IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Приеми ,че това е глупост ,но в никакъв случай не е спекула Не знам защо не разбирате нещо толкова просто като свободен пазар или пазарна икономика, а повтаряте като папагали комунистически приказки

ква пазарна икономика ))))))

я разкажи малко за ДЪРЖАВНИТЕ помощи към бизнеса, вкл. и банки
    Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.

Коментар

Надявам се ,че не си се умопобъркал за да ми напишеш ,че сме в планова икономика Каква е според теб икономиката в БГ ?
      Ловене на риба в мътни води е нашата икономика от '89 насам.

Това го направиха и правят комунягите от едно време чрез вас, псевдосините с червен по рождение гъз, техни дечица и внучета.

При "соца" поне се знаеше кой е отговорен – Алинея първа на тогавашната конституция.
      Last edited by Хараламп; 23.03.2022, 17:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не съм купил засега защото нямаше как да се договоря за нещата които исках с прилична степен на риск/гаранции.
        Може би ще взема накрая от моят строител макар и мястото да не ми харесва само за да похарча парите и поради това че му имам доверие. Ако впоследствие ми вдигне цената / възможно е/ ще съм сигурен че е било с причина и ще бъде умерено....
        Времената са сложни и за първи път от 30 години не ми е ясно кой път да избера :-)
        https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7ts3b5&f1=4

Тия юнаци как могат да продават на под 1000 евра ,на фона на всичките спекулации за цени на материали и желязо ,а ?

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Не си видял лошо, ама много скоро ще го видиш - и бая хора ще осъзнаят къде са
          Иде момента да махнат борда.
          Аз имам exit план - до края на Юни най-късно ме няма. После да става каквото ще, тази държава си заслужава съдбата след като народът е съставен от 99% идиоти и след като ни управляват идиоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Според теб в бананова република може ли да има функционираща пазарна икономика? Или отричаш, че има монополи на цените, има лобизъм и спекула?
            Не сме мръднали и грам от 90те, даже става по-лошо.
            Не си видял лошо, ама много скоро ще го видиш - и бая хора ще осъзнаят къде са
            Иде момента да махнат борда.

Коментар

Надявам се ,че не си се умопобъркал за да ми напишеш ,че сме в планова икономика Каква е според теб икономиката в БГ ?
              Според теб в бананова република може ли да има функционираща пазарна икономика? Или отричаш, че има монополи на цените, има лобизъм и спекула?
              Не сме мръднали и грам от 90те, даже става по-лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Хаха е вече разбрахме кои са спецовете по строителството - бояджиите и паркетаджиите. Туш , яко ме затапи Кавръче
                Между другото понеже ти ги умееш тези неща знаеш ли че можеш да изкарваш 2-3 пъти повече от сегашната ти заплата с тези занаяти ? Ще си купиш за нула време така....
                Eми така е ,това са спецовете ,другите спецове дето строят нали видя кривата колона в репортажа на БТВ до Хиподрума дето я бяха снимали

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                  Песимисте цените в Гоцето стигнаха

(159.9 EUR/кв.м

Продава 3-СТАЕН

град София, Гоце Делчев

16 470 EUR
                  (159.9 EUR/кв.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...64803348642637
                  Една нула са изяли в бързането.

https://www.imoti.com/agency/novdom1sf

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Интересни времена се задават... Песи да не се окаже че си купил, ама требва да плащаш двойно?
                    Не съм купил засега защото нямаше как да се договоря за нещата които исках с прилична степен на риск/гаранции.
                    Може би ще взема накрая от моят строител макар и мястото да не ми харесва само за да похарча парите и поради това че му имам доверие. Ако впоследствие ми вдигне цената / възможно е/ ще съм сигурен че е било с причина и ще бъде умерено....
                    Времената са сложни и за първи път от 30 години не ми е ясно кой път да избера :-)

Коментар

Да не говорим ,че цената на УПИ-то вече ще надхвърли многократно самото строителство иначе ходи да строиш в Ихтиман Нашето момче ги знае много добре тези неща ама си пише както винаги едно към кесиму
                      Така е на Запад, но пак не е толкова праволинейно. Когато терените станат много кът и скъпи просто града почва да се мести на страни. Или пък в някои държави си правят нови столици.
                      Разбира се това е разтеглено в годините, но ако гледаме 100-годишен период е почти сигурно че голяма част от топ местата ще се изместят....
                      Няма да се изненадам / като доживея :–)))/ топ мястото за София след 100 години да е примерно Кремиковци....

Коментар

Според теб в България има свободен пазар и пазарна икономика? Явно ти не си разбрала доста неща.

Коментар

Въпрос :

Каква е цената на земята в момента ,на 200,300 километра от Одеса ?
                          Отговор :

Погледни каква е цената на северното черноморие в БГ и сам виж каква е цената хахаха

Коментар

Извинявай ама сега ти пишеш глупости ! Нямало значение кога били купени парцелите и строителите трябвало да ги калкулират по цените когато са купувани Вярно ли мислиш така ?!!! Не мога да повярвам тогава защо не продаваш етажа в Карлово за 10000 -тина хиляди лева
                            Или пък олиото - слънчогледа е купуван по левче миналата година , а който си го е произвел сам е под 50 стинки себестойност. Следователно Олиото не трябва да е над 1.50, ама то е 6 лева щото сега слънчогледа е сигурно вече към 3 лева....

Коментар

Песимисте цените в Гоцето стигнаха

(159.9 EUR/кв.м

Продава 3-СТАЕН

град София, Гоце Делчев

16 470 EUR
                              (159.9 EUR/кв.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...64803348642637
                              Тва е пак ми пиша за средни цени.
                              И разбира се това НЕ Е в Гоцето, а в Ливадите....

Коментар

Тогава защо строителите мрънкат от инфлацията на строителните материали? Те така или иначе продават с 300% надценка. Ако 90% от себестойността е парцелът, какво значение има тогава поскъпналата стомана?

В момента в цените на имотите няма нищо пазарно, това е 100%-ва спекула. Нещо подобно на олиото от 8 лева. Използва се глупостта на народа, за да им се пробута нещо, което не струва и половината.
                                Мрънкат щото някои от тях са алчни гадове без мярка. Особено тези дето дори са почти готови и искат по 200 евро още накрая. Наглеци.
                                Материалите и себестойността се увеличават сериозно, но под сериозно разбирай от предишните 300-450 нормално, до 600 за супер лукс сега е с 200 макс 300 евро нагоре, а цените са 500-1000 евро нагоре . И терените да са 200 евро нагоре в себестойността пак показва че строителите трескат цени без мярка.. особено последните 18 месеца.
                                Но това е положението и всеки трябва да реши за себе си как да постъпи.... Нямам нищо против да има леко отрезвяване, но надали ще се случи....

Коментар

Working...
                                X