Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ц. процесът на осъзнаване е болезнен и бавен
тук имаме още неосъзнати инвеститори от предния пик, а ти си мислиш, че ще стане за седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не е, ама всеки момент престои....
Ще теглят веригата, а нема да въртят синджирчето докато не продадат.....
тук имаме още неосъзнати инвеститори от предния пик, а ти си мислиш, че ще стане за седмица.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
по-скоро към очакванията, че който има някакви имоти ще върти синджирчето и ще жули наеми и ще има много висок жизнен стандарт - това си е бизнес и лесно няма и аматьорите са обречени да си дават парите.
за ниски ПРОДАЖНИ цени обаче е нужно да се мине през шок и осъзнаване - това още не се е случило.
Ще теглят веригата, а нема да въртят синджирчето докато не продадат.....
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/16-bizn...6000-za-2021-g
още данни за голямото МАУ на имотния пазар
Хората в риск от глад в България са скочили с над 5000 за 2021 г.
през 2019 г. Българската хранителна банка системно е обслужвала 8000 души, но през 2020 г. това число е скочило до 13 000 души.
Коментар
-
по-скоро към очакванията, че който има някакви имоти ще върти синджирчето и ще жули наеми и ще има много висок жизнен стандарт - това си е бизнес и лесно няма и аматьорите са обречени да си дават парите.
за ниски ПРОДАЖНИ цени обаче е нужно да се мине през шок и осъзнаване - това още не се е случило.
последните данни показват следното
Настоящата икономическа ситуация в страната се оценява от по-голяма част от потребителите като неблагоприятна за спестяване, а и очакванията им по отношение на възможността да спестяват през следващите дванадесет месеца се влошават.
Същевременно потребителите продължават да считат, че през последните дванадесет месеца има покачване на потребителските цени, като инфлационните очаквания се запазват и за следващите дванадесет месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПътят към ГОЛЯМОТО МЯУ на имотите е отворен ...
за ниски ПРОДАЖНИ цени обаче е нужно да се мине през шок и осъзнаване - това още не се е случило.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Песи веселяк си.Не зная с кого си се срещал и много ще се радвам да ми е приятел....Карай както си я знаеш
Бай Пеше, у Шопско знаеш как е ръка да види око да пипне .На друго не верваме.....:-)
Коментар
-
И аз ще помагам, особено ако мяуто е до края на годината, че неам нерви вече.
Собствениците кога ще разберат че няма вече смисъл от наеми и да изкарат апартите на тезгяха....
По-добре е сега да го направят щото у нас след изборите на власт идат Зелените и край на апартите....
тръгват масови паник продажби
изхода е тесен а стадото в паника
пътя е отворен и стръмно нанадоле
веднъж да стъпне големото мяу на него и от раз ще удари 300-400 процента по скалата на феникспрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениехайде накаврък, събери всички древногръцки богове, ама без изключения
аз ще изпея нещо, купчо ще изрецитира стихотворение с ръце на кантовете на панталона
и те дано се съгласят да бутнат малко цените
че за тях 7-8 години може и да са един миг
но за мен си е бая време за кибичене
Собствениците кога ще разберат че няма вече смисъл от наеми и да изкарат апартите на тезгяха....
По-добре е сега да го направят щото у нас след изборите на власт идат Зелените и край на апартите....
Коментар
-
Tepxi въобще не коментира наемите....., а броят имоти за ПРОДАЖБА в 4 квартала и запълняемостта на блоковете....
Мъка.....
че ми е интересно, дали съм познал кой епрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПътят към ГОЛЯМОТО МЯУ на имотите е отворен ...
- 1 like
Коментар
-
хайде накаврък, събери всички древногръцки богове, ама без изключения
аз ще изпея нещо, купчо ще изрецитира стихотворение с ръце на кантовете на панталона
и те дано се съгласят да бутнат малко цените
че за тях 7-8 години може и да са един миг
но за мен си е бая време за кибиченепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение
Казвам, че положението е същото далеч отвъд кварталите, които Tepxi е споменал.
Всъщност не знам дали има квартал, в който да няма свободно падане.
Има някакви забавни обяви, които стоят от пролетта, надули са ги в края на лятото със 100 лева и от есента са надолу с 200.
Мъка.....
- 1 like
Коментар
Коментар