If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ама изрязва Ламбото яко! Ламбото за през деня, баварката синята за през нощта. Супер е каката! Като гледам картините, шмайзера и изключително правилно оформения и череп като антрополог се замислям колко чисти ендорфини отделя когато се кефи, тя е позитивна, непринудена и изпитва удоволствие от всичко с каквото се захване, такъв човек е. Освен зареждащите я оргазми, тогава правилният и профил, изражение и череп са още по-впечатляващи.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Р. Искър е най-старата река на Балканския полуостов в геологически аспект. Съществувала е отпреди нагъването и издигането на Ст. Планина преди десетки даже 100 млн години. И се появиха мутрите на прехода които решиха да правят вецове и да съсипват. Диктатура трябва тука, а не демокрация. Тогава и имотите ще паднат. Но ще е един ден нац. герой този диктатор, като Пиночет в Чили. Това е тъжната истина.
Тук съм 100% съгласен.
Сега разбираш ли защо не смятам България за страна от развития свят?
Р. Искър е най-старата река на Балканския полуостов в геологически аспект. Съществувала е отпреди нагъването и издигането на Ст. Планина преди десетки даже 100 млн години. И се появиха мутрите на прехода които решиха да правят вецове и да съсипват.
Диктатура трябва тука, а не демокрация. Тогава и имотите ще паднат. Но ще е един ден нац. герой този диктатор, като Пиночет в Чили. Това е тъжната истина.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
може и да не се стигне до там, но трябва да се залесява с правилните видове характерни за нашия климат.
за съжаление се гледа как да се 'очисти' гората, за да има материал за плоскости, износ и тн и тн.
+ да се подържат язовири и да се намалят загубите от стара инфраструктура (водопроводи)
+ да се стъпи на ушите на мафията с вецоветв
и вода ще има
да му мислят гърци и турци, че тапата (язовирите) е в наши ръце, което ни дава известно предимство
Точно така. Като за начало премахване на стотиците вецове които кой и как настрои не се знае. Само по р. Искър по дефилето от Ч бряг до София има няколко десетки. За чий? Нарушиха оттока и самоподдържането на реката, миграцията на риба и всичко останало. Това е престъпление по типа на съветския пролетарски мафиотски стил който пресуши цело море - Аралско море (езеро) с площта на България беше че и по-голямо...отклонявайки двете големи реки да поливат пустинята. Какво познаване само на природните закони! Потресаващо!
Залесяване на стотици хиляди хектари! От национално значение и сигурност приоритет. С АЕЦа се издъниха и ток няма.
Приемам, че е така. Замисли се обаче за следното: да приемем, че имаш достатъчно пари да си позволиш лукс и в БГ, и навсякъде извън БГ. Дай ми една единствена причина да избера БГ.
За много хора семейство, роднини, приятели от детство са преди всякакви пари, всякакви почивки и всякакви екзотични места, храни и прочее. Това е причината поради която аз съм в България и съм останал, за другото донякъде сте прав, но има наистина прекрасни места в България, с прекрасна природа, имаме прилични културни събития на европейско ниво, имаме прилични музиканти, прилични оперни певци, прилични театрални актьори, разбира се не може да се мерим със страни като Италия и централно-европейските по отношение на изкуства, но все пак България е най-старата европейска държава устояла на времето, все още не сменила името си, а това не е малко и показва много неща за страната и за хората,и най-вече че не е преходна, а с история и скрита сила.
Приемам, че е така. Замисли се обаче за следното: да приемем, че имаш достатъчно пари да си позволиш лукс и в БГ, и навсякъде извън БГ. Дай ми една единствена причина да избера БГ. Било то за живеене, било то за бизнес, било то само за 1 седмица почивка ако щеш.
Ценовият фактор изчезва (просто защото предпочитам да платя 500 вмето 100 срещу по-добро качество и изживяване). Какво остана?
1) Планините. Ами сори, но нашите планини са дребни хълмчета и не са нищо особено. Казвам го като почти професионален планинар. Има красиви места, но такива има навсякъде. В една Албания дори планините са в пъти като красота и разнообразие. В Априлци преди 2-3 години бяха дошли едни гости австрийци, които под патронажа на една възрастна вече българка-изселник в Австрия бяха събирали пари за разни благотворителности и сега бяха на гости. Кметът със своите скромни познания по немски език им обяснява как по-красиво място от нашенския Балкан нямало. Хората кимаха и се съгласяваха от чиста учтивост. А самите те живеят в район с десетки 3-хилядници и десет пъти повече езера от Рилските, освен това там всяко камъче изглежда като редено с ръка и всяка тревичка подравнена до милиметър. Ганьо обаче им обяснява колко били красиви нашите върхове с височина 1700-2300 метра, всичко това става до няколко порутени и обрасли с къпинак къщи и купчина строителни отпадъци.
2) Морето. С нашата къса плажна ивица, презастроена, потънала в буренаци и боклуци...Обясни го това на италианци, на испанци, на гърци, на французи, на когото се сетиш..
3) Със смешните ни магистрали и инфраструктура, където ако караш над 120 и се пребиваш? Обясни го на човека с Ламбото и русата кака - колко е хубаво да караш по БГ-пътища и разни неграмотни цигани с книжки да засрашават живота ти.
4) С храната? Там, където соевите кебапчета са култ и където Хепито е може би най-добрият избор, просто защото другите места са още по-зле? Обясни го на французина, италианеца, тайландеца, китаеца....
5) С градовете? В София интересните места се броят на пръста на едната ръка и се обикалят за 10 минути. А пред ЦУМ от години е строеж - там където са уж развалините на Сердика. Какво да види и изживее жител на Париж, на Рим, на Прага в нашата столица (освен риска да си счупи крака в някоя шахта или да го удари ток от някой кабел)?
Мога да продължа още много в тоя дух. И накрая се оказва, че БГ е добра дестинация единствено за тези, които печелят парите си по незаконен начин и за тези, които нямат никакви пари (и що-годе успяват да преживеят с полуфабрикати, собствена градинка и пр.). За човек успял малко да надскочи средната класа БГ е чист мазохизъм.
Офертните да ги умножи по 0. Точно така, тези кофтори струват точно НУЛА. Непродаваеми. Да бутнеш кофтора и да извозиш боклуците струва повече от парцела. Следователно стойността на имота е колко?
Иззеха "Бугати", "Ролс Ройс" и "Майбах" от гаражите на Румен Гайтански, били купени с парите от ББР
Автор: Флагман.бг
Издирват се още пет скъпи автомобила, собственост на дружеството на Гайтански
КП КОНПИ и Прокуратурата "атакуваха" днес офисите на бизнесмена Румен Гайтански във връзка с разследване за отпускане на кредит от 148,5 млн. лева от държавната Българската банка за развитие (ББР). Обявено бе, че се търсят фирмени документи, свързани с необслужената кредитна експозиция.
Паралелни акции бяха извършени още на две места - в Кърджали и имот на бившия изп.директор на ББР Стоян Мавродиев, който е обвинен, че е отпуснал кредита без обезпечение и е ощетил държавата.
Според обществената БНТ и Мавродиев, и Гайтански на напуснали страната.
В същото време продължава претърсването на офисите и обектите на Румен Гайтански.
Преди минути униформени са нахлули в базата на сметопочистващите фирми "Волф" и "Дитц", където са открили няколко супер луксозни автомобила - "Бугати", "Ролс Ройс" и "Мерцедес". Съдът е дал разрешение да се изземат, а полицията издирва още пет скъпи возила, твърди БНТ.
Прокуратурата твърди, че има доказателства, че те са закупени с пари от кредита, отпуснат от ББР.
Припомняме, че кредитът от ББР отпуснат на "Роудуей кънстракшън" за 150 млн. лева през 2019 е необслужен и парите няма как да бъдат върнати. Има документи, че 30 млн.лева от "Роудуей кънстракшън" са насочени към друга фирма.
Според Родопи 24, акцията в Кърджали се извършва в сградата, в която се помещава офисът на Ахмед Моллахасан, който е сочен за близък с бившия кмет Хасан Азис. Моллахасан ръководи бетонов център, в който по документи фигурира и братът на Азис.
Ясно.Ми тази колиба и то с локация центъра на Вселената ,Радомир ,според мен е не повече от 20к лв,и то ако се излъже някой циганин.
Така че трябва да смята виртуалната си "печалба" като раздели на 6
Офертните цени да ги дели на 6
Офертните да ги умножи по 0. Точно така, тези кофтори струват точно НУЛА. Непродаваеми. Да бутнеш кофтора и да извозиш боклуците струва повече от парцела. Следователно стойността на имота е колко?
От неговите линкове е. Човекът гледа спекулативно завишените цени на такива съборетини в неговия район, и си въобразява, че и неговите кочини в "порт-фолиото му" струват толкова.
Ясно.Ми тази колиба и то с локация центъра на Вселената ,Радомир ,според мен е не повече от 20к лв,и то ако се излъже някой циганин.
Така че трябва да смята виртуалната си "печалба" като раздели на 6
Офертните цени да ги дели на 6
Не бе, аз съм съгласен, че ни клатят масово с цени и качество.
Съгласен съм, че имотите са надценени, тротоари няма, държавата е корумпирана и всеки си хвърля боклуците. Явно на места и бирата е на цените като от места с тройни и нагоре заплати.
Но си има все пак и някое и друго изключение, което се предава от уста на уста.
Приемам, че е така. Замисли се обаче за следното: да приемем, че имаш достатъчно пари да си позволиш лукс и в БГ, и навсякъде извън БГ. Дай ми една единствена причина да избера БГ. Било то за живеене, било то за бизнес, било то само за 1 седмица почивка ако щеш.
Ценовият фактор изчезва (просто защото предпочитам да платя 500 вмето 100 срещу по-добро качество и изживяване). Какво остана?
1) Планините. Ами сори, но нашите планини са дребни хълмчета и не са нищо особено. Казвам го като почти професионален планинар. Има красиви места, но такива има навсякъде. В една Албания дори планините са в пъти като красота и разнообразие. В Априлци преди 2-3 години бяха дошли едни гости австрийци, които под патронажа на една възрастна вече българка-изселник в Австрия бяха събирали пари за разни благотворителности и сега бяха на гости. Кметът със своите скромни познания по немски език им обяснява как по-красиво място от нашенския Балкан нямало. Хората кимаха и се съгласяваха от чиста учтивост. А самите те живеят в район с десетки 3-хилядници и десет пъти повече езера от Рилските, освен това там всяко камъче изглежда като редено с ръка и всяка тревичка подравнена до милиметър. Ганьо обаче им обяснява колко били красиви нашите върхове с височина 1700-2300 метра, всичко това става до няколко порутени и обрасли с къпинак къщи и купчина строителни отпадъци.
2) Морето. С нашата къса плажна ивица, презастроена, потънала в буренаци и боклуци...Обясни го това на италианци, на испанци, на гърци, на французи, на когото се сетиш..
3) Със смешните ни магистрали и инфраструктура, където ако караш над 120 и се пребиваш? Обясни го на човека с Ламбото и русата кака - колко е хубаво да караш по БГ-пътища и разни неграмотни цигани с книжки да засрашават живота ти.
4) С храната? Там, където соевите кебапчета са култ и където Хепито е може би най-добрият избор, просто защото другите места са още по-зле? Обясни го на французина, италианеца, тайландеца, китаеца....
5) С градовете? В София интересните места се броят на пръста на едната ръка и се обикалят за 10 минути. А пред ЦУМ от години е строеж - там където са уж развалините на Сердика. Какво да види и изживее жител на Париж, на Рим, на Прага в нашата столица (освен риска да си счупи крака в някоя шахта или да го удари ток от някой кабел)?
Мога да продължа още много в тоя дух. И накрая се оказва, че БГ е добра дестинация единствено за тези, които печелят парите си по незаконен начин и за тези, които нямат никакви пари (и що-годе успяват да преживеят с полуфабрикати, собствена градинка и пр.). За човек успял малко да надскочи средната класа БГ е чист мазохизъм.
Нещо съм пропуснал.На родомирския "лорд" ли е тази ?
От неговите линкове е. Човекът гледа спекулативно завишените цени на такива съборетини в неговия район, и си въобразява, че и неговите кочини в "порт-фолиото му" струват толкова.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар