If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Напоследък се бях затъжил за теб и за "ученията" ти. Ако не беше ти, щях да съм умрял от глад досега.
Хайде де, още на някоя умнотия да ме научиш?
Бе не знам може пък и да се появи отново и да не съм прав. Хора всякакви.
Нали знаеш приказката за набиването на акъл?
Какво да пиша - то само махленски свади, добре че по някое време се появява Станчева/Попа да тролне малко да се смея, останалия диалог е на по-ниско ниво от селска кръчма.
Кажи сега като вдигнат лифвите банките догодина ще падне ли тухлата според теб.
Хе-хе, че си зелен. Брокерите редовно го правят това като сключат сделка - не знам каква им е логиката.
Продавачите без брокер пак го правят да натрията носовете на такива мрънльовци като теб които им губят времето с безсмилени огледи понеже нямат намерение да купуват. Може и на брокерите да е такава логиката.
Джони до кога ще те уча?
Напоследък се бях затъжил за теб и за "ученията" ти. Ако не беше ти, щях да съм умрял от глад досега.
ПС: Обявата изчезна. Хайде сега брокерчето от форума да си признае. Твърде голямо е съвпадението - разкриха лъжата за тухлата и веднага махна обявата.
Хе-хе, че си зелен. Брокерите редовно го правят това като сключат сделка - не знам каква им е логиката.
Продавачите без брокер пак го правят да натрията носовете на такива мрънльовци като теб които им губят времето с безсмилени огледи понеже нямат намерение да купуват. Може и на брокерите да е такава логиката.
Тоест - в момента в който са му вдигнали цената този имот вече не е бил на пазара.
Джони до кога ще те уча?
Знаеш, че не съм фен на Гоцето, просто обявата ми направи впечатление. Ако е наистина панел, значи работата е ясна. Не я знам тази сграда, затова и питах.
А Света Троица е скандална локация - не пожелавам и на най-големите си врагове да попадат някога там, камо ли да живеят.
ПС: Обявата изчезна. Хайде сега брокерчето от форума да си признае. Твърде голямо е съвпадението - разкриха лъжата за тухлата и веднага махна обявата.
Жонка ти се объркал много....Същия престиж е и вЛозенец и в Иван Вазов и в Докторската..и в Изток...
Тоя коптор става само за кочина или кокошарник.Не бих дал и стотинка за подобно творение ако ще на входа на Южния парк да е...Парите са безумни не вярвам да има чак такива гламари
Коментар