IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

какво имаш предвид под "избушен"? Дай повече инфо де...
    На една от снимките се вижда петно като от теч. Има и други различни замазки по стените, които може да са с цел точно прикриване на течове.
    Не знам дали Ратко това има предвид....трябва да го видиш на живо кое как е....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

мезонета е избушен. внимавай да не се наиграеш.
      какво имаш предвид под "избушен"? Дай повече инфо де...

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Начи аз мое си пишем ударно, щото съм с приписан съседен двор у село от дедо и баба и даже с бунгало за две-три хиляди лева у средътъ.
        Е това ме поставя доста над затънали кредитополучатели като теб и джуджето.
        И даже по вашите разчети тоа двор и бунгалото вече са много по-скъпи и да ги чакам още 30% нагоре до края на годината.
        аааа хахахахахаххаха, нещо ме бъркаш с малкия mitko2848 с гоУемата ипотечка

Коментар

• Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение

Значи сравняваш офертните цени на брокитата за двустайни тухли от втори етаж нагоре със средните цени на НСИ.
          Справката на НСИ отчита сделките които в 90% от случаите са декларирани по следния начин за да се спести от такси нотариус и прехвърляне: имота се декларира малко над дан. оценка, като остатъка се плаща като покупка на имущество и обзавеждането. Последните обаче не се разглеждат от НСИ.
          Ама ти тия работи как да ги знаеш от квартирата, като никога не си нито купувал, нито продавал.

Коментар

Въпрос към съфорумците: Реших да стана съсед на Берти и сега трябва да избера един от 2-та апартамента

този Продава 3-СТАЕН в град София, Княжево - 117 кв.м / 107000 EUR :: imot.bg Обява

или този Продава МЕЗОНЕТ в град София, Княжево - 237 кв.м / 225000 EUR :: imot.bg Обява ?

Надявам се Берти да ме вземе за управител на фирмата, докато той върти кормилото на трактора нейде из долината на царете. А когато пак ви обещае МЯУ и то пак забрави да се покаже, ще му набивам яки чембери.
            мезонета е избушен. внимавай да не се наиграеш.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ще пищят като недозаклани прасета. Никой обаче, така и не се осмели от перонците на какво се базира тяхното "експертно" мнение за предстоящ спад на цените???
              ПП Още веднъж пледирам за имотен ценз в темата, доказуем със заверен НА пред някой модератор
              Начи аз мое си пишем ударно, щото съм с приписан съседен двор у село от дедо и баба и даже с бунгало за две-три хиляди лева у средътъ.
              Е това ме поставя доста над затънали кредитополучатели като теб и джуджето.
              И даже по вашите разчети тоа двор и бунгалото вече са много по-скъпи и да ги чакам още 30% нагоре до края на годината.
              Last edited by Три без коз; 21.06.2021, 13:54.

Коментар

Брей голям отпор на амразурата днеска. Брокерите от БНБ говорят сякаш са някакви пасивни наблюдатели на пазара и тяхната работа е надуват балони...много са я загазили значи.
                Е това вече са недостижими висини :-)))

Коментар

накавръковата справка няма от втори етаж нагоре и беше двустаен мисля.
                  Щом така повече ти харесва ето:

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-06-21 124551.jpg
Views:	1
Size:	79.6 КБ
ID:	3774328

Само 1326... Сега вече е друго нали?

Коментар

Това е неговата, но тя както е изветно има някои недостатъци
                    Резултат от Вашето търсене на:
                    Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
                    Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 93094 euro
                    Средна цена на кв.м: 1324 euro.

А това е за всички имоти моя справка в София

Средна цена на имотите в извадката: 148745 euro
                    Средна цена на кв.м: 1453 euro.

Горе долу в застой последният месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                      Жилищата ще продължат да поскъпват през второто и третото тримесечие на годината, запазвайки тенденцията от 2020 г. Това прогнозира Българската народна банка в новото издание на своя “Икономически преглед”. И посочва, че цените сега са само с 8,2% по-ниски от пика им в края на 2008 г.

Причината за очакваното поскъпване е в засиленото търсене на имоти заради по-големия интерес от страна на домакинствата, показвало наблюдение на НСИ от януари 2021 г.
                      В края на 2020 г. цените на жилищата са нараснали във всички големи градове, тъй като кредитната активност се повишава на фона на понижение на лихвите и таксите, казват от БНБ.
                      Освен това се натрупвали спестявания, а липсвали алтернативи за инвестирането им. Така общо за миналата година цените на жилищата се качват с 4,6% на годишна база.
                      В същото време централната банка наблюдава спад на потребителските кредити и такива за инвестиционни цели заради икономическата несигурност и затягането на условията от банките.
                      Брей голям отпор на амразурата днеска. Брокерите от БНБ говорят сякаш са някакви пасивни наблюдатели на пазара и тяхната работа е надуват балони...много са я загазили значи.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Ще пищят като недозаклани прасета. Никой обаче, така и не се осмели от перонците на какво се базира тяхното "експертно" мнение за предстоящ спад на цените???
                        ПП Още веднъж пледирам за имотен ценз в темата, доказуем със заверен НА пред някой модератор
                        НА на името на мама/тати, тъщата/свекървата, балдъза/девера ще важат ли?
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Жилищата ще продължат да поскъпват през второто и третото тримесечие на годината, запазвайки тенденцията от 2020 г. Това прогнозира Българската народна банка в новото издание на своя “Икономически преглед”. И посочва, че цените сега са само с 8,2% по-ниски от пика им в края на 2008 г.

Причината за очакваното поскъпване е в засиленото търсене на имоти заради по-големия интерес от страна на домакинствата, показвало наблюдение на НСИ от януари 2021 г.
                          В края на 2020 г. цените на жилищата са нараснали във всички големи градове, тъй като кредитната активност се повишава на фона на понижение на лихвите и таксите, казват от БНБ.
                          Освен това се натрупвали спестявания, а липсвали алтернативи за инвестирането им. Така общо за миналата година цените на жилищата се качват с 4,6% на годишна база.
                          В същото време централната банка наблюдава спад на потребителските кредити и такива за инвестиционни цели заради икономическата несигурност и затягането на условията от банките.

Коментар

По накавръковата справка е малко повече дори 1448 https://www.imot.bg/6tuc1q

Сега 1300 дали ще ти хареса повече а? Така по-бързо ще свикнеш нали?
                            [ATTACH=CONFIG]n3774315[/ATTACH]

Фраассс, с ФАКТИТЕ по кратуната. Айде сега започвайте да ме плюете. Аз съм виновен за покачването.

Коментар

По накавръковата справка е малко повече дори https://www.imot.bg/6tubg8

[ATTACH=CONFIG]n3774312[/ATTACH]
                              Значи сравняваш офертните цени на брокитата за двустайни тухли от втори етаж нагоре със средните цени на НСИ.

Коментар

Къде ги видя 1300 средно бе? Май пак сте се напили като кучета...
                                По накавръковата справка е малко повече дори 1448 https://www.imot.bg/6tuc1q

Сега 1300 дали ще ти хареса повече а? Така по-бързо ще свикнеш нали?
                                Click image for larger version

Name:	Screenshot 2021-06-21 122451.jpg
Views:	1
Size:	81.7 КБ
ID:	3774315

Фраассс, с ФАКТИТЕ по кратуната. Айде сега започвайте да ме плюете. Аз съм виновен за покачването.
                                Last edited by the Judge; 21.06.2021, 13:28.

Коментар

Working...
                                X