IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Мани. Аз как пък попадам на жени почтени и свестни. Сега пак така, благоверната е страхотна, нямам притеснения. Елджон ми е интересен, какви етеефи, атакувай конкретна акция. Примерно утре аз ще вложа в XOM
    ETF ти гарантира доходност без нерви и риск,дългосрочно защото обединява много компании в една група ,образно казано.Една,две да паднат другите се вдигат ,една компания да изпадне,друга влиза.Не случайно Бъфет е завещал всичко след неговата смърт ,да се инвестира в ETF.Разгледай графика за ETF 100 години назад и ще видиш за какво иде реч

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

мисля,че визира Ексон Мобил
      Аха. Мълчи като риба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Къв е тоя Хом?
        мисля,че визира Ексон Мобил
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Мани. Аз как пък попадам на жени почтени и свестни. Сега пак така, благоверната е страхотна, нямам притеснения. Елджон ми е интересен, какви етеефи, атакувай конкретна акция. Примерно утре аз ще вложа в XOM
          Къв е тоя Хом?
          Last edited by X_Y; 30.12.2021, 09:39.

Коментар

Имам десетина единични акции с неголеми суми във всяка. Навремето го правех много повече, защото ме кефеше да ходя по общи събрания и там да търся потенциални клиенти или да завързвам важни контакти. Голяма част от професионалните ми връзки са възникнали именно по такива събрания. В момента има няколко сфери, където чета ежедневно новините и повечко и се интересувам, съответно и там имам експозиции. Това е обаче повече, за да си "начеша крастата".

Не забравяй, че за да купиш определена акция насреща има някой, който ти я продава. Важното е да се запиташ, защо ли този някой го прави и дали си сигурен, че знаеш повече, отколкото той знае. После си представи, че насреща ти стои Голдман например...
            Основният капитал затова го държа в ЕТФ-и върху световните индекси. Другата ми краста са ДЦК на развиващи се страни, където (ако знаеш какво правиш) има доходности мноого над 5%.
            Last edited by X_Y; 30.12.2021, 09:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Живеене под наем и влагане на тези 150к в ETF-и или други инструменти според предпочитанията.
              При 40 годишни наема е крайно неизгодно да купуваш дори да имаш всичко кеш, за кредит пък изобщо да не говорим.

Половин милион лева за апартамент в западащ град като София е безумие да се дават.
              За наема съм съгласен, но проблема е в какво да се инвестира свободният капитал и какво да бъде портфолиото. Всички инструменти като дялове от фондове, акции, бондове, и все по-известните ETF-и са all time high. Не виждам много смисъл в злато, а криптото в момента е търкане на билетчета в бензиностанция. Реално не знам дали не е по-добре да бъдат изядени някаква част от инфлацията от колкото да купуваш инструменти на възможно най-високите цени.
              София може да е и така и онака, но всеки си има лични причини да е живее в нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Абе ного лоши тия жени бе...Се курви парясници ги изкарвате....А действителността е много много по различна..Която си е такава си такава и профисията на мъжът и няма никакво значение
                Last edited by X_Y; 30.12.2021, 09:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Живеене под наем и влагане на тези 150к в ETF-и или други инструменти според предпочитанията.
                  При 40 годишни наема е крайно неизгодно да купуваш дори да имаш всичко кеш, за кредит пък изобщо да не говорим.

Половин милион лева за апартамент в западащ град като София е безумие да се дават.
                  И аз не бих дал толкова пари за коптор у София

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Никога не съм ги разбирал моряците. Няма ги по 10-11 месеца и купуват на жена си квартира за любовниците. И си вярват че ще ги чакат 10 месеца на сухо. Айде една година да се излъже някоя да го чака ама другите 10-20?
                    Абе ного лоши тия жени бе...Се курви парясници ги изкарвате....А действителността е много много по различна..Която си е такава си такава и профисията на мъжът и няма никакво значение

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                      Като се разхождам из Морската на Варна (основно в делничните дни) ми прави впечатление, че около 5-7% от щъкащите из нея зимно време са рускоговорящи. При това са от всички възрасти.
                      визирам активни купувачи, а тези за които ти говориш накупиха преди години. В момента нетно погледнато - руси и британци се изнасят.

Коментар

• Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнение
                        Като се разхождам из Морската на Варна (основно в делничните дни) ми прави впечатление, че около 5-7% от щъкащите из нея зимно време са рускоговорящи. При това са от всички възрасти.
                        Това не може да е вярно, защото един преждепишещ каза, че рускоговорящите нещо никакви ги нямало.

Коментар

За Варна и околностите приходите от 'моряците' са много съществен фактор, наред с руснаците, които сега нещо ги няма никакви.
                          Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Никога не съм ги разбирал моряците. Няма ги по 10-11 месеца и купуват на жена си квартира за любовниците. И си вярват че ще ги чакат 10 месеца на сухо. Айде една година да се излъже някоя да го чака ама другите 10-20?
                            Темата е малко дълга, но и моряците ходят по червени фенери по света,

Така че просто са по-разкрепостени двойки.

Едната ходи в БГ, а другият по света.

Коментар

бъди сигурен, че и те не те разбират теб (моряците визирам). повечето купуват жилище за децата си и за себе си на старини и такива дребнави сметки като теб не си правят.

За Варна и околностите приходите от 'моряците' са много съществен фактор, наред с руснаците, които сега нещо ги няма никакви.
                              тя и краставицата има 98% вода?!?
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

бъди сигурен, че и те не те разбират теб (моряците визирам). повечето купуват жилище за децата си и за себе си на старини и такива дребнави сметки като теб не си правят.

Коментар

Working...
                                X