Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by Selena2024; 03.08.2024, 11:39.
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мини през границите с Гърция да видиш колко румънци има. Отдавна са загубени.
Не съжалявай за неизбежното. Като западнат още малко хотелите и се обезценят съвсем, бай мутрафон ще каже на другите мутрафони, че далаверата приключи и ще ги вземе друг. Най-вероятно чуждестранен инвеститор, който вижда потенциал. Нашите хотелиери за пореден път потвърждават клишето, че който не може да управлява богатството, го губи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТемата за цените на имотите ли е или искрено и лично?
Е, ако перспективата е да имаш наематели от Бангладеш и щата Пенджаб …
Всичко е въпрос на гледна точка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не бе човек. Тази сутрин в центъра на София търся баничарница. Няма. Питам млада сервитьорка в едно кафене правят ли закуски. Поздравявам я. Получавам в отговор едно троснато “не” и намръщена физиономия. Не става така.
- 1 like
Коментар
-
Както казваш, говорим за възприятия, както на околните, така и на средата. Затова писах, че враждебните погледи са провокирани от нещо, най-вероятно и ти ги гледаш така, или мислиш враждебно спрямо тях. Енергията се усеща, затова не очаквай да ти се усмихват, докато в главата ти се въртят мисли, че си над останалите.
За обслужването е пределно ясно, че има накъде да се работи, но както казах - с новите инвеститори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Така е,вероятно си измислям и съм единствения, които се опаква от лошо обслужване/услуга в БГ туризма
Пак опираме до възприятия.За теб кочината е палат.Но иди навън,виж какво е обслужването и услугата като цяло и пак ще говорим.
За обслужването е пределно ясно, че има накъде да се работи, но както казах - с новите инвеститори.
Коментар
-
Така е,вероятно си измислям и съм единствения, които се опаква от лошо обслужване/услуга в БГ туризма
Пак опираме до възприятия.За теб кочината е палат.Но иди навън,виж какво е обслужването и услугата като цяло и пак ще говорим.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЗа това, че искат да те бият и гледат лошо, може да има причина. Несъзнателно да ги провокираш. И аз ако трябва да споделя лични впечатления, рядко срещам лоши погледи и отдавна никой не ми се е заканвал да си сверим часовниците. Не знам на светоусещане ли се дължи, или на нещо друго.
Коментар
-
Като стана въпрос за магистралата, че и без това е за ремонт. Мисля, че е редно покрай ремонта да добавят и още една лента, че верно си теснее.
- 1 like
Коментар
-
Единственото което липсва е качествен матрял !
Това веднага се забелзява ако излезеш извън държавата гето и видиш как са нещата по Белия свят.
Матряла е навсякъде,като почнеш от държавните служители,които трябва да рекламират и подържат курортите,а не да са вмирисни боклучарници,та стигнеш до края, Ганъо на рецепцията ,който те гледа лошо и иска да те бие.
Качествена услуга се прави с качествен,образован,обучен матрял.Един лек жест може да те погъделичка и спечели.Хората на Запад знаят как да правят туризъм за разлика от нас.Затова и резултати ни са такива.
За това, че искат да те бият и гледат лошо, може да има причина. Несъзнателно да ги провокираш. И аз ако трябва да споделя лични впечатления, рядко срещам лоши погледи и отдавна никой не ми се е заканвал да си сверим часовниците. Не знам на светоусещане ли се дължи, или на нещо друго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не. Липсва и култура на обслужването, адекватни магистрали и канализация.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеИ още нещо - трябват ни магистрали, а не селски пътища с дупки. Трябва ни канализация, а не лайна в морето.
Къв туризъм ще развиваш като най-голямата ти магистрала А1 ,е двулентов селски път,с десетки забележи дупки !!! и на която магистрала всеки ден има обърнати тирове именно заради дупки !
По статистика се води даже най-опасната магистрала в света.Брой жертви и инциденти/на км
100 години в Европа,една магистрала не може да направим.Я иди виж Турция,Гърция,Хърватска и т.н.
После ,след Бургас накъдето и да хванеш по Лайноморието,са все някакви черни пътища с големи дупки,хлътвания,тотал щета.Как може да чакаш някви туристи,като пътищата ти са тотален кенеф ! Ми поне там на морето да ги бяха оправили !
А пари има бол.Има да построим няколко магистрали чисто нови и да ремонтираме всички пътища в БГ и то качествено.
Но пак достигаме до калпавия матрял.....Last edited by danetha; 03.08.2024, 08:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеСтига с тоя матриал, бе. 6млн държава с няколкостотин км плажна ивица. Единственото което липсва са условия и конкурентни цени спрямо съседките.
Това веднага се забелзява ако излезеш извън държавата гето и видиш как са нещата по Белия свят.
Матряла е навсякъде,като почнеш от държавните служители,които трябва да рекламират и подържат курортите,а не да са вмирисни боклучарници,та стигнеш до края, Ганъо на рецепцията ,който те гледа лошо и иска да те бие.
Качествена услуга се прави с качествен,образован,обучен матрял.Един лек жест може да те погъделичка и спечели.Хората на Запад знаят как да правят туризъм за разлика от нас.Затова и резултати ни са такива.
- 1 like
Коментар
-
Стига с тоя матриал, бе. 6млн държава с няколкостотин км плажна ивица. Ако се втурнем всички в един месец, трябва да застроим до Карнобат. Единственото което липсва са условия и конкурентни цени спрямо съседките.
- 1 like
Коментар
Коментар