех аз. Атмосферния въздух визирах. Ние сме гробище на европейския съюз, застани с отворен прозорец в час пик на орлов мост или софийския университет да видиш как е въздуха, отрови, смрад ..действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да де, няма що да ти давам конкретни примери, защото всички ще потвърдят казаното от мен.
https://www.numbeo.com/cost-of-livin...atchComparison
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеНе знам човек от къде да му дойде желание да купи имот в София предвид цените и предвид, стандарта на живот, който предлага този град столица спремо други такива и предвид, че атмосферата му е една от най мръсните в света , предвид и бизнесклимата и вся и всьо. Кое е това нещо което ще стимулира човек с пари да си купи кокошарник в София. По кой начин да рекламирам имот в София на един европеец за да го привлека като клиент купувач инвеститор. Само не лансирайте ниската цена, щото тя не е ниска
Само в Кайро е по-евтино от София....
Коментар
-
Стига бе, аз си мислих, че са 40-50 пъти скочили доходите...Какъв срам, как не сме стигнали още Германия по доходи не знам.
Ако е така, както казваш, значи 4300 за завършен апарт в резиденцията на Диневи би трябвало да е смешна цена за теб и за Лева. Защо не купувате тогава, а мрънкате и се пазарите като евреи за 20% дискаунт?
1800 на зелено в Стрелбище също ти е скъпо. В ливадите даваш 1/3 от обявената цена.... Всичко е тотално надценено и самият ти казваш колко са абсурдни цените, а същевременно - балон нямало, супер достъпно било....
Не съм аз темата , но да повторя - доходите са ми ниски и ot много много години работя за удоволствие , а не за пари . Кариерата отдавна я приключих и се посветих на семейството и свободата.... Мога и да се пенсионирам ако поискам.... когато поискам....тухлената пенсия е захранена....
И да за горните примери точно това ми е мнението...скъпо ми е и съм на перона....., но не се оплаквам. Каквото за другите такова и за мен.... Може и да стане чудо и имотиту да поевтинеят.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениеНе знам човек от къде да му дойде желание да купи имот в София предвид цените и предвид, стандарта на живот, който предлага този град столица спремо други такива и предвид, че атмосферата му е една от най мръсните в света , предвид и бизнесклимата и вся и всьо. Кое е това нещо което ще стимулира човек с пари да си купи кокошарник в София. По кой начин да рекламирам имот в София на един европеец за да го привлека като клиент купувач инвеститор
Коментар
-
Не знам човек от къде да му дойде желание да купи имот в София предвид цените и предвид, стандарта на живот, който предлага този град столица спремо други такива и предвид, че атмосферата му е една от най мръсните в света , предвид и бизнесклимата и вся и всьо. Кое е това нещо което ще стимулира човек с пари да си купи кокошарник в София. По кой начин да рекламирам имот в София на един европеец за да го привлека като клиент купувач инвеститор. Само не лансирайте ниската цена, щото тя не е нискаLast edited by marsianec1; 11.05.2021, 13:17.действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Стига бе, аз си мислих, че са 40-50 пъти скочили доходите...Какъв срам, как не сме стигнали още Германия по доходи не знам.
Ако е така, както казваш, значи 4300 за завършен апарт в резиденцията на Диневи би трябвало да е смешна цена за теб и за Лева. Защо не купувате тогава, а мрънкате и се пазарите като евреи за 20% дискаунт?
1800 на зелено в Стрелбище също ти е скъпо. В ливадите даваш 1/3 от обявената цена.... Всичко е тотално надценено и самият ти казваш колко са абсурдни цените, а същевременно - балон нямало, супер достъпно било....
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА.
Най-смешното е, че си мислят, че с откровени лъжи ще намалят цените на имотитге.Last edited by X_Y; 11.05.2021, 13:07.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Спри да се излагаш - 2005 цена на петрола 30-40, 2008 - 140, акцизи, данъци и т.н., а доходите 2005 - сега са около 4-5 пъти нагоре....
1800 на зелено в Стрелбище също ти е скъпо. В ливадите даваш 1/3 от обявената цена.... Всичко е тотално надценено и самият ти казваш колко са абсурдни цените, а същевременно - балон нямало, супер достъпно било....Last edited by ejonny2376; 11.05.2021, 12:55.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
Приятел, София не е България, статистика в България е равно на стакмистика .. разходи се в провинцията да видиш кой взема 2000 лева заплата . това, че средната заплата според нси е 2000 лева въобще не значи, че това е средното възнаграждение в България. Много сте се заблудили ако си мислите така !
По-нататък явно като занимавал се с гоУема статистика вероятно искаш да напишеш за медианна заплата .... Имотите в провинцията отразяват местните доходи, както и тези в София. Те са се повишили за тези 15 години и на двете места. Предполагам с приблизително еднакво темпо като процент / не съм го проверявал/. Т.е. ако някой в провинцията сега взима 1000 лева, то през 2008 е взимал 500 лева, а през 2005 250 лева....
- 1 like
Коментар
Коментар