If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какъв ползвател те гони?
От ЕТФ-и понятие имаш точно толкова, колкото от цените в Лидъл-Германия - кръгла нула. Купи си имот в Гоцето, май наистина това е единствената възможна инвестиция за теб (и за 90% от Ганьовците).
От ЕТФ рабира колкото от бридж.Даже една идея по-малко.
Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)
Ако ежедневно следиш курсовете, значи ти трябва един вагон хлофадон. Аз така дигнах кръвно 220 през 2008 година (бил съм на 25), защото бях влязъл в разни деривати и общо взето заплатите ми за 1 година бяха на карта.
Нагласи си един спестовен план, който автоматично да ти внася всеки месец едни 1000 лева/Евро. Внуците ти след 30 години да гледат какво се е събрало, ти не му бери толкова грижата.
Казах 3 пъти че нищо не съм продал нито после купил със същите пари.Ти ако имаш слаби нерви борасата не е за теб.(освен това си и много бос).
Не помня, добре за теб, но в темата се Фалеха как са продали всичко тамън преди спада.....:-)
Мислиш ли че човек ходил по шахматни турнири от 6 годишна възраст, а после и на бридж такива може да е нетърпелив и със слаби нерви ?! :-) Е, не съм Мих, ама мога да си стискам картите за последно десет :-)
Въпросът е че това са спортове за кеф, а комар не играя :-)
Ти като изкараш една хилядна от неговото богатство,тогава може да го оценяваш.
Хихихи, ами ако имам ?! Все пак имам поне 1 апарт в Гоцето. Той едва ли има 1000 там :-))))
Неам идея колко е богат, но парите си ги е изкарал от такива като теб, не от мен :-))))
Мани го тоя Котарани щом ми фали дори и облигациите. Требе да е бил ного заблуден чиляк. Иначе е прав де имотите са съвсем друга категория..... реална храна, а не виртуална.... Нема как да пише за тях след като не са въображаемо нищо :-)
Ти като изкараш една хилядна от неговото богатство,тогава може да го оценяваш.
То закона им резна крилцата на лихварите с 5-10% такса погасяване ,ама ако предварително им кажеш че ще погасиш след 2 години почват да се мръщят.Народа прост и лихварите най много от туй лапат.Има една жена дет ми чисти апартамента.Ушила се на 30%ГПР с потребителски кредит за 5 години. По едно време имаше спестени пари и аз я посъветвах да го погаси предсрочно.И тя питал в банката ,колко ще плати ако го погаси. И те и казали че лихвата пак си я дължи,демек нищо не спестява. Тия са за съд ама то е само разговор на 4 очи и няма нищо черно на бяло.Аз се амбицирах и отдох с нея до клона на банката и след един доста остър разговор оправихме нещата.
Баси ГПР-то по потребителски.
Моето е 4,28% по потребителски . Твоята чистачка, явно е с много лошо ЦКР. Да не е оная студентка-геронтофил?
не се излагай ... за 50-100 кинта циркове
аз имам 3 карти 2 от които са ми единствено бекъп опция, когато пътувам в чужбина.
имат някакви такси на година, но майната им важното е, че като тръгна за някъде рентакар, хотел ги ползвам + имам един резерв от няколко хиляди евро, който ако имам форс мажор мога да ползвам (не ги държа на едно място)
Ботичът е по тънките сметки, затова къщата му е незаконна и терасите на замазка.
Същевременно продаде на цени от 2017,къта париците и губи по 10% на година от обезценяването им
Балъци са - банките ги дерат ЯКО ама те не гледат и си плащат кат попове. И аз си купувах боклуци дет не ми трябват че да избия 50лв такса, начислиха ми 48лв лихва един път че обърках со 10лв вноската + един път 15лв наказателна и ПРИКЛЮЧИХ ЗАВИНАГИ С кредитните карти.
Златни, платинени пембяни да си ги врът де искат
не се излагай ... за 50-100 кинта циркове
аз имам 3 карти 2 от които са ми единствено бекъп опция, когато пътувам в чужбина.
имат някакви такси на година, но майната им важното е, че като тръгна за някъде рентакар, хотел ги ползвам + имам един резерв от няколко хиляди евро, който ако имам форс мажор мога да ползвам (не ги държа на едно място)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар