Първоначално изпратено от NordWest
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от NordWest Разгледай мнениеНякой въобще купил ли е имот на тези космически цени или само си приказваме напразно за едната комисионна.
Дотук само ледчо разбрах че е нулирал портмонето и вече няма и една стотинка фиатна пара в замяна на нов имот с цел бъдеща печалба.
Друг някой купил ли е от тъй изредените 10-12 ника многогодишни повишители. Щото ми се струва, че тук има някаква завера . Много пишат ,че ще растем, но никой не пише че е купил. Питам просто като няколкомесечен потребител на форума ,щото не ми е ясно. А и за един приятел питам . Че се чуди.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Някой въобще купил ли е имот на тези космически цени или само си приказваме напразно за едната комисионна.
Дотук само ледчо разбрах че е нулирал портмонето и вече няма и една стотинка фиатна пара в замяна на нов имот с цел бъдеща печалба.
Друг някой купил ли е от тъй изредените 10-12 ника многогодишни повишители. Щото ми се струва, че тук има някаква завера . Много пишат ,че ще растем, но никой не пише че е купил. Питам просто като няколкомесечен потребител на форума ,щото не ми е ясно. А и за един приятел питам . Че се чуди.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тези строители и инвеститори, явно не са чували за нашите понижители от последния ден, пардон месеци..
https://www.investor.bg/analizi/113/...sgradi-334983/
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
То не е само до цена. Предлагането в районите които ме интересуват за 3 месеца е 30% надолу. като брой. От 2200 сега са 1500 обяви....От тук е шока.
Мисля че не е нужно да обяснявам какво значи това освен, че няколкото неща които бях запазил с голям компромис то сега няма нищо на каквато и да е цена / от панели не се интересувам/ И нямам предвид само маломерки и двустайни....
Вероятно ще направя компромис и ще взема нещо извън района ми на интерес.... нещо средно без да е Дружба или Обеля....Ще видим....още си бия шамари с цел да се събудя :-)В Манастирските иди та земи на 3000 евра хахахаха, те чак тогава ще те разнасям тук и следващите 10 години докато трае спада
- 3 Харесвания
Коментар
-
То не е само до цена. Предлагането в районите които ме интересуват за 3 месеца е 30% надолу. като брой. От 2200 сега са 1500 обяви....От тук е шока.
Мисля че не е нужно да обяснявам какво значи това освен, че няколкото неща които бях запазил с голям компромис то сега няма нищо на каквато и да е цена / от панели не се интересувам/ И нямам предвид само маломерки и двустайни....
Вероятно ще направя компромис и ще взема нещо извън района ми на интерес.... нещо средно без да е Дружба или Обеля....Ще видим....още си бия шамари с цел да се събудя :-)
Зарежи известните сайтове за обяви, разрови се за локални ФБ страници има вероятно за почти всички квартали стани им член и пусни че търсиш нещо да купиш могат да изпаднат много добри неща дето още не са на пазара
Винаги ще има хора като Бота дето си мислят че са продали супер изгодно на 33 годишни наема а в същото време да се окаже че просто не познават пазара и са продали евтино
Обаче такива като него стигнат ли до сайтовете за обяви и почти няма шанс да се доредиш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Днес чух мой познат който търсеше да купи с кредит и не го бях чувал от известно време
Беше харесал нещо по Обеля на шпакловка и замаска щото за по хубави места банките не му отпускаха достатъчно пари
Та миналият месец е купил и вика отдъхнах си ако се беше провалило следващото подобно нещо сега е вече с по над 20 000 евра отгоро само за два три месеца от както почнах да търся
Одеве бях написал за чакащите на перона ама го изтриха
По някога човек изпуска влака и вместо да хване следващият макар и на по висока цена седи и чака на перона с мисълта че предишният ще се върне за него
Не попадай в тоя капан
Всъщност, къде си ? Разбирам че си на някакъв перон и си изпуснал влака . За къде си ? Ако си наблизо да мина да те взема ?
Никой капан не е достатъчно силен за теб.
Пиши, ще порастват ли още къщите. Следя ти постовете с интерес.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Изпуснахме бая оферти. Но кво да се прави? Наемите ни разколебаха, но се възстановяват. Смених наематели даже на леко по-висок наем наеха.
Видя ли Джони каква обява за Гоцето извади ? 2700 евро с ДДС , и кофти място.... Това е лудост, но причината за тази лудост е че няма алтернатива за нея освен ако не е в Бусманци и Ихтиман
ПП Новите съседи се представиха и обясниха пред всички колко са щастливи, че са купили този невероятен апарт...., а ние люпим семки...:-)
Коментар
-
Днес чух мой познат който търсеше да купи с кредит и не го бях чувал от известно време
Беше харесал нещо по Обеля на шпакловка и замаска щото за по хубави места банките не му отпускаха достатъчно пари
Та миналият месец е купил и вика отдъхнах си ако се беше провалило следващото подобно нещо сега е вече с по над 20 000 евра отгоро само за два три месеца от както почнах да търся
По някога човек изпуска влака и вместо да хване следващият макар и на по висока цена седи и чака на перона с мисълта че предишният ще се върне за него
Не попадай в тоя капан
Вероятно ще направя компромис и ще взема нещо извън района ми на интерес.... нещо средно без да е Дружба или Обеля....Ще видим....още си бия шамари с цел да се събудя :-)
Коментар
-
Днес пуснах справките след лятото. Цифрите не са за форума. Положението е надминало всичките ми очаквания.
Съжалява, че проспах лятото - няколко неща бях букнал като се прибера, но сега се оказа че всичко е заминало....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Хора там познавам всякакви има и чистачи има и на хубави работи
Факт е че никой който има пълно работно време не получава под 1500 паунда
Отелно че в момента имат як недостиг на работна ръка и всеки който иска може да си уплътни времето в краен случай като работи на две местаSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 1 like
Коментар
-
Днес пуснах справките след лятото. Цифрите не са за форума. Положението е надминало всичките ми очаквания.
Съжалява, че проспах лятото - няколко неща бях букнал като се прибера, но сега се оказа че всичко е заминало....
Не попадай в тоя капан
Коментар
-
Работните дни в месеца са почти винаги повече от 20
На минималната нямам представа дори и да има едва ли са високи
И все пак говорим за минимална странно е ако всичките ти познати работят на минимална или под нея
По скоро има тенденция работещите в чужбина от по малките населени места в БГ да се занижават доходите за пред хората та да не им завиди някой
В по големите градове и София особено пък е обратното как там да кажат че мият чинии за по 1000 паунда нали ще им се смеят
Коментар
-
Да, но мисля че Ледчо имаше предвид други негови познати. Както и да е, всеки сам решава и избира.
Факт е че никой който има пълно работно време не получава под 1500 паунда
Отелно че в момента имат як недостиг на работна ръка и всеки който иска може да си уплътни времето в краен случай като работи на две места
Коментар
-
Ето тук е систематизирано какво се случва. Но ние си очакваме спад. Нищо, едно 4% да коригират надолу някога все е нещо. Ще купим тогава. Схемата на кибиците.
https://www.investor.bg/analizi/113/...sgradi-334983/
Съжалява, че проспах лятото - няколко неща бях букнал като се прибера, но сега се оказа че всичко е заминало....
Коментар
Коментар