If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бонвиване, добре е да уточниш, че суверенчетата се съхранява в обществен трезор, а не да си помисли някой, че го държиш в сейфа в къщи. Всякакви хора четат този форум и може да си направят погрешни заключения.
Не се заяждам.
Злато в обществен трезор не се държи.
Там много лесно могат да ти го гепят, конфискуват, запорират...
Аз ако имах много злато - в някоя безлунна нощ бих го заровил на някое пусто, отдалечено място в планината/гората.
Като преди това задължително си правиш подробна карта с мястото отбелязано по джипиес координати и спрямо местни топографски белези...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Да, едър е и много прост, държеше си парите на депозит цяло десетилетие в очакване да паднат цените на имотите под давлението на негов арменски "приятел"
лордче, какви камбанки по вратите, бре
спи ли се така!??
копенхаген у дворо, ама дълбоко
и като ставаш да пИкаш, поглеждаш през термата,
свети ли в топлата гама, пущаш 2 пълнитела
и звъниш на 112, че си нападнат
Е, не забравяй, че един понижител от Красна поляна ме заплаши с палеж на имуществото ми. Той е известен понижител..
Аз също имам благородни метали придобити от имоти, в огнеупорна каса под периметрова охрана и камбанки на всяка врата, хеклера е под възглавницата и още едно оръжие с 9мм., не е огнестрелно...
лордче, какви камбанки по вратите, бре
спи ли се така!??
копенхаген у дворо, ама дълбоко
и като ставаш да пИкаш, поглеждаш през термата,
свети ли в топлата гама, пущаш 2 пълнитела
и звъниш на 112, че си нападнат
Бонвиване, добре е да уточниш, че суверенчетата се съхранява в обществен трезор, а не да си помисли някой, че го държиш в сейфа в къщи. Всякакви хора четат този форум и може да си направят погрешни заключения.
Не се заяждам.
Аз също имам благородни метали придобити от имоти, в огнеупорна каса под периметрова охрана и камбанки на всяка врата, хеклера е под възглавницата и още едно оръжие с 9мм., не е огнестрелно...
Не се заяждам.
човека ти каза, в буркан.
аз бих допълнил - в градината
и то така, че да се вижда от стаята с пушката
кой иска да чете
Кой малумник ще държи парите от наемите кеш? Веднага се купува злато. Много пъти съм го писал: от апартаментче-суверенче.
Разбира се това е усреднено. От 2008 съм в този бранш, имало е периоди при евтино злато, когато се купуваха 2 суверена за месец, в момента златото е скъпо и едвам стига да се купи 1 суверен.
Но усреднено е така.
Важното е като събереш един буркан и цената е висока и най-важното: да си харесал следващият имот да може да реагираш в рамките на 1-2 седмици за да захлупиш следващият НИ и да минеш на по-висока предавка:-)
П.П. и сребърцето доволно се представя.
Не се заяждам.
Аз искам да питам Униможе, дали се е сдобил с луксозното издание на "История на Бургас" с автори Иван Карайотов, Стоян Райчевски и Митко Иванов със съдействието на"Шато Росеново"? Наздраве!
унимуни е умствено и финансово предизвикан участник
но за сметка на това активен по всички форуми, които изобщо не го засягат
чтете бгмама а не е мама
пише в имотната тема а имот няма
само се излага, но това не му пречи
ако си ландлорд - да
ако си хленчещ по форумите гашник - минус 10% и закръглени до левче
Аз искам да питам Униможе, дали се е сдобил с луксозното издание на "История на Бургас" с автори Иван Карайотов, Стоян Райчевски и Митко Иванов със съдействието на"Шато Росеново"? Наздраве!
20ст. може да оставя на касиерка в Лидл ( и то с ясното съзнание, че вече й е достъпна панелка в Обеля). В заведение, задължително 10% Тоест картофите, хамсията и 4 бири, ще ми стъпят на 110лв. за двама.
ако си ландлорд - да
ако си хленчещ по форумите гашник - минус 10% и закръглени до левче
досрамяло го е да остави 20 стинки и щедро /но със свито сърце/ е казал на сервитьорката да закръгли до лев
20ст. може да оставя на касиерка в Лидл ( и то с ясното съзнание, че вече й е достъпна панелка в Обеля). В заведение, задължително 10% Тоест картофите, хамсията и 4 бири, ще ми стъпят на 110лв. за двама.
Бай Лордов, интересно ми е на кое казваш капиталова доходност. Ситуацията с капиталовата при имотите е малко по-особена.
Да, цената на имотите расте непрекъснато.
Обаче, за да реализираш капиталова доходност първо трябва да продадеш.
Но кой идиот би продал актив с покачваща се стойност при тази бясна инфлация?! - Сигурно само някой бавноразвиващ се...
Първо, ако си продадеш маломерката за същите пари повече никога не мож купи друга... Нали цените на имотите са "вечно" ъп...
И второ, при тази бясна инфлация ако задържиш по дълго кешът от продажбата на тухлите, той ще бъде стопен/обезценен много бързо.
Какво се получава:
Значи на хартия имаш актив с непрекъснато повишаваща се стойност, но не можеш да кешираш, за да не ти стопи инфлацията парите, следователно имаш само виртуална капиталова печалба от имоти...
Имаш я на хартия, но в действителност не можеш да я ползваш.
Коментар