IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Свлачището си е природа, а срещу природата ние не можем да скачаме. Просто на тези кофтори мястото им не е там, опасни са и са незаконни. Общината трябва да си свърши работата по друг начин - чрез премахването им (доброволно или не). Така биха действали във всяка бяла държава.
    Така е, и форумниО "инвестор" го знае прекрасно, неслучайно показва снимки от пролетта, когато е ходил там за последно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Точно там със смокини може само да си обогати пейзажа, но друго не.
      Целият район е свлачищен, а общината толкова пари няма. Там се работи само в момента, когато от бюджета (или европата) им пуснат големи пари, но пак се прави по нашенски....
      Укрепване на подобни свлачища е много дебела работа и много скъпа, а за съжаление има доста по северното ни черноморие.
      Там до колкото си спомням го укрепваха герберите веднъж... дано държи.
      Аве те капаците на шахтите не се научиха да подравняват с пътната настилка, ти за свлачища говориш.

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Аз се надявам най-късно през Септември да продам апартамента. Да говорим следващата година правилно ли е или не. Честно казано мен цената дори не ме бърка, парите трябва да ми освободят време за да си вдигна резултатите и да мога да се реализирам по-добре след това. При нас е важно с какви професори си работил а те приемат според резултатите. Все пак ще ми е интересно да видя докога може да продължи тази лудост с имотите в България

Прованс се нарича всичко извън Рим. София също е прованс.В Рим , ако се изключи центъра, цените са като в София, което не е нормално.
        Момко ти в кой университет учиш коя специалност и кой курс?
        Last edited by nradev1111; 13.08.2024, 20:44.

Коментар

• Селенке ,как ще коментираш това като виден юрист?

https://e-justice.europa.eu/166/BG/s...ITALY&member=1
          Last edited by X_Y; 13.08.2024, 15:24.

Коментар

По-скоро се радвайте на имота и го използвайте максимално за теб и семейството, защото мястото е такова, че не е ясно след година, две,три как ще е зоната.

На твое място бих се радвал на имота максимално и не бих обръщал къщата на туристически обект само и само да имам доходност. Имаш си апартаменти купени за под наем.

Казах вече, прав си, точно това правя. Отдавам само на познати хора и то единици за по няколко дена и два пъти в годината, колкото да покрия някой разход. Искам къщата за мен и семейството ми да ида, да изключа тела и да не мисля за нищо поне 4 дена дето се казва.
            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Обясни му що е то “земя” в регулация, да се поуспокои
              Аз мисля че това той го знае. Говорим за парцел в регулация. Колко англичани си накупиха в католическия район на Свищов, Търново, Русе къщи ехеее. С дворове естествено.
              Last edited by X_Y; 13.08.2024, 14:26.

Коментар

Знам. Дръж, Док! Напук на всички
                Ми естествено, аз си се кефя на мястото и гледката, не ме интересува нищо, имотът ми е напълно законен. Нито ще достроявам нещо, за 20 години само ерозията е отнела на места от ръба на ската. Руснаци в съседство си укрепиха ръба с пилони и мрежи и добре че се случи нещо и спряха строежа на някакъв хотел отгоре на платото, така седи - южно от мен е, видяла си мрежите отдолу на около 200 м южно.
                Last edited by X_Y; 13.08.2024, 14:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Глупости. Собственик и на земята беше. Това не е земеделска земя когато в имало ограничения, той купува имота 2004 и строи къщата. Бил е член на ЕС и е имал и учередена фирма в Бг. Не е имало законни пречки и човека си е купил земята. Този имот е със собственост върху земята, а не само с право на строеж, както са повечето, това е важно в моя случай. И сега аз протежавам и земята и построения върху нея имот.
                  Обясни му що е то “земя” в регулация, да се поуспокои
                  Last edited by X_Y; 13.08.2024, 14:25.

Коментар

По същата логика Нидерландия въобще не би следвало да съществува, както и указва новото ѝ име
                    нидерландията не е свлачище за каквото ти дума човеко . просто е с низка надморска височина даже на места под морското равнище.
                    това са различни неща .
                    преди да напишеш нещо първо го провери в интернет .
                    като за други казуси по които си давала компететно юриско мнение
                    но само по дефолт .

Коментар

В крайна сметка риск губи, риск печели, Берти. Аз съм поел риска.
                      По-скоро се радвайте на имота и го използвайте максимално за теб и семейството, защото мястото е такова, че не е ясно след година, две,три как ще е зоната.

На твое място бих се радвал на имота максимално и не бих обръщал къщата на туристически обект само и само да имам доходност. Имаш си апартаменти купени за под наем.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Има отпуснати средства за укрепване, отдолу алея има която свързва Албена с Балчик. Свлачищата са северно от моя участък, при мен ерозията е само проблем. Отдолу е скала, свличането което стана 2014 мисля беше северно в резултат на неотстранена авария на магистрален водопровод. Още се съдят с общината.
                        Знам. Дръж, Док! Напук на всички
                        Last edited by X_Y; 13.08.2024, 14:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

За всякава земя важат ограниченията.Затова се регистрира ООД/ЕООД в БГ и то купува
                          Ами явно така я е купил тогава през 2004. Имал е фирма която после след години е замразена в Търговския регистър излезе. Човека е свършил каквото е трябвало.

Коментар

Точно там със смокини може само да си обогати пейзажа, но друго не.
                            Целият район е свлачищен, а общината толкова пари няма. Там се работи само в момента, когато от бюджета (или европата) им пуснат големи пари, но пак се прави по нашенски....
                            Укрепване на подобни свлачища е много дебела работа и много скъпа, а за съжаление има доста по северното ни черноморие.
                            Там до колкото си спомням го укрепваха герберите веднъж... дано държи.
                            В крайна сметка риск губи, риск печели, Берти. Аз съм поел риска.

Коментар

Укрепването, поне на теория, не е ли работа на общината?
                              Има отпуснати средства за укрепване, отдолу алея има която свързва Албена с Балчик. Свлачищата са северно от моя участък, при мен ерозията е само проблем. Отдолу е скала, свличането което стана 2014 мисля беше северно в резултат на неотстранена авария на магистрален водопровод. Още се съдят с общината.

Коментар

Глупости. Собственик и на земята беше. Това не е земеделска земя когато в имало ограничения, той купува имота 2004 и строи къщата. Бил е член на ЕС и е имал и учередена фирма в Бг. Не е имало законни пречки и човека си е купил земята. Този имот е със собственост върху земята, а не само с право на строеж, както са повечето, това е важно в моя случай. И сега аз протежавам и земята и построения върху нея имот.
                                За всякава земя важат ограниченията.Затова се регистрира ООД/ЕООД в БГ и то купува

Коментар

Working...
                                X