Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by RUBLA; 01.09.2024, 21:10.
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеХахаха, ми той не съществува. Не си учил май за холандските лалета през 17-ти век.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Питай Сатоши Накамото.
Коментар
-
Бай Митьо, и ти ли хАпваш в парламента бре?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ползвам карта, но ми обясниха, че в крайния работен ден на месеца, правят профилактика на всички банкомати. Исках да изтегля пари от банкомат, но нямах възможност.Смисълът на поста е, че за да изтеглиш пари от собствена сметка, твои пари, те дерат с 6лв.
Коментар
-
А, бития кон защо няма никакъв фундамент, не казваш, къде му е фундамента?
Коментар
-
Тук си много прав, ЦКБ са пълни....! Ще ми удържат 6лв. за да изтегля 200. Казах им, че на мен 6лв. ми е пържолата за обяд.Last edited by RUBLA; 01.09.2024, 21:08.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да ти имам милионерските проблеми
защо не ползваш карта ? от банкомат няма да те дрънкат с такса 6лв. ( левче или нещо такова)Last edited by Bailor; 31.08.2024, 22:19.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук си много прав, ЦКБ са пълни....! Ще ми удържат 6лв. за да изтегля 200. Казах им, че на мен 6лв. ми е пържолата за обяд.
защо не ползваш карта ? от банкомат няма да те дрънкат с такса 6лв. ( левче или нещо такова)Last edited by RUBLA; 01.09.2024, 21:08.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Те и банкстерите в беге-то са тотални умреляци... и чеп за зеле не става от тях !
- 1 like
Коментар
-
Никога не са излизали! До 2020 та докарваха средно 10%, вече докарват по 15~20, че и отгоре - без да си мръднеш пръста.
П.с за последната год гледам е върнал 27%, без риск. За Биткон няма да казвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ей това е най-умната приказка от ГОДИНИ.
Бай цървул си мисли че ще излъже банкстерите, мафиотите че и брокерастите наведнъж.
Оня ден преглеждах финансовите отчети на една популярна "българска" банка - оказа се,
че за 2023-та година размерът на годишната им печалба е 1,5% от размера на привлечения капитал.
1,5% годишно постигнали българските банкстери-смешници с умрелите си банкови продукти... тотален смях... това при реална инфлация над 10% годишно, и при положение, че всички пазари се изстрелваха нагоре, и всякакви инструменти бележеха двуцифрена дохдоност...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
От СЕДЕМ ГОДИНИ търсиш да прекараш някой на зор, ама накрая прекарания все си ти. Помня полюциите за пентхаус в Лозенец, ама кинтите вече и за Нови Хан не стигат.
МА НЕ ЩЪ. НЯМА И ДА ПРОИСКАМ ДОКАТ НЯМА 10% ДОХОДНОСТ ОТ НАЕМ.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ей това е най-умната приказка от ГОДИНИ.
Бай цървул си мисли че ще излъже банкстерите, мафиотите че и брокерастите наведнъж.
Единствения който можеш да прекараш е надценил се цървул който е на зор.
Докато банките раздават пари на куцо, кьораво и сакато няма как да стане.
- 4 Харесвания
Коментар
-
То ако се живееше прилично като рентиер, строителите нямаше да продават, а банкстерите нямаше да дават ипотеки, а директно щяха да изкупуват всичко и под наем.
Единствения който можеш да прекараш е надценил се цървул който е на зор.
Докато банките раздават пари на куцо, кьораво и сакато няма как да стане.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
Коментар