IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение
    Инфлацията щяла да е двойна, стоки нямало да има ....абе вие от шок и ужас ще се самоубиете. Споко, светът няма да свърши догодина заради инфлация и липса на стоки.
    Ако имаш примерно 1М / аз ги нямам слава богу/ на депозит в банка след 1 година ще имат стойността на 750-800К . Не знам дали е повод за самоубийство, но е за замисляне със сигурност.
    Ако имаш 2 лева дали са 1.50 след година ти е все тая....

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

https://www.dineviestates.bg/status/lozenets-residence/

А, за тук ти и джони, що бягате?
      Тва е за Джони. За мен не става. Много хубава сграда като материали, но няма уникален елемент , за да оправдае исканата цена. До нея могат още 100 подобни да направят, ако има кой да плати парите.
      Виж Златният ако се построи е ясно на всички, че е ЗАБРАНЕНО да се строят толкова високи в района . Т.е. ще бъде уникална завинаги.. Уникалността понякога оправдава лудите цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Действам по системата на най-малкото зло.
        Догодина инфлацията ще бъде двойна на тази през настоящата година. Ще има недостиг на много стоки / храни предполагам скъпи, но ще има/ , които се доставят и произвеждат в Китай. Чакат ни много интересни времена.
        Та по този повод посъбраният кеш трябва да го похарча за нещо. Не знам какво ще бъде това нещо, но е изключено да седя на него в такава среда.
        С Артекс приключих преди 5-6 години. Не са моят тип строител, а сега са станали и доста алчни. Диамант 2 няма нищо уникално/специално в него, за да оправдая тази цена. За едно има смисъл донякъде , а за Златният има доста смисъл, но не знам на колко ще го продават и дали мога да се доредя.... всъщност едва ли ще имам парите за него...., а и е мътна история с тези дела....
        https://www.dineviestates.bg/status/lozenets-residence/

А, за тук ти и джони, що бягате?

Коментар

• Еврото ще надуе още цените на имотите. Мнението е на икономиста Кристофор Павлов.

https://nova.bg/news/view/2021/12/28...0%D1%82%D0%B0/

Коментар

• Инфлацията щяла да е двойна, стоки нямало да има ....абе вие от шок и ужас ще се самоубиете. Споко, светът няма да свърши догодина заради инфлация и липса на стоки.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Догодина ще има изненади.
              В момента много производства и заводи на практика спряха работа заради енергийния шок.
              Не гледай пазара на имоти,гледай икономиката и бизнеса.
              Банките раздават щедро кредити,но всичко което се случва в момента ще вдигне много риска догодина.
              Инфлацията ще стане проблем номер 1 .Тя вече е проблем всъщност.
              Инфлацията тепърва предстои.... Догодина няма да се изненадам да е дори над 20%... реалната....., а официалната над 10%....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

В момента пазарът е супер за тези, които искат да се отърват от ненужни/нехаресвани имоти. От една страна инфлацията и нулевите лихви, а от друга театрото, че строителния бранш се закрива мотивират хората със спестявания и афинитет към имотите да пощуреят. Пазарът на наеми е спокоен да не кажа подозрително спокоен (за разлика от западна европа, по която се равним постоянно тук), но мечтите на купувачите са по-силни от всякаква рационална сметка и доходността от наем (реална оценка) не е фактор за тях.

Би ли купил на 2800+Е в готовия диамнт 2 , който рекламират Артекс?

ПП очаквам през 2022-ра усилено да върти мантрата "влезем ли в еврозоната 2024-та - всичко по 2 "
                Действам по системата на най-малкото зло.
                Догодина инфлацията ще бъде двойна на тази през настоящата година. Ще има недостиг на много стоки / храни предполагам скъпи, но ще има/ , които се доставят и произвеждат в Китай. Чакат ни много интересни времена.
                Та по този повод посъбраният кеш трябва да го похарча за нещо. Не знам какво ще бъде това нещо, но е изключено да седя на него в такава среда.
                С Артекс приключих преди 5-6 години. Не са моят тип строител, а сега са станали и доста алчни. Диамант 2 няма нищо уникално/специално в него, за да оправдая тази цена. За едно има смисъл донякъде , а за Златният има доста смисъл, но не знам на колко ще го продават и дали мога да се доредя.... всъщност едва ли ще имам парите за него...., а и е мътна история с тези дела....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

В момента пазарът е супер за тези, които искат да се отърват от ненужни/нехаресвани имоти. От една страна инфлацията и нулевите лихви, а от друга театрото, че строителния бранш се закрива мотивират хората със спестявания и афинитет към имотите да пощуреят. Пазарът на наеми е спокоен да не кажа подозрително спокоен (за разлика от западна европа, по която се равним постоянно тук), но мечтите на купувачите са по-силни от всякаква рационална сметка и доходността от наем (реална оценка) не е фактор за тях.

ПП очаквам през 2022-ра усилено да върти мантрата "влезем ли в еврозоната 2024-та - всичко по 2 "
                  Догодина ще има изненади.
                  В момента много производства и заводи на практика спряха работа заради енергийния шок.
                  Не гледай пазара на имоти,гледай икономиката и бизнеса.
                  Банките раздават щедро кредити,но всичко което се случва в момента ще вдигне много риска догодина.
                  Инфлацията ще стане проблем номер 1 .Тя вече е проблем всъщност.

Коментар

Колеги една новина от новата рубрика на Ратко - Първо там , после тук.
                    Та 1 далечен познат си е продал апарта наскоро с непланирано наддаване на кандидат купувачи вдигнали исканата цена с 5К. Та той се усъмнил, че нещо не е така както е и пуснал обявата наново и на друга цена и в крайна сметка цената се вдигнала още 5К....
                    Що го е продал ? Ми има си друг апарт и къща около София и не му трябва този. Още повече апарта е бил в зона дето Бай Пешето и коня нема да си отведе на паша....Знам и за какво ще ползва кеша....

Last edited by bertram; 28.12.2021, 14:38.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Дано успеете да продадете!

Само една молба имам - не бързай да купуваш после, изчакай няколко години. Опасявам се че купиш ли, това ще е началото на края.
                      Каквото дойде ,това .

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

това колега е вече нова рубрика и се нарича
                        то вече е тук
                        От една година ,не е от сега.

Коментар

Та 1 далечен познат си е продал апарта наскоро с непланирано наддаване на кандидат купувачи вдигнали исканата цена с 5К. Та той се усъмнил, че нещо не е така както е и пуснал обявата наново и на друга цена и в крайна сметка цената се вдигнала още 5К....
                          Що го е продал ? Ми има си друг апарт и къща около София и не му трябва този. Още повече апарта е бил в зона дето Бай Пешето и коня нема да си отведе на паша....Знам и за какво ще ползва кеша....
                          В момента това е нормално,ако локацията е търсена ,а предлагането е 0.
                          Тази ситуация обаче показва в каква точка се намираме.
                          Всеки да си прави изводите.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ми той балона е навсякъде,след като на мен ми искат набалончени цени,нямам избор и съответно по веригата ги искам и аз..това е положението.
                            Дано успеете да продадете!

Само една молба имам - не бързай да купуваш после, изчакай няколко години. Опасявам се че купиш ли, това ще е началото на края.

Коментар

това колега е вече нова рубрика и се нарича
                              то вече е тук
                              препоръка е

Коментар

• Колеги една новина от новата рубрика на Ратко - Първо там , после тук.

Коментар

Working...
                                X