IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ми не знам какви глупости си писал и са те трили, ама те твоите глупости са еднотипни лични обиди. Мен не ме интересува нито колко тежиш, нито кой номер гащи носиш. Хеле пък дали си “самотен”.

Пак нищо не си разбрал и от поста. Масово бягат италианци и французи от около 60% данъчна тежест в собствените им държави препълнени с излишна мързелива и непродуктивна емиграция, която цица социал.

За покупка на имот по столиците им обикновеният обитател трудно даже си представя. Ако наистина продаваш софийски апартамент, за да отидеш някъде по европериферията си е рисково решение. Но ти акъл не искаш.

Хайде сега като в детската градина. При ниски данъци ли е по-добре да се живее и да се притежава имот или при високи?

Спести сега квалификациите за възраст, тегло, “самотност” и прочее глупости ад хоминем на опонента.

Мисли и си опичай акъла, момко.
    Да, не искам акъл. Поне не от Вас. Не знам аз какво съм рабрал или неразбрал , но Вие си измисляте някакви теми и ми ги вменявате ? Какво съм казал за данъци на италианци или французи та си измислихте тази тема ?

Концентрирайте се в опичане на собствения си акъл. Няма време!

Коментар

• Прочее оставяйки настрана “италианките” тези дни се върти по медии и мрежи истеричен обяснителен режим на един гръцки политик по повод статистика, че бг ги е минала по средни месечни доходи. Мъка. И те горките толкова си бяха повярвали и така си бяха навирили носовете.
      Междувременно им по изкупихте цялото Беломорие

Мъка, мъка.

Ей го тука

https://www.segabg.com/hot/category-...ki-bulgarskite

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Приятелче, пак тръгна напред с копитата!
        Кое ти дава правото да говориш така на жената? Кой си ти и с каква квалификация си, за да даваш подобни оценки? Щом всички са толкова зле, а ти си най-добрият - какво дириш в този форум?
        Не съм Ви приятелче. Защо някой трябва да ми дава право ? С какви заблуди живеете ? Давам на "жената" малко от нейното лекарство. Щом тя може да го прави, няма какво да се сърди. Вие също. Тези оценки до голяма степен са валидни и за Вас и допускам че затова подскачате. Не всеки е, както казвате, "толкова зле". Няколко човека сте само.

ПП. Какво значи "напред с копитата" ? Какви копита. Вие какво сте, кон ?

Коментар

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Така, така. Италианките са нищо особено и с претенции, франсетата и италианците са тъпи и не могат да си сметнат данъците. И това по някаква странна дедукция базираната на 2-та човека които познавате. В Алмерия пък местните са прости. Остана ли някой достоен за Вас ? Няма ли около Вас поне някой съсед да Ви каже че не сте добре и трябва да потърсите лекарска помощ ?

ПП. Пак да кажа, странно в Вие да говорите за арогантност, липса на уважение към околните и липса на връзка с реалността.
          Ми не знам какви глупости си писал и са те трили, ама те твоите глупости са еднотипни лични обиди. Мен не ме интересува нито колко тежиш, нито кой номер гащи носиш. Хеле пък дали си “самотен”.

Пак нищо не си разбрал и от поста. Масово бягат италианци и французи от около 60% данъчна тежест в собствените им държави препълнени с излишна мързелива и непродуктивна емиграция, която цица социал.

За покупка на имот по столиците им обикновеният обитател трудно даже си представя. Ако наистина продаваш софийски апартамент, за да отидеш някъде по европериферията си е рисково решение. Но ти акъл не искаш.

Хайде сега като в детската градина. При ниски данъци ли е по-добре да се живее и да се притежава имот или при високи?

Спести сега квалификациите за възраст, тегло, “самотност” и прочее глупости ад хоминем на опонента.

Мисли и си опичай акъла, момко.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Кое ти дава правото да говориш така на жената? Кой си ти и с каква квалификация си, за да даваш подобни оценки? Щом всички са толкова зле, а ти си най-добрият - какво дириш в този форум?
            Остави го момчето. Не се занимавай. Ако му кажа още две три истини и му разбия още две три идеализации ще предизвикам апоплектичен шок в типичен представител на кристалното поколение

Кристално поколение. Така ги наричат. Крехки, капризни, с претенции, без реална база и поглед за света. Ще поживеят ще си получат съответните шамари от реалността, ще ги поочука животът и ще влязат в час.

Горкият си мисли все още, че всичко което лети се яде. Поставил е на пиедестал разни западни нации. В главата му е компот от хормони и мечти. Дано не изгори апартът в София бадева.
            Last edited by Selena2024; 03.09.2024, 05:52.

Коментар

Знам че сте прочели предния ми пост към Вас, услужливо изтрит от модератора, но понеже продължавате да се правите на неразбрала ще бъда по-директен. Вие сте дефиницията на провал! Сама сте, нещастна сте, неквалифицирана сте, негативна сте, имате решение за всичко но не можете да контролирате дори теглото си . Вашите съвети са без стойност. Защо Ви учудва , че никой не Ви взима на сериозно ?
              Last edited by ejonny2376; 03.09.2024, 01:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Продаването е лесно, ама купуването на жилище не им се отдава. И берджанчо, и бетерчо, и жони, и каръка. Сега и туй лапе, продават наследството, 2-3 години се надуват като царе, накрая под шипковия храст...
                Бонко, бонко, от завист ще се поболееш.....

Коментар

Няма да се набия никъде. Казах 10 пъти за какво са парите . Не търся съвет нито от Вас, нито от госпожица Селена, нито е господин еджони. Вероятно имате причина поради която мислите че можете да ми дадете смислен съвет, но аз не я виждам.
                  И, аз не я виждам, оправяйте се сам с италианката​​​​​​​​​​​

Коментар

Плюс Данъците. То щото много са цъфнали и вързали в Испания от тарикати французи и италианци не можеш да се разминеш ама вече не им минават фасоните.

Едно франсе в бягство от данъците чак в Алмерия беше отворило кафене. Алмерия - дупето на географията пълно с араби и много прости местни производители на домати и краставици.

Друг италианец - заведение на майорка, трети в Мадрид и си го казват в прав текст. Не ни дават да дишаме от до 60% данъчна тежест. Това е положението. Немците пък заради езика и други особености отдавна бягат в Швейцария.
                    Така, така. Италианките са нищо особено и с претенции, франсетата и италианците са тъпи и не могат да си сметнат данъците. И това по някаква странна дедукция базираната на 2-та човека които познавате. В Алмерия пък местните са прости. Остана ли някой достоен за Вас ? Няма ли около Вас поне някой съсед да Ви каже че не сте добре и трябва да потърсите лекарска помощ ?

ПП. Пак да кажа, странно в Вие да говорите за арогантност, липса на уважение към околните и липса на връзка с реалността.
                    Last edited by rverb; 02.09.2024, 21:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Лапето продава в София и навярно ще се набие в Италия. Селенка добре го предупреждава, ама утрешния му рев ще е гръмовен!
                      Няма да се набия никъде. Казах 10 пъти за какво са парите . Не търся съвет нито от Вас, нито от госпожица Селена, нито е господин еджони. Вероятно имате причина поради която мислите че можете да ми дадете смислен съвет, но аз не я виждам.

Коментар

Остави. През едното ухо ще влезе и през другото ще излезе. Всеки има право сам да си троши главата.
                        Знам че сте прочели предния ми пост към Вас, услужливо изтрит от модератора, но понеже продължавате да се правите на неразбрала ще бъда по-директен. Вие сте дефиницията на провал! Сама сте, нещастна сте, неквалифицирана сте, негативна сте, имате решение за всичко но не можете да контролирате дори теглото си . Вашите съвети са без стойност. Защо Ви учудва , че никой не Ви взима на сериозно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Хахаха, момко, аз от догодина Май месец поемам София като работа, Пловдив остава за консултативна дейност и запазвам бърлогата вероятно. Даже ще помисля.
                          Научете се да живеете на квартири, щото това ви чака, даже е ок, просто вадете кинти и не се притеснявайте. Имот не може да купите вече. Нито ти, нито аз. Поне локации и параметри които аз искам. За това говоря. Но със стискане на бузки що не, може да се класирате във Волуяк, гара Искър, нещо все ще се намери. А и някои цени наистина ще паднат. Така че горе главата и споко.
                          За теб знаем, че не можеш да си купиш....

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Продаването е лесно, ама купуването на жилище не им се отдава. И берджанчо, и бетерчо, и жони, и каръка. Сега и туй лапе, продават наследството, 2-3 години се надуват като царе, накрая под шипковия храст...
                            Хората инвестират. Жонката с разкешения апарт във Вазов, помня как правеше хиляди евра профит на ден, вместо да чака цяла година от наем. Кавръчко не е толкова опитен, но се доверявам на Берти, че чете и напредва. Може да се спотайва в трамвая, спестявайки някое друго билетче, но пък е щедър в изкупуването на държавен дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Лапето продава в София и навярно ще се набие в Италия. Селенка добре го предупреждава, ама утрешния му рев ще е гръмовен!
                              Остави. През едното ухо ще влезе и през другото ще излезе. Всеки има право сам да си троши главата.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Продавай в Сф за 350000Е и нагоре на балъка и взимай 10-20 броя имоти из Италия и Франция в пущинака:-))
                                То цели села се продават там и интерес 0. Каменни, стабилни домове с декари земя, ама няма живот. За някой скот, отшелник или аляв стават:-)
                                Плюс Данъците. То щото много са цъфнали и вързали в Испания от тарикати французи и италианци не можеш да се разминеш ама вече не им минават фасоните.

Едно франсе в бягство от данъците чак в Алмерия беше отворило кафене. Алмерия - дупето на географията пълно с араби и много прости местни производители на домати и краставици.

Друг италианец - заведение на майорка, трети в Мадрид и си го казват в прав текст. Не ни дават да дишаме от до 60% данъчна тежест. Това е положението. Немците пък заради езика и други особености отдавна бягат в Швейцария.

Коментар

Working...
                                X