А дали изобщо е надеждна въпросната агенция? Аз лично нямам наблюдения.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Съгласен съм че заслужава да се види, със сигурност има доста кусури, от вътре има само една снимка на ъгъл в холче. Определено всички снимки наблягат на локацията, оттам нататъка се приготви за сериозни инвестиции. А най-вероятно няма и асаньор, което и с инвестиции не може да се оправи.
Със сигурност ще му трябва да се пипне малко, но фактически ти е готов за отдаване. Едни 1000 Евро минимум.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Малко е неясно дали тези 80 квадрата са светли или със стени. Ако е светла площ и цената не е много висока - на подобна цена има абсолютни коптори в Докторската Градина, а тук мястото е по-добро. Заслужава си поне да си види, жалко че не съм в София. Такъв имот много рядко излиза на пазара.
Коментар
-
Малко е неясно дали тези 80 квадрата са светли или със стени. Ако е светла площ и цената не е много висока - на подобна цена има абсолютни коптори в Докторската Градина, а тук мястото е по-добро. Заслужава си поне да си види, жалко че не съм в София. Такъв имот много рядко излиза на пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ти ходила ли си да гледаш?
КОФТОРИТЕ СА В СОФИЯ. ВИЖ СИ В МАПС-А КАК ИЗГЛЕЖДАТ ОКОЛОБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА И КАКВА КАЛ Е В БГ
- 1 like
Коментар
-
Това изглежда доста добро, надали можеш да ползваш кола, ама то в центъра за какво ти е, нали уж всичко е на пешеходно разстояние. Според мен не е за семейство, но ергенско жилище или airbnb ще е супер. А може и семейство, знам такива без кола си карат цял живот и не са бедни. Ама чак толкова заможни май не са.
Коментар
-
В Истанбул средната заплата вече е 30% по ниска от средната в София. Колко точно да са достъпни?
По Босфора какви са цените дори няма да споменаваме, ти гледаш някакви коптори на 100 км от Босфора и правиш някакви изводи за "достъпност"?
КОФТОРИТЕ СА В СОФИЯ. ВИЖ СИ В МАПС-А КАК ИЗГЛЕЖДАТ ОКОЛОБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА И КАКВА КАЛ Е В БГНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
В Атина и Стамбул и сега са поне 3 пъти по достъпни. Естествено непрестижни нормални имоти, каквото са в Редута, ливади, поляни, долини, бучимиши из София
По Босфора какви са цените дори няма да споменаваме, ти гледаш някакви коптори на 100 км от Босфора и правиш някакви изводи за "достъпност"?
- 1 like
Коментар
-
Дъри, мани ги малките двустайни, ето ти нещо за четвърт милион (Евра надявам се):
https://www.simproperty.com/bg/proda...0%D0%BD%D0%B0/
Забележи, че за втори път ти давам такъв добър жокер. От заяждащите се тук няколко умника да си видяла нещо конструктивно и полезно?
Коментар
-
Освен в градове като Париж и Лондон например, много Европейски столици са много по-достъпни от София. Давал съм десетки конкретни примери тук с точни сметки и числа.
Статистиките са абсолютен фалш и не отразяват реалността.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Супер ама не знам защо не ми се вярва да ми излезе късмета и така. Нали съм споделяла ,че от една година търся да купя още една къща в Созопол ,а все не си я намирам Сега съм се замислила дали да не зарежа тази идея ,че ми остана един четвърт милион от продажбата на парцела и ме дразни много дали да не купя два - три малки апартамента в София. Спира ме само това ,че тази пиеса съм я играла вече преди години ,но евтината двустайка пък се оказа много добра засега. Дадох я на едни млади сладури с малко дете и съм много доволна на този етап. За първи път съм толкова нерешителна да си призная.
Колкото до апартаментите в Гео Милев, като пълномощник миналото лято / есен продадох едно ЕПК там на цена 1380 евро на кв. м. за един месец замина.
https://www.simproperty.com/bg/proda...0%D0%BD%D0%B0/
Забележи, че за втори път ти давам такъв добър жокер. От заяждащите се тук няколко умника да си видяла нещо конструктивно и полезно?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Супер ама не знам защо не ми се вярва да ми излезе късмета и така. Нали съм споделяла ,че от една година търся да купя още една къща в Созопол ,а все не си я намирам Сега съм се замислила дали да не зарежа тази идея ,че ми остана един четвърт милион от продажбата на парцела и ме дразни много дали да не купя два - три малки апартамента в София. Спира ме само това ,че тази пиеса съм я играла вече преди години ,но евтината двустайка пък се оказа много добра засега. Дадох я на едни млади сладури с малко дете и съм много доволна на този етап. За първи път съм толкова нерешителна да си призная.
Колкото до апартаментите в Гео Милев, като пълномощник миналото лято / есен продадох едно ЕПК там на цена 1380 евро на кв. м. за един месец замина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=6b8nim&f1=1
справката полека лека тръгна нанадоле
Резултат от Вашето търсене на:
Вид имот: 2-СТАЕН,
Особености: Тухла
Да не се показват обяви, докладвани за проблем, Без оферти на АГЕНЦИИ ОТ ЧЕРНИЯ МИ СПИСЪК,
Средна цена на имотите в извадката: 88993 euro
Средна цена на кв.м: 1272 euro.
Колкото до апартаментите в Гео Милев, като пълномощник миналото лято / есен продадох едно ЕПК там на цена 1380 евро на кв. м. за един месец замина.Last edited by Dury; 28.01.2021, 12:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Аз съм правил проучване.
Ако говорим за столици, никъде в Европа не са по-достъпни.
Иначе съм съгласен, че тук се говори основно наизуст
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Аз съм правил проучване.
Ако говорим за столици, никъде в Европа не са по-достъпни.
Иначе съм съгласен, че тук се говори основно наизуст
Статистиките са абсолютен фалш и не отразяват реалността.
Коментар
Коментар