Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Да ви кажа, че покупката на един апарт не създава стойност в българската икономика.
Просто става преразпределение на пари от един джоб в друг. Нито създава работни места, нито има благотворно влияние върху икономиката и хората.
Има някой хора, които са се насочили да купуват земя и да си печелят от ренти. И купуват малки парчета тук там, и така при инвестирани 50 000 лв, печелят няколко хиляди лева от ренти. Аз самият се мъча да продам едно парче, защото много малко рента плащат.
Но стратегията да се инвестира в малки парцели не е много хубава, тъй като е много разпарчетосано и доходът зависи от арендатори селски тарикати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
чудя се само какво послание да отправя
дали загребване на вода от далечни кладенци, поднесена с няколкото термина, които вече знам
и завършващо с неясно заключение, поставено под въпрос от външни фактори, което да ми донесе много лайкове
или да изкажа простичко лично очакване.
ти на кое би заложил?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
кажи си го чака ни ...
дали загребване на вода от далечни кладенци, поднесена с няколкото термина, които вече знам
и завършващо с неясно заключение, поставено под въпрос от външни фактори, което да ми донесе много лайкове
или да изкажа простичко лично очакване.
ти на кое би заложил?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
тия термини всички ги знаят
и въпреки, че не помагат е някак приятно да ги прочетеш и да се изпълниш с надежда.
сега въпроса, който ме мъчи е, ще се спре ли обезценяването на $ и покрай него всички останали валути
или ще има първо "желана" инфлация, докато сащ си стопи дълга.
имам неприятното чувство, че никой не е подготвен за това, което ни чака.
https://www.cnbc.com/2021/07/13/cons...-estimate.html
Коментар
-
тия термини всички ги знаят
и въпреки, че не помагат е някак приятно да ги прочетеш и да се изпълниш с надежда.
сега въпроса, който ме мъчи е, ще се спре ли обезценяването на $ и покрай него всички останали валути
имам неприятното чувство, че никой не е подготвен за това, което ни чака.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
е знаеш и още не бъди скромен. Термини като: пазара ще сгъне, гоУемо МЯУ, -40% дискаунти, имотите не са панацея, и тн.... също би следвало да ги знаеш
имам неприятното чувство, че никой не е подготвен за това, което ни чака.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
а МЯУ-то откога започна да го проповядваш? Странно, 2015-та хем проповядваше МЯУ, хем да се купува. Ах, ти арменска душичка... Я покажи къде си писал 2015-та да се купува. Тук в темата повечето помним какво си писал, така, че няма смисъл да лъжеш като дърт арменец.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
2015 берти ви писа,че е време да се купува. берти не се е драл 2години за 149 на жълтите паеета. 2016 беше добре,а после му стана неизгодно.Last edited by the Judge; 15.07.2021, 13:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Въпросът е, че и 40% дискаунт не оправя чакащите от 2015
Специално тези, които са "дебнали" под наем имат шанс да са на нула при -65%
Огромен грях има Бертитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
е знаеш и още не бъди скромен. Термини като: пазара ще сгъне, гоУемо МЯУ, -40% дискаунти, имотите не са панацея, и тн.... също би следвало да ги знаеш
Специално тези, които са "дебнали" под наем имат шанс да са на нула при -65%
Огромен грях има Берти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнениеhttps://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...hvy&f1=1&fe7=1
Продава 3-СТАЕН
град София, Център, ул. Петра150 000 EUR
(1630.43 EUR/кв.м
СПЕШНО!!!92 кв.м, ул. Петра, 4-ти ет. от 6, ТЕЦ, СОБСТВЕНИК! ЦЕНТЪР! БЕЗ КОМИСИОННИ!!! Ъгъла на ул.Петра и локалното на бул.Д. Николаев 18А. Продава 3-стаен 76кв + 10кв таванско помещение + 6кв мазе + ид.ч.3,5% Разположение:югозапад-североизток. Описание: самостоятелна кухня с балкон, самостоятелна спалня,баня/wc, преходни хол и втора спалня,коридор.Високи тавани 2,90м, строителство 1958г. Външна топлоизолация, ПВЦ дограма . Без асансьор. ОТЛИЧНА ЛОКАЦИЯ тих и много зелен район между парк Заимов,градината СМГ , ИСУЛ. Безпроблемно паркиране!Зелена зона. За повече информация и договаряне
Коментар
-
е знаеш и още не бъди скромен. Термини като: пазара ще сгъне, гоУемо МЯУ, -40% дискаунти, имотите не са панацея, и тн.... също би следвало да ги знаешс 'я' , това с 'е' си е някаква твоя интерпретация, която цели да омаловажи значимостта на този нов икономически термин
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
предпочитам да водя псевдо икономическа рубрика с любителски прогнози.
знам и няколко 'икономически" термина
опъва се ластика
отваря се ножицата
обръща се палачинката
мисля, че ако ги включвам в постовете ще звучи добре на широката публика
- 1 like
Коментар
Коментар