If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Язовирът е запълнен на около 60% от общия обем и на малко над 40% от полезния му обем. Според инж. Явор Димитров, директор на Басейнова дирекция "Черноморски район" , това количество ще стигне за година напред при запазване на същото потребление. Язовирът се използва за питейно-битово водоснабдяване и за град Бургас.
Жонката яде само и единствено в ресторанти с мишлен звезди. Закърмен с изискани блюда и ястия, презира простолюдието и неговата храна. Това е първият и особено явен признак на парвенющина и бясна комплексарщина-ние не ядем какво да е и особено не къде да е. Оня владиславовски надрусалник бетъра с една шестнайста от бит кон е същия… спрете се бе, комични сте. Може да впечатлите някоя парцалана с такива приказки само…
Не бе, аз съм съгласен, че ни клатят масово с цени и качество.
Съгласен съм, че имотите са надценени, тротоари няма, държавата е корумпирана и всеки си хвърля боклуците. Явно на места и бирата е на цените като от места с тройни и нагоре заплати.
Но си има все пак и някое и друго изключение, което се предава от уста на уста.
Има си места и места. Тази година Синеморец ни обра точките - хубави плажове, вкусна храна, нормални цени (около софийските), непознати те поздравяват по улиците.
Някакъв гръцки вайб, само дето нощувката е 100 лв.,а не 100 евро.
Жонката яде само и единствено в ресторанти с мишлен звезди. Закърмен с изискани блюда и ястия, презира простолюдието и неговата храна. Това е първият и особено явен признак на парвенющина и бясна комплексарщина-ние не ядем какво да е и особено не къде да е. Оня владиславовски надрусалник бетъра с една шестнайста от бит кон е същия… спрете се бе, комични сте. Може да впечатлите някоя парцалана с такива приказки само…
Вода няма. Засушаването е факт. След 20 години ще имаме същите плешиви хълмове като остров Кипър. И климат който ще е подобен на тамошния, но сух.
От 15 години се бие камбаната за климата. И от 10 няма сняг зимата, а всяко лято е все по-гадно.
Стискам палци за мека есен с поне няколко супер дъждовни дни - иначе няма да стане.
А дългосрочно е време за национална карта на водите, оценка на обемите и мерки, ако трябва.
Иначе пишока, дето ще налапаме с безводието, няма да има край.
Погледнах и менюто - типичният ганьовски ресторант. Пици, суши, кюфтета, риби, салати, азиатско...Невъзможно е каквото и да било качество при такова меню. Предствям си какви боклуци сервират на хората на тези цени.
Безнадеждно е положението в БГ, убеждавам се все повече и повече. Истински мазохизъм е да живееш на подобно място, при тези цени и това безобразно качество на всичко.
Има си места и места. Тази година Синеморец ни обра точките - хубави плажове, вкусна храна, нормални цени (около софийските), непознати те поздравяват по улиците.
Някакъв гръцки вайб, само дето нощувката е 100 лв.,а не 100 евро.
Вода няма. Засушаването е факт. След 20 години ще имаме същите плешиви хълмове като остров Кипър. И климат който ще е подобен на тамошния, но сух.
може и да не се стигне до там, но трябва да се залесява с правилните видове характерни за нашия климат.
за съжаление се гледа как да се 'очисти' гората, за да има материал за плоскости, износ и тн и тн.
+ да се подържат язовири и да се намалят загубите от стара инфраструктура (водопроводи)
+ да се стъпи на ушите на мафията с вецоветв
и вода ще има
да му мислят гърци и турци, че тапата (язовирите) е в наши ръце, което ни дава известно предимство
Язовирът е запълнен на около 60% от общия обем и на малко над 40% от полезния му обем. Според инж. Явор Димитров, директор на Басейнова дирекция "Черноморски район" , това количество ще стигне за година напред при запазване на същото потребление. Язовирът се използва за питейно-битово водоснабдяване и за град Бургас.
Аз още малко ще поработя, имам си една цел в профи план и скоро се оттеглям. Затуй и не купих апарт в Пловдив. Е, жената купи в Бургас.
Но ще се лиша от едни почти 8 бинки. Нищо, нещата в Бг с медицината не се развиват както трябва. В разрез са с моите разбирания и ценности. А мога да си позволя да не се съгласявам. В това е разликата.
Водата в язовир Камчия ще стигне за година напред
нещата в Бг с медицината не се развиват както трябва. В разрез са с моите разбирания и ценности. А мога да си позволя да не се съгласявам. В това е разликата.
Единия направи първата си "инвестиция" в мизер*** живот и още не е излезъл на нула,а ти Док си се забил далеч от семейството,да си роб в някво мръсно гето пълно с маймуни,на 40 градуса нон стоп два месеца лятото,вместо да си живееш живота някъде по островите,или в колибата ти на морето.КОй е играча тук и кой не е,оставям на публиката да прецени
Аз още малко ще поработя, имам си една цел в профи план и скоро се оттеглям. Затуй и не купих апарт в Пловдив. Е, жената купи в Бургас.
Но ще се лиша от едни почти 8 бинки. Нищо, нещата в Бг с медицината не се развиват както трябва. В разрез са с моите разбирания и ценности. А мога да си позволя да не се съгласявам. В това е разликата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Така, сборуваме сега, всичко: 506 715 €. Това може според Бертрам да заработи под 30г. сериозно работещ човек!!!!!!
Не знам защо си мислиш, че 30 годишният човек задължително е сирак без общи имоти с роднини?
Я извади общите с брата и ще видиш, че реално даже съм те надценил. Един кадърен програмист до 27-та си година е изкарал двойно на инвестираното от теб за толкова време. Язък ти за похабеното време в преоценки (90% от времето на градус)
Коментар