IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

+1

Цените наистина са "космически" и стадото е наплашено.

Обаче според мен няма трайно, стабилно и платежоспособно търсене. От време на време по някоя сделка.

При заплати 1500-2000 лв, трудно се изплащат апарти по 120 000 -150 000 евро.
    ....На лаборантки заплати....и може би бензинджии и касиерки от Лидъл но в Луковит.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Да ви кажа, че покупката на един апарт не създава стойност в българската икономика.

Просто става преразпределение на пари от един джоб в друг. Нито създава работни места, нито има благотворно влияние върху икономиката и хората.

Има някой хора, които са се насочили да купуват земя и да си печелят от ренти. И купуват малки парчета тук там, и така при инвестирани 50 000 лв, печелят няколко хиляди лева от ренти. Аз самият се мъча да продам едно парче, защото много малко рента плащат.

Но стратегията да се инвестира в малки парцели не е много хубава, тъй като е много разпарчетосано и доходът зависи от арендатори селски тарикати.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

чудя се само какво послание да отправя
        дали загребване на вода от далечни кладенци, поднесена с няколкото термина, които вече знам
        и завършващо с неясно заключение, поставено под въпрос от външни фактори, което да ми донесе много лайкове
        или да изкажа простичко лично очакване.
        ти на кое би заложил?
        Г.М.
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
          царот е гол
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

кажи си го чака ни ...
            чудя се само какво послание да отправя
            дали загребване на вода от далечни кладенци, поднесена с няколкото термина, които вече знам
            и завършващо с неясно заключение, поставено под въпрос от външни фактори, което да ми донесе много лайкове
            или да изкажа простичко лично очакване.
            ти на кое би заложил?
            препоръка е

Коментар

тия термини всички ги знаят
              и въпреки, че не помагат е някак приятно да ги прочетеш и да се изпълниш с надежда.

сега въпроса, който ме мъчи е, ще се спре ли обезценяването на $ и покрай него всички останали валути
              или ще има първо "желана" инфлация, докато сащ си стопи дълга.
              имам неприятното чувство, че никой не е подготвен за това, което ни чака.
              Кешот е цар:

https://www.cnbc.com/2021/07/13/cons...-estimate.html

Коментар

и въпреки, че не помагат е някак приятно да ги прочетеш и да се изпълниш с надежда.

сега въпроса, който ме мъчи е, ще се спре ли обезценяването на $ и покрай него всички останали валути
                кажи си го чака ни ...

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

е знаеш и още не бъди скромен. Термини като: пазара ще сгъне, гоУемо МЯУ, -40% дискаунти, имотите не са панацея, и тн.... също би следвало да ги знаеш

препоръка е

Коментар

а МЯУ-то откога започна да го проповядваш? Странно, 2015-та хем проповядваше МЯУ, хем да се купува. Ах, ти арменска душичка... Я покажи къде си писал 2015-та да се купува. Тук в темата повечето помним какво си писал, така, че няма смисъл да лъжеш като дърт арменец.
                    2017та усетих,че се започва яхуто някъде там реших,че много хубаво не е на хубаво...не бях подготвен за това колко сериозно ще бутат стадото към рая на безкрайния дълг. Но не съм се спрял да живея и да чакам годо...просто оставих НИ на баш майсторите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

2015 берти ви писа,че е време да се купува. берти не се е драл 2години за 149 на жълтите паеета. 2016 беше добре,а после му стана неизгодно.
                      а МЯУ-то откога започна да го проповядваш? Странно, 2015-та хем проповядваше МЯУ, хем да се купува. Ах, ти арменска душичка... Я покажи къде си писал 2015-та да се купува. Тук в темата повечето помним какво си писал, така, че няма смисъл да лъжеш като дърт арменец.
                      Last edited by the Judge; 15.07.2021, 13:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Въпросът е, че и 40% дискаунт не оправя чакащите от 2015

Специално тези, които са "дебнали" под наем имат шанс да са на нула при -65%

Огромен грях има Берти
                        2015 берти ви писа,че е време да се купува. берти не се е драл 2години за 149 на жълтите паеета. 2016 беше добре,а после му стана неизгодно.

Коментар

е знаеш и още не бъди скромен. Термини като: пазара ще сгъне, гоУемо МЯУ, -40% дискаунти, имотите не са панацея, и тн.... също би следвало да ги знаеш
                          Въпросът е, че и 40% дискаунт не оправя чакащите от 2015

Специално тези, които са "дебнали" под наем имат шанс да са на нула при -65%

Огромен грях има Берти

Коментар

• Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнение
                            https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...hvy&f1=1&fe7=1
                            Продава 3-СТАЕН

град София, Център, ул. Петра
                            150 000 EUR
                            (1630.43 EUR/кв.м

СПЕШНО!!!92 кв.м, ул. Петра, 4-ти ет. от 6, ТЕЦ, СОБСТВЕНИК! ЦЕНТЪР! БЕЗ КОМИСИОННИ!!! Ъгъла на ул.Петра и локалното на бул.Д. Николаев 18А. Продава 3-стаен 76кв + 10кв таванско помещение + 6кв мазе + ид.ч.3,5% Разположение:югозапад-североизток. Описание: самостоятелна кухня с балкон, самостоятелна спалня,баня/wc, преходни хол и втора спалня,коридор.Високи тавани 2,90м, строителство 1958г. Външна топлоизолация, ПВЦ дограма . Без асансьор. ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ тих и много зелен район между парк Заимов,градината СМГ , ИСУЛ. Безпроблемно паркиране!Зелена зона. За повече информация и договаряне
                            строителство 1958г. за събаряне

Коментар

моля моля за протокола - голЯмото Мяу с 'я' , това с 'е' си е някаква твоя интерпретация, която цели да омаловажи значимостта на този нов икономически термин

Коментар

предпочитам да водя псевдо икономическа рубрика с любителски прогнози.
                                знам и няколко 'икономически" термина
                                опъва се ластика
                                отваря се ножицата
                                обръща се палачинката
                                мисля, че ако ги включвам в постовете ще звучи добре на широката публика

Коментар

Working...
                                X