Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Викаш там на свлачището в Оброчище, сред боклуци, фекалии и беззаконие, е най-добре, а?
- 1 like
Коментар
-
Свлачище ли е? Да. Има ли канализация? Не. Незаконно ли е? Да (прочети поправките в ЗУТ от 2015, нали си юристка)...Тогава? Кое е преувеличено?
За такава кака трябва да си осемцифрен (поне). Аз съм все още седемцифрен. Задоволявам се с по-малко. Това е.
ама верно сте едни наивитети като малки деца. това се едно да ти кажат че имот у софия верно заслужава 2000 евро за кв.м
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Когато чета крайни изказвания си имам едно наум. Прочее, идеални държави няма.
Мъдрият човек комбинира. Тази година мислех да отскоча до Гърция и се разубедих - жеги, пожари, отровни животни - три случая на познати.
Аз съм гъвкав човек. “Оброчище” си беше супер.
Преду това бях в Хавеа. После септември ще видя пак да се измъкна. Сега си бачкам от София и си виждам приятели и роднини.
А филмът няма да го разбере. Той е дете от материалния свят. С перфектен череп
мисла че немаш много работа . пиши си тук . кво ти е .
така де, по дефолт
- 2 Харесвания
Коментар
-
Боклуци нямаше. Канализация имаше. Собственикът ти каза, че му е Ок документацията. Аз отивам на почивка ти пак работа ме караш да върша
Ако си седем цифрен приятелю - какво по дяволите правиш тук? Какъв е този бяс и неудовлетворение?
Йок. Не се връзва.
Колкото до каката … приятелю - погледни пакама тя не е проблем въобще ако си “седемцифрен”.
Живей си със здраве
Коментар
-
Свлачище ли е? Да. Има ли канализация? Не. Незаконно ли е? Да (прочети поправките в ЗУТ от 2015, нали си юристка)...Тогава? Кое е преувеличено?
За такава кака трябва да си осемцифрен (поне). Аз съм все още седемцифрен. Задоволявам се с по-малко. Това е.
Ако си седем цифрен приятелю - какво по дяволите правиш тук? Какъв е този бяс и неудовлетворение?
Йок. Не се връзва.
Колкото до каката … приятелю - погледни пакама тя не е проблем въобще ако си “седемцифрен”.
Живей си със здраве
- 1 like
Коментар
-
Слуховете за горните неща са силно преувеличени
Не отговаряш на другите ми въпроси
Явно колата, къщата и немската кака са мираж. .. копнеж … разбираемо е и това … но не е реално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да гледа ,,Мъжки времена" - филм на Едуард Захариев. Репликата: " едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш" е култова! И Мариана Димитрова - каката която крадоха се влюби в единствения истински мъж, мъжкар, който я защити от групата на крадците - Григор Вачков, но той остана мъж, верен на честта и потисна любовта си, защото знаеше кое може и трябва да направи!
Мъдрият човек комбинира. Тази година мислех да отскоча до Гърция и се разубедих - жеги, пожари, отровни животни - три случая на познати.
Аз съм гъвкав човек. “Оброчище” си беше супер.
Преду това бях в Хавеа. После септември ще видя пак да се измъкна. Сега си бачкам от София и си виждам приятели и роднини.
А филмът няма да го разбере. Той е дете от материалния свят. С перфектен черепLast edited by Selena2024; 14.08.2024, 18:47.
Коментар
-
Викаш там на свлачището в Оброчище, сред боклуци, фекалии и беззаконие, е най-добре, а?
Не отговаряш на другите ми въпроси
Явно колата, къщата и немската кака са мираж. .. копнеж … разбираемо е и това … но не е реално.Last edited by Selena2024; 14.08.2024, 18:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеЗамисли се обаче за следното: да приемем, че имаш достатъчно пари да си позволиш лукс и в БГ, и навсякъде извън БГ. Дай ми една единствена причина да избера БГ. Било то за живеене, било то за бизнес, било то само за 1 седмица почивка ако щеш.
Мога да продължа още много в тоя дух. И накрая се оказва, че БГ е добра дестинация единствено за тези, които печелят парите си по незаконен начин и за тези, които нямат никакви пари (и що-годе успяват да преживеят с полуфабрикати, собствена градинка и пр.). За човек успял малко да надскочи средната класа БГ е чист мазохизъм.
българия от поне 10 години е класическа комунистическа страна с тоталитарно, репресивно управление - шепа дърти крадливи, корумпирани комунистически партийни номенклатури владеят тотално властта от десетилетия, и който не им се подчинява, и не им играе по свирката, най-често попада в затвора с измислени обвинения, и му съсипват съдбата и целия живот(за справка вижте къде са Иванчева, Петрова и Цецо Мустака);
всички закони и институци в бе-ге-то са по комунистически образец; функцията им е да мачкат, репресират, да унижават и да се гаврят с обикновения човек. Обикновен българин в собствената си страна има права приблизително колкото на бясно куче...
Защо са ти пари, и какво ще правиш с тях на място където нямаш най-важното - свобода?!
Българската конституция е една лъжа - абсолютно нищо от написаното вътре не е вярно.
Ако не вярваш на горното твърдение ето няколко потресаващи примера как българските комундели, чрез престъпни закони и репресивни институции се гаврят със собствените си хора, като тези са миниатюрна част от трагичната картина в бг-то...
ПЪЛЕН АБСУРД: Мъж си купи скъпа кола от данъчните, доставиха му я без двигател и части. Нападжиите отказват да му върнат парите
-------------
Как мъж не може да докаже, че е влязъл законно в България с автомобила си? Вземат му колата и губи работата си в западна Европа
Ако искаш живота ти да мине като безправен, унижен, и репресиран роб от банда дърти комунисти - българия на Чалгаря, тиквата от Банкя и Пеевски е твоята дестинация....Last edited by Frosty; 14.08.2024, 18:04.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Определено я избирам пред немската и испанската. Проблем са други работи
- 1 like
Коментар
-
А какво точно правиш тук във форума? Ако си открил идеалната държава. Това много много не го разбирам.
В смисъл 10000 поста колко е зле бг с какво точно допринасят за твоето благосъстояние и то в бг имотна тема?
Значи намираш подобна къща, кола и кака и си ОкОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнениеЗа много хора семейство, роднини, приятели от детство са преди всякакви пари, всякакви почивки и всякакви екзотични места, храни и прочее. Това е причината поради която аз съм в България и съм останал, за другото донякъде сте прав, но има наистина прекрасни места в България, с прекрасна природа, имаме прилични културни събития на европейско ниво, имаме прилични музиканти, прилични оперни певци, прилични театрални актьори, разбира се не може да се мерим със страни като Италия и централно-европейските по отношение на изкуства, но все пак България е най-старата европейска държава устояла на времето, все още не сменила името си, а това не е малко и показва много неща за страната и за хората,и най-вече че не е преходна, а с история и скрита сила.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеЧовекът гледа някакви набалончени, непродаваеми имоти по обявите и си представя, че и неговите струват толкова....
Прави си сметка без кръчмар...
Ето малко картинки от линковете му:
Непродаваема съборетина в Радомир за 120 000 лв
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Тук съм 100% съгласен.
Сега разбираш ли защо не смятам България за страна от развития свят?
Тук има и апартамента на каката:
https://www.youtube.com/watch?v=jqJ_NJ64vn4
В смисъл 10000 поста колко е зле бг с какво точно допринасят за твоето благосъстояние и то в бг имотна тема?
Значи намираш подобна къща, кола и кака и си Ок
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар