Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
мисля,че визира Ексон Мобил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Къв е тоя Хом?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мани. Аз как пък попадам на жени почтени и свестни. Сега пак така, благоверната е страхотна, нямам притеснения. Елджон ми е интересен, какви етеефи, атакувай конкретна акция. Примерно утре аз ще вложа в XOMLast edited by X_Y; 30.12.2021, 09:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Мани. Аз как пък попадам на жени почтени и свестни. Сега пак така, благоверната е страхотна, нямам притеснения. Елджон ми е интересен, какви етеефи, атакувай конкретна акция. Примерно утре аз ще вложа в XOM
Не забравяй, че за да купиш определена акция насреща има някой, който ти я продава. Важното е да се запиташ, защо ли този някой го прави и дали си сигурен, че знаеш повече, отколкото той знае. После си представи, че насреща ти стои Голдман например...
Основният капитал затова го държа в ЕТФ-и върху световните индекси. Другата ми краста са ДЦК на развиващи се страни, където (ако знаеш какво правиш) има доходности мноого над 5%.Last edited by X_Y; 30.12.2021, 09:38.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Живеене под наем и влагане на тези 150к в ETF-и или други инструменти според предпочитанията.
При 40 годишни наема е крайно неизгодно да купуваш дори да имаш всичко кеш, за кредит пък изобщо да не говорим.
Половин милион лева за апартамент в западащ град като София е безумие да се дават.
София може да е и така и онака, но всеки си има лични причини да е живее в нея.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Абе ного лоши тия жени бе...Се курви парясници ги изкарвате....А действителността е много много по различна..Която си е такава си такава и профисията на мъжът и няма никакво значениеLast edited by X_Y; 30.12.2021, 09:37.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Живеене под наем и влагане на тези 150к в ETF-и или други инструменти според предпочитанията.
При 40 годишни наема е крайно неизгодно да купуваш дори да имаш всичко кеш, за кредит пък изобщо да не говорим.
Половин милион лева за апартамент в западащ град като София е безумие да се дават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Никога не съм ги разбирал моряците. Няма ги по 10-11 месеца и купуват на жена си квартира за любовниците. И си вярват че ще ги чакат 10 месеца на сухо. Айде една година да се излъже някоя да го чака ама другите 10-20?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеКато се разхождам из Морската на Варна (основно в делничните дни) ми прави впечатление, че около 5-7% от щъкащите из нея зимно време са рускоговорящи. При това са от всички възрасти.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеКато се разхождам из Морската на Варна (основно в делничните дни) ми прави впечатление, че около 5-7% от щъкащите из нея зимно време са рускоговорящи. При това са от всички възрасти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеЗа Варна и околностите приходите от 'моряците' са много съществен фактор, наред с руснаците, които сега нещо ги няма никакви.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Никога не съм ги разбирал моряците. Няма ги по 10-11 месеца и купуват на жена си квартира за любовниците. И си вярват че ще ги чакат 10 месеца на сухо. Айде една година да се излъже някоя да го чака ама другите 10-20?
Така че просто са по-разкрепостени двойки.
Едната ходи в БГ, а другият по света.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
бъди сигурен, че и те не те разбират теб (моряците визирам). повечето купуват жилище за децата си и за себе си на старини и такива дребнави сметки като теб не си правят.
За Варна и околностите приходите от 'моряците' са много съществен фактор, наред с руснаците, които сега нещо ги няма никакви.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеНикога не съм ги разбирал моряците. Няма ги по 10-11 месеца и купуват на жена си квартира за любовниците. И си вярват че ще ги чакат 10 месеца на сухо. Айде една година да се излъже някоя да го чака ама другите 10-20?
За Варна и околностите приходите от 'моряците' са много съществен фактор, наред с руснаците, които сега нещо ги няма никакви.
- 1 like
Коментар
Коментар