Първоначално изпратено от Ever
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Какъв би бил проблема ако инвеститора има достатъчно кеш и няма нужда от банково финансиране? Пък оттук нататък вече след Акт 15 не е същото като на изкоп.
проблемите идват, когато инвеститора започне повече проекти отколкото може да изпълни или продаде. от лакомия един вид.
или когато разчита изцяло на чужд капитал.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз взех април на зелено във Варна. Сега е на акт 15 и все още нямам проблеми, но чукам на дърво постоянно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениедоходите няма да растат с необходимите темпове, а цените не на имотите, а на услугите и стоките ще ..
след около 2 години понижението на цените на имотите ще е осезаемо ... койт продал, продал ... койт не е ...да е... кака вече не е к*рва
наемите ще вървят трайно надолу .. дистанционното обучение ще се затвърди като нормална практика, ...студентите и младите хора бутат градовете към ръст на имотите .. колкото и да са бедни принципно студентите .. те създават семейства и са основни потребители на стоки, услуги, наеми и партаменти ..
това ще е част от борбата с обезлюдяването на нисконаселените райони .. ще има значителен отлив на хора от столицата . столицата не предлага нищо повече от повече работа ... сравенена с малките населени места .. надай си боже да се прокара политика, която да създава поминък на населението в малките градове .. тогава ще стане ясно колко надценени всъщност са имотите в сф .. минимум 60%
Към студентите добавям и хора, които вече са се устроили в София, но възможността за работа от дистанция им показа, че алтернатива има.
Както казах по-рано днес, петима колеги се изнесоха от София само от началото на годината заедно със семействата си. Едни продадоха апартаментите си, други напуснаха квартирите си и кой към Сандански, кой към Велико Търново, Казанлък...
Вече се вижда, че независимо от ваксинациите кампании, ще се занимаваме с Ковид още дълго време, така че тази тенденция ще се задълбочи.Last edited by Ever; 22.11.2021, 00:33.
- 5 Харесвания
Коментар
-
доходите няма да растат с необходимите темпове, а цените не на имотите, а на услугите и стоките ще ..
след около 2 години понижението на цените на имотите ще е осезаемо ... койт продал, продал ... койт не е ...да е... кака вече не е к*рва
наемите ще вървят трайно надолу .. дистанционното обучение ще се затвърди като нормална практика, ...студентите и младите хора бутат градовете към ръст на имотите .. колкото и да са бедни принципно студентите .. те създават семейства и са основни потребители на стоки, услуги, наеми и партаменти ..
това ще е част от борбата с обезлюдяването на нисконаселените райони .. ще има значителен отлив на хора от столицата . столицата не предлага нищо повече от повече работа ... сравенена с малките населени места .. надай си боже да се прокара политика, която да създава поминък на населението в малките градове .. тогава ще стане ясно колко надценени всъщност са имотите в сф .. минимум 60%действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
па по телефона не можахте ли да се разберете.
А да и ставаше въпрос за 3-стайни , които с гараж отлитаха към почти 200К на замазка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бях 1 месец на море . Като се върнах бяха заминали....
За втори път горя по този начин.... Ще престана с дългите морета....
па по телефона не можахте ли да се разберете.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Бях 1 месец на море . Като се върнах бяха заминали....
За втори път горя по този начин.... Ще престана с дългите морета....Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
защо не взе лятото?
За втори път горя по този начин.... Ще престана с дългите морета....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сега е голям риск, а всеки купил на зелено има точно 0% гаранция какъвто и да е договора....
И аз много съм разколебан, но лятото си изпуснах шанса хем относително тънко спрямо сега хем почти построени неща.....препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Демек си абонат за 2029-та?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Има едно нещо наречено сарказъм.
Процесите в София ще бъдат същите, каквито в цяла България. Темпото може да е по-бавно, но посоката е същата. Ковид единствено може да забърза процесът.
Коментар
-
Хубаво е че си го проумял :-) По-добре 1 ден по-късно отколкото след 20 години :-)
И пишем за София, а не за България. И сега можеш да си купиш жилище в провинцията за 5000 лева....
Процесите в София ще бъдат същите, каквито в цяла България. Темпото може да е по-бавно, но посоката е същата. Ковид единствено може да забърза процесът.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Мисля че с тъмнозеленото е рисковано. И то защо. Вдичко се повишава - материали, труд...много строители инвеститори са им криви сметките при тези цени. Ще има корекциии, неизпълнение на договори...не мога да го квалифицирам, но ще има неприятни изненади. Но не по-ниски цени.
И аз много съм разколебан, но лятото си изпуснах шанса хем относително тънко спрямо сега хем почти построени неща.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Как да има спад в цените?
То е един просперитет пред България, едно чудо.
Прираст на населението, светло демографско бъдеще.
Умът ми не го побира откъде ще дойде този спад.
И пишем за София, а не за България. И сега можеш да си купиш жилище в провинцията за 5000 лева....
Коментар
Коментар