IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ехааа, не е къща или кооперация, ами цял комплекс от спестени материали. Браво бетерчо...
    Ами тва са 80-100 големи къщи, 10% да е спестил ей ти матрЯл за 10 къщи. Даже си спомням, че и на близките си направи къщя пак с матрял оттук. Всичко тва беше преди 15 тина год.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Познавам човека, който строи тези "обекти" от спестените матрИали си направи друг комплекс, а инвеститора (руснак) доколкото разбрах бил заточен някъде в тайгата.
      Ехааа, не е къща или кооперация, ами цял комплекс от спестени материали. Браво бетерчо...
      Last edited by RUBLA; 18.08.2024, 11:35. Причина: Спазвайте добрия тон!

Коментар

Познавам човека, който строи тези "обекти" от спестените матрИали си направи друг комплекс, а инвеститора (руснак) доколкото разбрах бил заточен някъде в тайгата.
        Значи си е заделял материали, с които после е построил нов комплекс? Бетърчо, ти да не си на 16?

Коментар

Тва са несериозни инвеститорЕ, мутри и перачи. Пак добре че е в тайгата, а не е свитнат досега някъде.
          Last edited by bulgarian lev; 18.08.2024, 01:29.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Познавам човека, който строи тези "обекти" от спестените матрИали си направи друг комплекс, а инвеститора (руснак) доколкото разбрах бил заточен някъде в тайгата.

Коментар

Ти не гледай, че пише Каварна, тва е в Топола, пада се на Трейшъна.
              Хептен зле. Степ и море некъде си на 3 км.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

джонката да помоли агата на колбасарницата, да не му дава цялата заплата
                а да му отделя, за да има след 30 год. някаква сума за самоучастие
                Джонката ще се сети след някоя и друга година като го грабне неко кака. Пожелавам му късмет, ще се сети батко му кво му е редил.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Примерите са ти несъпоставими, сър Бетърчо. Даваш ми апарти в комплекси в Каварна. Имам и аз такива в списъка с имоти още отпреди 4-5 години. Не, не бих купил там, бих около Болата залива, но няма имоти там. Гледката е изумяваща и да живееш в изолирана сграда би било като в хорър филм. Но това ме кефи. Не е ужас даже, а страхотна романтика. Но пак казвам, няма никакви сгради наоколо. Виж в Тюленово бих ковнал къщенце, може да са евтинки. Но не съм се ровил. Имам романтични спомени с една кака там. Но не затова, брега и скалите са уникални. Но там за наем не става, става ако живееш в Добрич и си имаш къще там да разпускаш.
                  Ти не гледай, че пише Каварна, тва е в Топола, пада се на Трейшъна.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

как 1к лв!??
                    отървал съм офертата

бахмут, бейрут, като завъртиш малко пейзажа, се виждат т тракторчета, подготвящи тереня за нови барачки
                    Не бе, кариера е това.

Коментар

Знаем те че послъгваш, ама я да видим и на морето:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azz5v2&f1=1
                      Примерите са ти несъпоставими, сър Бетърчо. Даваш ми апарти в комплекси в Каварна. Имам и аз такива в списъка с имоти още отпреди 4-5 години. Не, не бих купил там, бих около Болата залива, но няма имоти там. Гледката е изумяваща и да живееш в изолирана сграда би било като в хорър филм. Но това ме кефи. Не е ужас даже, а страхотна романтика. Но пак казвам, няма никакви сгради наоколо. Виж в Тюленово бих ковнал къщенце, може да са евтинки. Но не съм се ровил. Имам романтични спомени с една кака там. Но не затова, брега и скалите са уникални. Но там за наем не става, става ако живееш в Добрич и си имаш къще там да разпускаш.
                      Last edited by bulgarian lev; 18.08.2024, 00:15.

Коментар

Ей го другото (снимата е от 2021), над Оброчище, в момента изглежда по зле и от Бахмут, благодарение на племената.

https://www.google.com/maps/@43.4287...5409&entry=ttu

Тук бях пускал обява от чси за ликвидация (Ратко спомянш ли си) цели къщи бяха по 1000 лв. или нещо от сорта.
                        как 1к лв!??
                        отървал съм офертата

бахмут, бейрут, като завъртиш малко пейзажа, се виждат т тракторчета, подготвящи тереня за нови барачки
                        препоръка е

Коментар

Ей го другото (снимата е от 2021), над Оброчище, в момента изглежда по зле и от Бахмут, благодарение на племената.

https://www.google.com/maps/@43.4287...5409&entry=ttu

Тук бях пускал обява от чси за ликвидация (Ратко спомянш ли си) цели къщи бяха по 1000 лв. или нещо от сорта.
                          Е, не...това е без всякакъв потенциал. Както и има едни нови сгради...зарязани на ниво бетон на баира на километър-два от разклона за Кранево и пътя Варна - Оброчище. Оттам се вижда морето, но само толкоз. Всред една гола степ са. Нищо, даже грозно. Някой или е прал кинти и е фалирал бързо или е очаквал друго. По-скоро първото.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                            Сега говорих с един мъж от Оброчище, той се грижеше за имота ми когато беше собственост на англичанина. Човекът не е предубеден към имотите, нито участва във форуми и сделки. Даже има здравословен проблем и затова не съм го наел. Каза - къщите поскъпнаха зверски при нас. В Оброчище се е продала негова съседна къща за 180К евра. А смятай на морето. Каза - 250К€. Това е положението. Сега ще кажат че си измислям и ги нагрявам. Съвсем неутрално го казвам. Който иска, да отиде и да си купи, или поне може да провери и да се откаже след това. Аз ще се пробвам за някое къще да видя колко мога да спазаря.

Еро ти, Сър Бетърчо копие от поста ми. Не сънувай. И за 350К ще стане, бъди малко търпелив.
                            Знаем те че послъгваш, ама я да видим и на морето:

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=azz5v2&f1=1

Коментар

Ако на някой му трябва мАтрял, да побърза, преди да са ги оглозхали племената.

https://www.google.com/maps/@43.3828...5409&entry=ttu
                              бетерчо, тия по твоя край ли са
                              препоръка е

Коментар

Аве и за тези от 5 год слушам, че ще станат, че и път ще има, ама си останаха на къра. Скоро ще дойде оня с топуза и тук.

https://www.google.com/maps/@43.3817...5409&entry=ttu
                                Прекалил е. Не е трябвало да обявява цената сега такава, а когато пазара качи. Така компрометира имота си.

Коментар

Working...
                                X