IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей го другото (снимата е от 2021), над Оброчище, в момента изглежда по зле и от Бахмут, благодарение на племената.

https://www.google.com/maps/@43.4287...5409&entry=ttu

Тук бях пускал обява от чси за ликвидация (Ратко спомянш ли си) цели къщи бяха по 1000 лв. или нещо от сорта.
    Last edited by better; 18.08.2024, 00:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
      Сега говорих с един мъж от Оброчище, той се грижеше за имота ми когато беше собственост на англичанина. Човекът не е предубеден към имотите, нито участва във форуми и сделки. Даже има здравословен проблем и затова не съм го наел. Каза - къщите поскъпнаха зверски при нас. В Оброчище се е продала негова съседна къща за 180К евра. А смятай на морето. Каза - 250К€. Това е положението. Сега ще кажат че си измислям и ги нагрявам. Съвсем неутрално го казвам. Който иска, да отиде и да си купи, или поне може да провери и да се откаже след това. Аз ще се пробвам за някое къще да видя колко мога да спазаря.

Еро ти, Сър Бетърчо копие от поста ми. Не сънувай. И за 350К ще стане, бъди малко търпелив.
      джонката да помоли агата на колбасарницата, да не му дава цялата заплата
      а да му отделя, за да има след 30 год. някаква сума за самоучастие
      Last edited by ratten; 18.08.2024, 00:05.
      препоръка е

Коментар

• Ако на някой му трябва мАтрял, да побърза, преди да са ги оглозхали племената.

https://www.google.com/maps/@43.3828...5409&entry=ttu

Коментар

Сега говорих с един мъж от Оброчище, той се грижеше за имота ми когато беше собственост на англичанина. Човекът не е предубеден към имотите, нито участва във форуми и сделки. Даже има здравословен проблем и затова не съм го наел. Каза - къщите поскъпнаха зверски при нас. В Оброчище се е продала негова съседна къща за 180К евра. А смятай на морето. Каза - 250К€. Това е положението. Сега ще кажат че си измислям и ги нагрявам. Съвсем неутрално го казвам. Който иска, да отиде и да си купи, или поне може да провери и да се откаже след това. Аз ще се пробвам за някое къще да видя колко мога да спазаря.

Еро ти, Сър Бетърчо копие от поста ми. Не сънувай. И за 350К ще стане, бъди малко търпелив.

Аве и за тези от 5 год слушам, че ще станат, че и път ще има, ама си останаха на къра. Скоро ще дойде оня с топуза и тук.

https://www.google.com/maps/@43.3817...5409&entry=ttu

Коментар

За 180К казах. Евра. Не съчинявай. 350 не съм писал. И казах къде е къщата, на разклона за Рогачево. Не знам къщата какво представлява обаче.
            Какви 180 к? По 70к се продават от 4-5 години, и мераклии нЕма. Накрая ще иде за матрял както другите дет са на тепето (пусках обяви за ликвидация)

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azz3c4&f1=1

Коментар

• Сега говорих с един мъж от Оброчище, той се грижеше за имота ми когато беше собственост на англичанина. Човекът не е предубеден към имотите, нито участва във форуми и сделки. Даже има здравословен проблем и затова не съм го наел. Каза - къщите поскъпнаха зверски при нас. В Оброчище се е продала негова съседна къща за 180К евра. А смятай на морето. Каза - 250К€. Това е положението. Сега ще кажат че си измислям и ги нагрявам. Съвсем неутрално го казвам. Който иска, да отиде и да си купи, или поне може да провери и да се откаже след това. Аз ще се пробвам за някое къще да видя колко мога да спазаря.

Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Нали каза, че някакъв е продал за 350к? Ето виж за 350 кво се продава -1 дка двор, басейн, 250 застроена площ. Това нещо се върти от поне 3-4 години и няма продаване, защото е на кофти място, населено от племена.
                За 180К казах. Евра. Не съчинявай. 350 не съм писал. И казах къде е къщата, на разклона за Рогачево. Не знам къщата какво представлява обаче.

Коментар

Като си бил там, защо пускаш снимки от пролетта?
                  Нарочно. А и не съм правил други снимки аз лично. Сега посъбрах от гостите. Дай мейл ще ти ги пусна ако искаш. Отвътре, и от панорамата с двора, сори, но не мога да пращам снимки на къщата, отде да те знам къв си и кой утре може да направи беля. А така ти си на мушката.

Коментар

Тази къща е екстра, Сър Бетърчо. Виж и цената. Височка е, но ще се купи, мога да ти го обещая, въпрос на време, ще свикнат купувачите. Просто още малко и ще достигне пазарните нива. Моята е 3×58 кв м РЗП. За сравнение ти го казвам. Но двора е доста голям, цял декар.
                    Нали каза, че някакъв е продал за 350к? Ето виж за 350 кво се продава -1 дка двор, басейн, 250 застроена площ. Това нещо се върти от поне 3-4 години и няма продаване, защото е на кофти място, населено от племена.

Коментар

Мисля, че и през брокерази я е пуснал, отделно във фейс групи и къде ли не.
                      начи да си оправи цената
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сам ли си пуска обявите
                        нема да стане, бетерчо
                        Мани го, нека си играе. Но ако е истина, нали му е приятел/познат ли беше. Ще го питаме догодина дали я е продал.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

сам ли си пуска обявите
                          нема да стане, бетерчо
                          Мисля, че и през брокерази я е пуснал, отделно във фейс групи и къде ли не.

Коментар

Тази къща е екстра, Сър Бетърчо. Виж и цената. Височка е, но ще се купи, мога да ти го обещая, въпрос на време, ще свикнат купувачите. Просто още малко и ще достигне пазарните нива. Моята е 3×58 кв м РЗП. За сравнение ти го казвам. Но двора е доста голям, цял декар.

Коментар

сам ли си пуска обявите
                              нема да стане, бетерчо
                              препоръка е

Коментар

Ми пак бе, забрави ли че имам маса гости от 16ти. Нали водиш статистика.
                                Като си бил там, защо пускаш снимки от пролетта?

Коментар

Working...
                                X