Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
На мен тва ми изглежда ,мого баровско и престижно...Страхотно местоположение обзавеждане.Личи си класата.Ние у Света Троица можем само да мечтаем за такъв интериор.И цената му добра като в оная реклама...Не се чуди купувай.Ще си вдигнеш класата двойно...Сички готини мацки са твои...Какъв престиж ах каква класа и Т маркет наблизо и спирка на 65,72,74,204 че и Трамвай леле леле....А какъв марков полилей в трапезарията пералнята класа а кухнята е дизайнерска...Джони действай докато не си закъснял.Тва ще го отнесат кат луда крава куцо пиле.Боже Боже как живеят богатите ние у Света Троица нощем ходим на Баталова воденица и зад Баня Баши да перм на ръка...че ни е по близко....
А Света Троица е скандална локация - не пожелавам и на най-големите си врагове да попадат някога там, камо ли да живеят.
ПС: Обявата изчезна. Хайде сега брокерчето от форума да си признае. Твърде голямо е съвпадението - разкриха лъжата за тухлата и веднага махна обявата.Last edited by ejonny2376; 21.10.2021, 11:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сал язе ли съм граждАнин у тоа форум
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеФеновете на Гоцето - дайте моля мнение за това:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61b&f1=1&fe7=1
Голямшко ми се вижда вътре, тухпа, висок непоследен етаж, гледка, изложение, пък и най-вероятно далеч по-качествено строителство от новите боклуци (ако вярваме на обявата).Last edited by power grid; 21.10.2021, 09:46.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не не си само ти със селски произход.И аз съм такъвпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ми ти повече ги разбираш там блоковете.... старите.... На мен ми прилича на панелка отвън.... т.е. нищо специално. Обаче за последните 6 месеца в Гоцето броя оферти е паднал на половина / да няма грешка/ и цената е 20%+ нагоре....Отново за 6 месеца ! Над половината от тези останали 130 обяви са в Ливадите т.е. в Гоцето всичко дето не е първи и последен етаж ще се продаде за дни щото няма НИКАКВО предлагане. А този седи с месеци , че и цената му свалят / вече 10% под средната за квартала/ явно нещо не е ок.....Няма цена без причина....
Докога не знам ще бъде така, но има основания да продължи още малко време.... Със сигурност до 2039 ще приключи тази лудост....:-)
ПП Боби разочарова ме малко отново, родата на Джони е ДС сега той е антикомунист, ти си с генерали родини явно и също антикомунист.... Малко сте ми странни да ти кажа.....:-) Евго и той беше с роднини там по спецслужбите.....Само аз ли съм с обикновен селски произход в този форум....?! Ще се комплексирам ей !
Коментар
-
Погледни на мапса блока.... Може да се огледа добре. Не ми прилича много на тухла освен декора в апарта..., но може и да е кой знае, Или просто щото е строен за не знам си кой през комунизма го приравнява на тухла. Не е последен етаж , ама има теч по тавана в една от снимките... оине да го бяха прикрили..
И накрая защо го мъчат толкова месеци и са му свалили цената с 15К. Толкова ли няма кой да го купи при това нямане....?!
Иначе е широк и не запушен. Малко ще е шумно с автобусите под прозореца ама карай...един нов троен стъклопакет ще помогне....
Джони не бъди наивен. Ако беше сделка да е отлетяло отдавна в този момент....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеФеновете на Гоцето - дайте моля мнение за това:
Голямшко ми се вижда вътре, тухпа, висок непоследен етаж, гледка, изложение, пък и най-вероятно далеч по-качествено строителство от новите боклуци (ако вярваме на обявата).
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
НРС
Каква е тая обсесия към този квартал? Само ченгета и шапкари.
Има и по-хубави и по-лоши квартали...., а средата ако е ченгесарска както го описваш не е добре.... Поне при новото не е така.... много....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Дали? Какво му е толкова специалното? През 2016та продадохме 98 м2 чисти в тухления блок на бул. Гоце Делчев до пресечката Костенски водопад за 100К евро и то със зор. Гаража отделно за 25К лева, подземен. Викаха му генералския блок, ама като гледам целия квартал са си шапкари.
Сега е истински бум, но докога?
Докога не знам ще бъде така, но има основания да продължи още малко време.... Със сигурност до 2039 ще приключи тази лудост....:-)
ПП Боби разочарова ме малко отново, родата на Джони е ДС сега той е антикомунист, ти си с генерали родини явно и също антикомунист.... Малко сте ми странни да ти кажа.....:-) Евго и той беше с роднини там по спецслужбите.....Само аз ли съм с обикновен селски произход в този форум....?! Ще се комплексирам ей !
Коментар
-
Погледни на мапса блока.... Може да се огледа добре. Не ми прилича много на тухла освен декора в апарта..., но може и да е кой знае, Или просто щото е строен за не знам си кой през комунизма го приравнява на тухла. Не е последен етаж , ама има теч по тавана в една от снимките... оине да го бяха прикрили..
И накрая защо го мъчат толкова месеци и са му свалили цената с 15К. Толкова ли няма кой да го купи при това нямане....?!
Иначе е широк и не запушен. Малко ще е шумно с автобусите под прозореца ама карай...един нов троен стъклопакет ще помогне....
Сега е истински бум, но докога?
Коментар
-
Голямшко ми се вижда вътре, тухпа, висок непоследен етаж, гледка, изложение, пък и най-вероятно далеч по-качествено строителство от новите боклуци (ако вярваме на обявата).
Каква е тая обсесия към този квартал? Само ченгета и шапкари.
Коментар
-
Коментар
-
Феновете на Гоцето - дайте моля мнение за това:
Голямшко ми се вижда вътре, тухпа, висок непоследен етаж, гледка, изложение, пък и най-вероятно далеч по-качествено строителство от новите боклуци (ако вярваме на обявата).Last edited by ejonny2376; 21.10.2021, 00:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениеИма ли балон на жилищния пазар у нас?:: Investor.bg
Има ли балон на жилищния пазар у нас?
Към момента ситуацията на пазара не отговаря на дефинициите за балон, смятат експерти
[ATTACH=CONFIG]n3817339[/ATTACH]
================================
Амааа... Как така?! Нали уж скоро чакаме пукането набалона. Как така няма балон?!!! Нищо ще почакаме ако трябва и до 2029-та.
Изчакай да дойде 2029, продай хотела по 4000 Евро квадрата РЗП и после купи някой пентхаус до Южния Парк - тогава ще те приезнаем всички. Сега май най-големият перонец си ти - злобееш, злобееш, но самият ти си гол като пушка с тоя непродаваем кофтор, в който си си нахендрил спестяванията.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар