IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Радев искам да те питам за индекса който корелира със SP500 през Карол.
    Тогава ми обясниха че се казвал Vanguard SP500 ETF.
    Това бил фонд ,който има такъв индекс реално купуваш него Ти него ли купуваш или друг?Питам те за да знам дали това е удачния вариант.
    Опитай да разпределиш тежестта между отделните региони.Освен САЩ, включи Европа, Япония, Emerging Markets.
    Или директно нещо от този сорт:
    https://www.justetf.com/en/etf-profi...20216#overview

Коментар

Това бил фонд ,който има такъв индекс реално купуваш него Ти него ли купуваш или друг?Питам те за да знам дали това е удачния вариант.
      точно в момента не знам до колко е оправдан рискът да купуваш продукти базирани на сп500
      погледни тази графика https://yhoo.it/3HDyzpr

ако при имотите считаш, че има балон то какво да говорим за акциите.
      не забравяй, че предстои вдигане на лихвите от страна на ФЕД и е силно вероятно да дръпнат юздите на пазарите.
      не казвам, че е сигурно, но точно в момента SP500 е доста надут поне според мен.

ако очакваш спад при имотите да знаеш , че при акциите ще бъде не по-малък.

каквото и да правиш не играй 'all in' в един клас активи (било кеш, метали, имоти, акции)
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение

Пак брокерски лакърдии.Поскъпването било 30% 2021, а за 2022 се очаквало 17%.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Извън Турският квартал минимум 10К
          Price per Square Meter to Buy Apartment in City Centre 11,663.97 €
          (22,794.20 лв)
          1,878.12 €
          (3,670.29 лв)
          -83.90 %
          Price per Square Meter to Buy Apartment Outside of Centre 8,528.57 €
          (16,666.89 лв)
          1,218.68 €
          (2,381.59 лв)
          -85.71 %
          Абе песимисте кога станахме ЛОРДОВЕ, ПРИНЦЕСИ, ДУКОВЕ или не знам там кви са западните титли.
          Ние и с Туркие не моем да се сравняваме, тръгнали сте с милионерите на запад дето КРАДАТ от цял свят
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

https://www.bloombergtv.bg/a/15-show...ovi-da-priemat

Айде...видяхте ли сега ..и банките вече се дърпат от това поскъпване...то не е балон ами дирижабъл...

Имотите поскъпват по-бързо отколкото банките са готови да приемат Борис Димитров, собственик и изпълнителен директор на "Кредит Навигатор", в „Светът е бизнес”, 08.02.2022г
            Пак брокерски лакърдии.Поскъпването било 30% 2021, а за 2022 се очаквало 17%.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Мерси. Знаех, че само на теб може да се разчита в темата за имотите.
              За дустайна тухла от 120К нагоре ако искаш прилична.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Видях, че си допълнил.
                Нали знаеш, че си ми казвал какво е учил и какво работи сина ти. Акъла ми не го побира след като съм запознат добре с университета и т.н. за какво си похарчил една маломерка ? Разходите по това следване са дори под средното за който и да е друг университет у нас.
                Иначе момчето явно е умно. Ти докато тук пишеше колко е тъпо да се купуват имоти той през същото време се е счупил да купува такива....и е мноооогооооо на загуба от това....:-)

ПП Знам, никой не иска да става директор там и моите познати са отказвали през годините.
                Ама то ти само таксите ли сметаш.Те бяха към 3000 лева. Ама тоя човек нали требе и да яде .Три компа последна дума на техниката само бяха 7К лева .То не мое да учиш ФМИ и да ползваш комп 2ра употреба.
                Last edited by nradev; 09.02.2022, 05:13.

Коментар

под 70 К за панелана гарсониера за ремонт трудно се намира.
                  Мерси. Знаех, че само на теб може да се разчита в темата за имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

абе...тоя... радев май много ми подценява маломерките!!
                    Хехехехех.Напротив мисля че голям удар направи с тях."Който играе пИчели" е казал Ицето.Ти коя година ги взе на зелено и за колко. То тогава беше криза и тънко вървяха.Не ти подценявам маломерките . Ти подценяваш моите възможности.
                    Last edited by nradev; 09.02.2022, 01:38.

Коментар

Колко струват гарсониера и двустаен тухла в Младост 3 в момента?
                      под 70 К за панелна гарсониера за ремонт трудно се намира.Имам предвид на хубва етаж от по- големите.
                      Last edited by nradev; 09.02.2022, 01:46.

Коментар

Колко?
                        поне 60К за панелна гарсониера за ремонт. На първи етаж.

Коментар

Много
                          Колко?

Коментар

Колко струват гарсониера и двустаен тухла в Младост 3 в момента?
                            Много

Коментар

• Колко струват гарсониера и двустаен тухла в Младост 3 в момента?

Коментар

• Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение

Ама то в Мюнхен средната заплата е поне 10 000 евро нето. Жонката като управител на множество фирми е взимал поне 90 000 седмично + бонуси + наем на студио + шофьор и консиниерж.
                                Има и такива заплати, прав си. Не са за пубери, живеещи в Манастирски обаче.

Коментар

Working...
                                X