If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Свлачището си е природа, а срещу природата ние не можем да скачаме. Просто на тези кофтори мястото им не е там, опасни са и са незаконни. Общината трябва да си свърши работата по друг начин - чрез премахването им (доброволно или не). Така биха действали във всяка бяла държава.
Така е, и форумниО "инвестор" го знае прекрасно, неслучайно показва снимки от пролетта, когато е ходил там за последно.
Точно там със смокини може само да си обогати пейзажа, но друго не.
Целият район е свлачищен, а общината толкова пари няма. Там се работи само в момента, когато от бюджета (или европата) им пуснат големи пари, но пак се прави по нашенски....
Укрепване на подобни свлачища е много дебела работа и много скъпа, а за съжаление има доста по северното ни черноморие.
Там до колкото си спомням го укрепваха герберите веднъж... дано държи.
Аве те капаците на шахтите не се научиха да подравняват с пътната настилка, ти за свлачища говориш.
Аз се надявам най-късно през Септември да продам апартамента. Да говорим следващата година правилно ли е или не. Честно казано мен цената дори не ме бърка, парите трябва да ми освободят време за да си вдигна резултатите и да мога да се реализирам по-добре след това. При нас е важно с какви професори си работил а те приемат според резултатите. Все пак ще ми е интересно да видя докога може да продължи тази лудост с имотите в България
Прованс се нарича всичко извън Рим. София също е прованс.В Рим , ако се изключи центъра, цените са като в София, което не е нормално.
Момко ти в кой университет учиш коя специалност и кой курс?
По-скоро се радвайте на имота и го използвайте максимално за теб и семейството, защото мястото е такова, че не е ясно след година, две,три как ще е зоната.
На твое място бих се радвал на имота максимално и не бих обръщал къщата на туристически обект само и само да имам доходност. Имаш си апартаменти купени за под наем.
Казах вече, прав си, точно това правя. Отдавам само на познати хора и то единици за по няколко дена и два пъти в годината, колкото да покрия някой разход. Искам къщата за мен и семейството ми да ида, да изключа тела и да не мисля за нищо поне 4 дена дето се казва.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Обясни му що е то “земя” в регулация, да се поуспокои
Аз мисля че това той го знае. Говорим за парцел в регулация. Колко англичани си накупиха в католическия район на Свищов, Търново, Русе къщи ехеее. С дворове естествено.
Ми естествено, аз си се кефя на мястото и гледката, не ме интересува нищо, имотът ми е напълно законен. Нито ще достроявам нещо, за 20 години само ерозията е отнела на места от ръба на ската. Руснаци в съседство си укрепиха ръба с пилони и мрежи и добре че се случи нещо и спряха строежа на някакъв хотел отгоре на платото, така седи - южно от мен е, видяла си мрежите отдолу на около 200 м южно.
Глупости. Собственик и на земята беше. Това не е земеделска земя когато в имало ограничения, той купува имота 2004 и строи къщата. Бил е член на ЕС и е имал и учередена фирма в Бг. Не е имало законни пречки и човека си е купил земята. Този имот е със собственост върху земята, а не само с право на строеж, както са повечето, това е важно в моя случай. И сега аз протежавам и земята и построения върху нея имот.
Обясни му що е то “земя” в регулация, да се поуспокои
По същата логика Нидерландия въобще не би следвало да съществува, както и указва новото ѝ име
нидерландията не е свлачище за каквото ти дума човеко . просто е с низка надморска височина даже на места под морското равнище.
това са различни неща .
преди да напишеш нещо първо го провери в интернет .
като за други казуси по които си давала компететно юриско мнение
но само по дефолт .
В крайна сметка риск губи, риск печели, Берти. Аз съм поел риска.
По-скоро се радвайте на имота и го използвайте максимално за теб и семейството, защото мястото е такова, че не е ясно след година, две,три как ще е зоната.
На твое място бих се радвал на имота максимално и не бих обръщал къщата на туристически обект само и само да имам доходност. Имаш си апартаменти купени за под наем.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Има отпуснати средства за укрепване, отдолу алея има която свързва Албена с Балчик. Свлачищата са северно от моя участък, при мен ерозията е само проблем. Отдолу е скала, свличането което стана 2014 мисля беше северно в резултат на неотстранена авария на магистрален водопровод. Още се съдят с общината.
За всякава земя важат ограниченията.Затова се регистрира ООД/ЕООД в БГ и то купува
Ами явно така я е купил тогава през 2004. Имал е фирма която после след години е замразена в Търговския регистър излезе. Човека е свършил каквото е трябвало.
Точно там със смокини може само да си обогати пейзажа, но друго не.
Целият район е свлачищен, а общината толкова пари няма. Там се работи само в момента, когато от бюджета (или европата) им пуснат големи пари, но пак се прави по нашенски....
Укрепване на подобни свлачища е много дебела работа и много скъпа, а за съжаление има доста по северното ни черноморие.
Там до колкото си спомням го укрепваха герберите веднъж... дано държи.
В крайна сметка риск губи, риск печели, Берти. Аз съм поел риска.
Укрепването, поне на теория, не е ли работа на общината?
Има отпуснати средства за укрепване, отдолу алея има която свързва Албена с Балчик. Свлачищата са северно от моя участък, при мен ерозията е само проблем. Отдолу е скала, свличането което стана 2014 мисля беше северно в резултат на неотстранена авария на магистрален водопровод. Още се съдят с общината.
Глупости. Собственик и на земята беше. Това не е земеделска земя когато в имало ограничения, той купува имота 2004 и строи къщата. Бил е член на ЕС и е имал и учередена фирма в Бг. Не е имало законни пречки и човека си е купил земята. Този имот е със собственост върху земята, а не само с право на строеж, както са повечето, това е важно в моя случай. И сега аз протежавам и земята и построения върху нея имот.
За всякава земя важат ограниченията.Затова се регистрира ООД/ЕООД в БГ и то купува
Коментар