Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
А това с ниските сметки е в историята....Ще видиш като почне зимата.Предстои шок и ужас....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз отдавам ателие. Нищо подобно. Център Сф, 45 кв м. Данък и смет - 140 лв, много ниски сметки за ток и парно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от comandante_40 Разгледай мнениеНякой отдава ли едностайни апартаменти под наем и имате ли опит с жилища със статут ателие? От известно време търся такъв основно в Студентски град, но попадам само на ателиета. Даже последната обява, която гледах, не стига че беше надута до 70к евро и пак се оказа ателие. Доколкото знам имат промишлен ток и по-високи данъци и с такива високи сметки, особено зимата, не знам кой наемател ще стои.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнениеИма ли някаква сезонност в броя на имоти, които се пускат за продажба или под наем?
За наемите в големите градове би трябвало да е нормално да има повече предлагане покрай началото на учебната година, но това и за продажбите ли се отнася?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Mного рано с промоцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Mного рано с промоцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Абе всички тъпи понижители пишат тука за SP500 и други акции и индекси като надуто ги сравняват с имотите, ама в съответните теми за индекси и акции никакви ги няма
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Какво разбираш от акции пък ти? и на коя борса са ти акциите ? Дай да видим щото аз между другото съм над 15 г на борсата.
- 1 like
Коментар
-
https://offnews.bg/obshtestvo/tenden...-g-756768.html
Тенденции в цените на имотите през 2021 г.
Да притежавате жилище е инвестиция, към която много хора се стремят. В сравнение с плащането на месечен наем, наличието на собствено жилище е много по-сигурно. Последните няколко години и пандемията, на която станахме свидетели, наложи много промени във всяка област на живота ни. Пазарът на недвижими имоти е една от тези области.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
наскоро в airbnb гледах един хан в Бад Ибург за 13 евро на вечер. Леглата бяха покрити с чаршафи щамповани с мотив борсови акции. Разбира се, че разбира и от акции, но най-вече от чаршафи.
Коментар
-
Какво разбираш от акции пък ти? и на коя борса са ти акциите ? Дай да видим щото аз между другото съм над 15 г на борсата.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Какво разбираш от акции пък ти? и на коя борса са ти акциите ? Дай да видим щото аз между другото съм над 15 г на борсата.Купувам по преференциални условия с 40% дисконт, инак формално минават през франкфуртската.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнениеимотите в банско са пред колапс
срива е над 50% в цените
това ще последва и всички други имоти и
активи в недвижимост в следващите няколко години
всички закупили през 2020 и 2021 ще се окажат
на капиталов минус с покупките си
а ако е с кредит - е финансово харакири?
Коментар
Коментар