Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Мисля това да захлюпя. С 20% дискаунт ествествено.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...065&f1=2&fe7=1действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
А така де. Дедо Поп е поизкарал некой гулден в чужбина, не харесва София , но това не му пречи да оценява обективно ситуацията в София и България като цяло.... Не се оплаква от цените.....действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от СтанчевА. Разгледай мнение
48м2 двустаен??? Евго ти съвсем си се побъркал. 1500 за Х. Димитър .а.
Иначе е идеален за сървърно. Жони, захлюпвай!
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...065&f1=2&fe7=1
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Какво друго да кажа освен "УЖАС"! Ще се претрепеш в тая спалня, максимум 6-7 квадрата.
Панелна гарсониера (спалнята е било кухня), нисък етаж, кофти локация, всичко вътре евтин боклук, 1560 Еуро.
Тук надценката е 200%. 25к бих дал макс.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВижте един функционално направен ергенски апартамент:
Продава 2-СТАЕН в град София, Хаджи Димитър - 48 кв.м / 75000 EUR :: imot.bg Обява
Харесва ли ви?действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеВижте един функционално направен ергенски апартамент:
Продава 2-СТАЕН в град София, Хаджи Димитър - 48 кв.м / 75000 EUR :: imot.bg Обява
Харесва ли ви?
Панелна гарсониера (спалнята е било кухня), нисък етаж, кофти локация, всичко вътре евтин боклук, 1560 Еуро.
Тук надценката е 200%. 25к бих дал макс.
- 1 like
Коментар
-
Харесва ли ви?
Коментар
-
Харесва ли ви?
Иначе е идеален за сървърно. Жони, захлюпвай!Last edited by X_Y; 11.05.2021, 14:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хора поспестили някой лев на запад си мислят че тук все още е 98-ма година и всички са умрели от глад докато ядат доматите с колците....
Ами греда.... Балъците поизчезнаха, принудата да подаряваш имот я няма и който иска тук ще плаща ТЕПЪРВА като поп. Ако не наема е супер тънък или границите са отворени....Last edited by X_Y; 11.05.2021, 14:27.
Коментар
-
Вижте един функционално направен ергенски апартамент:
Харесва ли ви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
Живял съм в Брюксел, към момента живея в София, повярвай ми това, което говори Герджиков, който уважавам е меко казано невярно.
Пак казвам, не е да съм ходил до Брюксел, а съм живял там и го познавам от до, да кажем не по лошо от София и мога да ти кажа, че разликата е огромна. Не че няма мръсни места и там има един два квартала, които се водят гета, там е мръсотия като тук, но са 1-2 квартала в които живеят предимно африканци .. това е мултикултурна столица, има всякакви хора, индиици, пакистанци, африканци, мароканци и т.н. които имат различно схващане за света, но дори в тях не е толкова мръсно и не цари такъв безпорядък. Всичко останало, което е в покрайнините не може въобще да се сравнява с това което имаме тук. Виждал съм как за една нощ, забележи нощ, се преасфалтира цял булевард, хората работят на лампи за да не предизвикват задръствания, фасадите на сградите се чистят с песакоструйки и .т.н , но не за тази чистота говорех аз. Атмосферния въздух визирах. Ние сме гробище на европейския съюз, застани с отворен прозорец в час пик на орлов мост или софийския университет да видиш как е въздуха, отрови, смрад ..
И кучето си не бих вързал да живее там.
Стига сме плюли нашето и възхвлявали чуждото, малко и трябва на София за да стане чудесно място за живот.
ПС: Има официални данни за качеството на въздуха. Замърсяването е над нормата за по-малко от 2 месеца в годината и тенденцията е да намалява.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Живял съм в Брюксел, към момента живея в София, повярвай ми това, което говори Герджиков, който уважавам е меко казано невярно.
Пак казвам, не е да съм ходил до Брюксел, а съм живял там и го познавам от до, да кажем не по лошо от София и мога да ти кажа, че разликата е огромна. Не че няма мръсни места и там има един два квартала, които се водят гета, там е мръсотия като тук, но са 1-2 квартала в които живеят предимно африканци .. това е мултикултурна столица, има всякакви хора, индиици, пакистанци, африканци, мароканци и т.н. които имат различно схващане за света, но дори в тях не е толкова мръсно и не цари такъв безпорядък. Всичко останало, което е в покрайнините не може въобще да се сравнява с това което имаме тук. Виждал съм как за една нощ, забележи нощ, се преасфалтира цял булевард, хората работят на лампи за да не предизвикват задръствания, фасадите на сградите се чистят с песакоструйки и .т.н , но не за тази чистота говорех аз. Атмосферния въздух визирах. Ние сме гробище на европейския съюз, застани с отворен прозорец в час пик на орлов мост или софийския университет да видиш как е въздуха, отрови, смрад ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от fsck Разгледай мнениеТука "големите инвеститори" им беше невероятно да повярват, че човек ако купува качествена храна харчовете почват от 50-60 лева нагоре, вие се опитвате да ги убедите, че София е мизерна - няма как да стане. Няма как да убедиш човек откърмен в смрад и мизерия и сам тровещ себе си с гнусни ментета (и алкохоли и храни), че е възможно да има друг живот без той сам да пожелае да види истината. Губите си времето.
Коментар
-
Полезно, но щеше да е добре да се оцени разликата в покупателната способност
- 1 like
Коментар
Коментар