Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеПараметри и ценови диапазон?
Избор нямаш голям...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеОбъркал си рейса...
На споменатата цена съм го отнесъл без да разбереш...
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
както и да е,
виж сега аз какво търся:
маломерки около метро, ама тухла.
земя или къща до 50км около софияза строеж в Дружба 1 близо до метрото тухла, ама не запомних докъде са стигнали дали беше акт 14 или по- напред. Има всичко налично- от маломерки до тристайни. Ако искаш мога да ти дам телефон. За Люлин го питах, но ми каза че само за Дружба 1 рабител в момента( няма солидарност между брокитата- можеше да спомене някой люлински колега)
. Аз се интересувам от готови маломерки( може и за ремонт но с акт 16) та не представляваше интерес за мен, а и Дружба 1 ми е непознат. Едно време доста " бразилци" имаше там
Коментар
� -
както и да е,
виж сега аз какво търся:
Избор нямаш голям...
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеземя или къща до 50км около софия
Имам и доста земя...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеСпоменатите, не са купувачи, а и не могат да ми кажат нищо.
Въпроса бе към "героя" от "реалните квадрати"...
п.п. ама той не мръцва нищо...
виж сега аз какво търся:
земя или къща до 50км около софияпрепоръка е
Коментар
� -
Объркал си рейса...
На споменатата цена съм го отнесъл без да разбереш...
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
аз не съм мите, но мога да те офертирам с 650 евро, ако няма други драми, освен нужда от ремонт на самия партамент ..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от maverik Разгледай мнениеМите,
Ако си навитак, другата седмица имам на пазар 3-ст. панел, 90 м2. за ремонт. Квартала е Св. Троица. К'ва цена си способен да оферираш?
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
� -
Ако си навитак, другата седмица имам на пазар 3-ст. панел, 90 м2. за ремонт. Квартала е Св. Троица. К'ва цена си способен да оферираш?
. Тристайния е ок за живеене, ама за под наем на мен поне не ми се занимава....
Last edited by mitko2848; 08.10.2021, 23:12.
Коментар
� -
Споменатите, не са купувачи, а и не могат да ми кажат нищо.
Въпроса бе към "героя" от "реалните квадрати"...
п.п. ама той не мръцва нищо...
питай пешето и джонката.
Коментар
� -
препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ernan Kortes Разгледай мнение
Може ,а ако ни хареса и да не се връщаме .
но там женското не е баш женско.
а ако наистина ви хареса, разбиранията вече са доста модерни....препоръка е
- 1 like
Коментар
� -
Мите,
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Между масата" ново" с нереални квадрати, ниски тавани, холокухня и неправилни форми на стаите и панел или епк предпочитам да живея в панел или епк или стара тухла. И много ясно написах че сравнявам Люлин със уредено швейцарско милионерско село, не с " ново" строителство в София.
Коментар
� -
Към Евго и познатия му:
От вас човек има много да учи....таман се канех и аз така да плесна на една бърз трасфер от 20 бона. Трябвали и за маникюр. Навреме прочетох обаче за капана.
Last edited by bulgarian lev; 08.10.2021, 23:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не се бъркай. хубавия живот води до все по-слаба раждаемост. виж богатия развит запад - ходят по почивки, живеят си живота и се събират на по 35+ после едно инвитро и айде. никой не иска да си развали кефа и вместо да иде на малдивите или в тайланд за коледа и нова година да седи да дундурка бебета. Бумът на раждаемостта е в по-бедни държави, където не са си повярвали толкова
Точно
Коментар
�
Коментар