IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Истината е ,че очаквам да те спукат от майтап, апапите тук. Питай Кавръчето, ако не ми вшрваш на мен с неговата прогноза за краш на цените на 13.03.2020 г хихих
    хаха, къде се изгуби Кавръчето, предводителят на армията на понижителните? Този титан на мисълта беше измислил начин как да се краде от Кауфланд ябълки - като се мерят и после си добавяш още... с това мислене е подходящ за политик в Б-я! Преди 3-4 години наминах тук и казах, че за 3 години поскъпването ще е ~30%. Е сега мисля, че за следващите 3г. ще е повече -някъде към 50% ...

Коментар

• Може и да отвориш още 3 магазина за дрехи, или стария бизнес с ремонта и продажбата на по 10 апарта на година в София- възможности колкото искаш, сега не трябва и деца да гледаш, та можеш да купуваш, ремонтираш и продаваш по 15 апарта в София на година- имаш повече свободно време
      Last edited by mitko2848; 14.07.2021, 17:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

ако я питаш с колко нули е двеста хиляди
        ще смята 5 минути на пръсти

а селото сигурно е на границата на Швейцария
        със Ботсуана
        Пишеш глупости колкото да не заспиш, май

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Добави и 200- те хиляди евро кеш който ти
          "пареше" и купи още една къща в селото на границата с Швейцария
          Тъй, де тъй хихих
          Само където за тези пари не мога вече да купя нищо в наше село Отново ще се купува в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

ако я питаш с колко нули е двеста хиляди
            ще смята 5 минути на пръсти

а селото сигурно е на границата на Швейцария
            със Ботсуана

Коментар

бая наеми ми остават неоползотворени

Коментар

На мен ми харесва това пророчество Брокериците сигурно са се нагушили вече с това поскъпване, та не виждам защо да ги съжаляваме с теб
                Сега остава и да познаеш за намалението и цена няма да имаш, че бая наеми ми остават неоползотворени
                какво си отдала -
                гаражче за двеста лева
                събирай апапите за които пишеш
                и за три дена ще ти одумкат
                годишната рента
                това ще е купона на живота им завалиите
                хихихихихихих

а за брокериците - да някой са се нагушили но те не пишат
                като теб тук
                плащат си да им пишете с апапите
                друга класа са те
                не са събирани от каравани и панели

Коментар

истината - казах ти я
                  няма да раздават имоти без пари на третокласни
                  брокерици само защото били писали по форуми
                  15 години
                  хихиххихихихи
                  а апапите ти могат да го апапнат
                  коЯ от караваната без баня
                  кой от балкончето на 1/2 панеляка си (48 градуса е там - разхлажда се с мастика)

имотите спират своя ръст
                  а с това идва и по страшното за теб
                  това е твоята истина -
                  рязък спад на сделките
                  глад иде глад
                  На мен ми харесва това пророчество Брокериците сигурно са се нагушили вече с това поскъпване, та не виждам защо да ги съжаляваме с теб
                  Сега остава и да познаеш за намалението и цена няма да имаш, че бая наеми ми остават неоползотворени

Коментар

Истината е ,че очаквам да те спукат от майтап, апапите тук. Питай Кавръчето, ако не ми вшрваш на мен с неговата прогноза за краш на цените на 13.03.2020 г хихих
                    истината - казах ти я
                    няма да раздават имоти без пари на третокласни
                    брокерици само защото били писали по форуми
                    15 години
                    хихиххихихихи
                    а апапите ти могат да го апапнат
                    коЯ от караваната без баня
                    кой от балкончето на 1/2 панеляка си (48 градуса е там - разхлажда се с мастика)

имотите спират своя ръст
                    а с това идва и по страшното за теб
                    това е твоята истина -
                    рязък спад на сделките
                    глад иде глад
                    Last edited by Yandox; 14.07.2021, 16:11.

Коментар

ти няма защо да чакаш
                      хихихихи

написах че ще поевтинеят
                      а не че ще ги раздават без пари
                      на брокери защото били
                      много активни по форумите

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Перловската... обяснява състоянията ти на умопомрачение.
                        Еееее евала Крети, най-накрая някой да признае че Радомир е част от София ако Перловската минава през двора ми в Радомир :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не е драма....имам си рекичка в двора , там ще шляпам :-)
                          Перловската... обяснява състоянията ти на умопомрачение.

Коментар

Ако можеше 2 плюса щях да сложа...Ама то какво да одобрява човек...фрустриране и цени ли ?!?!
                            Айде от кухнята малко инфо - съседа ми е строителен инвеститор с проекти в чужбина. Искаше да почва да строи и у нас , има парцели вече, но каза докато жеуезото не падне под 1.20 няма да почвам....замразил е всичко докато не паднат цените на строителните материали.... вика моето не се губи....

ПП Ратко, парцелите му не са на места дето ще ти харесат за покупка, както и на мен не ми харесват....
                            като гледам може и да ми се променят критериите за положенията.
                            препоръка е

Коментар

Дай линк Ботич... Както се развиват нещата с ваксините от догодина няма да мога да излизам от България така че морето ни става опция :-), а това ми е по-евтино от гаража :-)
                              Имоти от собственик
                              https://www.facebook.com/groups/1917...ser/1610186836

Ще ти идвам на гости - то само така може да се събираме нефаксинирани
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Както се развиват финансите ти - и от Радомир няма да излизаш...
                                Не е драма....имам си рекичка в двора , там ще шляпам :-)

Коментар

Working...
                                X