Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ddb
арменчето ли ти пусна мухата за програмирането в главата? Да не вземеш да му пишеш счетоводния софтуер, докато той вари лавандуловия спирт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Дълга тема, но в общи линии:
Метро - за Хаджито и Сухата река - настоящо, за Левскитата - до 3 години;
Лесен и бърз достъп до центъра;
Лесно и бързо излизане от София;
Запазено разстояние между сградите;
Детски градини и училища;
Много добър надземен транспорт - тролеи, автобуси, за Сухата река има и трамвай;
Минусите не са малко - самолети, шведи, близостта с гара Подуене, индустриална и складова зона наблизо. Въздуха е малко палав с тия два комина - един на Резбарска и един до Герена
И все пак, аз си ги харесвам. Обикновени квартали за обикновени хора, но не Обеля или Овча Купел 2.
Квартал Левски е отдалечен, ходил съм до Home Max доста пъти (и като излизам от СФ) и не ми хареса, там живее бедно население, но същевременно е добър за бедни хора от провинцията да си купят голям апарт.
Дали ще има мяу не се знае,
То за 32 г. преход доста пъти сме мяукали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Поздравления за курса, но да знаеш че яко блъскане ще ти трябва докато научиш да пишеш качествен код на С шарп....
това е моя кодdouble a = double.Parse(Console.ReadLine());
double b = double.Parse(Console.ReadLine());
double area = a * 2.54;
Console.WriteLine(area);
това е верния /с един ред съм го объркал /
double a = double.Parse(Console.ReadLine());
double area = a * 2.54;
Console.WriteLine(area);
довечера ще го пробвам дали работи
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Просто Ковида уби всичко ... втора година в Бизнес парка и в Кепитъл Форт ако видиш друг човек, отиваш да го пипнеш дали не е призрак
Потвърждавам за Бизнес парка ,там е вече като в Чернобил образно казано ,около Бизнес парка доста хора накупиха маломерки да ги дават под наем ,но за съжаление модела се пропуква ,Ковид удари всичко,някои се усетиха и продадоха още 2020 други чакат .
Сега карам един курс за C# основи на програмирането ,всичко е онлайн ,и го караме на записи ,даже снощи ми трябваше съпорт за един код ,писха им в 10 вечерта ,днеска ми бяха отговорили с корекции ,с това онлайн работа,обучения всичко по веригата се променя доста
Имаше само опашка за банкоматаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Значи Митето ще продава скоро.... Жалко, че е купил панелки в Люлин.... Иначе с Бота моеше да го спасим :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вече почват да се усещат
тръгват масови паник продажби
изхода е тесен а стадото в паника
пътя е отворен и стръмно нанадоле
веднъж да стъпне големото мяу на него и от раз ще удари 300-400 процента по скалата на феникс
изхода е много тесен, на тия с имотите астероида ще им покаже, че тухлите не са вечни...
Коментар
-
Просто Ковида уби всичко ... втора година в Бизнес парка и в Кепитъл Форт ако видиш друг човек, отиваш да го пипнеш дали не е призрак
Потвърждавам за Бизнес парка ,там е вече като в Чернобил образно казано ,около Бизнес парка доста хора накупиха маломерки да ги дават под наем ,но за съжаление модела се пропуква ,Ковид удари всичко,някои се усетиха и продадоха още 2020 други чакат .
Сега карам един курс за C# основи на програмирането ,всичко е онлайн ,и го караме на записи ,даже снощи ми трябваше съпорт за един код ,писха им в 10 вечерта ,днеска ми бяха отговорили с корекции ,с това онлайн работа,обучения всичко по веригата се променя доста
- 1 like
Коментар
-
За 6 месеца бива.... Ще почакам....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Ако с "Ипотечка, която се плаща от наемчето и даже остава" ставаше, всички щяха да са на тая схема и нямаше да има наематели.
Просто Ковида уби всичко ... втора година в Бизнес парка и в Кепитъл Форт ако видиш друг човек, отиваш да го пипнеш дали не е призрак ...
Та така с "гасим ипотечката с наемчето, щото сме хитри" - Младост 4 си се изнесе по родните места.
Преподавателя ми от СофтУни се прибра на Дупница.
Семейни приятели се прибраха в Русе.
Познат от обща компания е в Добрич.
Хоум офиса е по-приятен, като не плащаш наем ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за някои дървени глави са нужни години.
тези с ипотеките, които се плащат от наемче и се помага от заплатата се усещат най-бързо.
не говоря за основно жилище, а купили още апарти, че да ги изплащат с наем.
Просто Ковида уби всичко ... втора година в Бизнес парка и в Кепитъл Форт ако видиш друг човек, отиваш да го пипнеш дали не е призрак ...
Та така с "гасим ипотечката с наемчето, щото сме хитри" - Младост 4 си се изнесе по родните места.
Преподавателя ми от СофтУни се прибра на Дупница.
Семейни приятели се прибраха в Русе.
Познат от обща компания е в Добрич.
Хоум офиса е по-приятен, като не плащаш наем ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
защо точно тези 3-4 квартала?
Метро - за Хаджито и Сухата река - настоящо, за Левскитата - до 3 години;
Лесен и бърз достъп до центъра;
Лесно и бързо излизане от София;
Запазено разстояние между сградите;
Детски градини и училища;
Много добър надземен транспорт - тролеи, автобуси, за Сухата река има и трамвай;
Минусите не са малко - самолети, шведи, близостта с гара Подуене, индустриална и складова зона наблизо. Въздуха е малко палав с тия два комина - един на Резбарска и един до Герена
И все пак, аз си ги харесвам. Обикновени квартали за обикновени хора, но не Обеля или Овча Купел 2.
- 1 like
Коментар
-
За 6 месеца бива.... Ще почакам....
виждам, че и бъртрам най-сетне е проумял и обърна палачинката
евтини имоти ще има на гОдина.
пешето да ти преведе, ако имаш затрудненияпрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за някои дървени глави са нужни години.
тези с ипотеките, които се плащат от наемче и се помага от заплатата се усещат най-бързо.
не говоря за основно жилище, а купили още апарти, че да ги изплащат с наем.
- 1 like
Коментар
-
бавен,бавен колко да е бавен 6 месеца не повече
не говоря за основно жилище, а купили още апарти, че да ги изплащат с наем.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар