IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Паднаха ли цените? Че ми се изпили полусъединителят от чакане.

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
      Имотите в България ще скочат драстично!

https://blitz.bg/intervyu/prof-d-r-k...ews875829.html

Традиционно недвижимото имущество винаги е било най-сигурното решение за устойчиво съхранение на спестяванията.
      Няма да скочат ами Крио-инфлацията ще ги надуе. Нека ползваме правилната терминология.

Коментар

• Имотите в България ще скочат драстично!

https://blitz.bg/intervyu/prof-d-r-k...ews875829.html

Традиционно недвижимото имущество винаги е било най-сигурното решение за устойчиво съхранение на спестяванията.
        Last edited by 13ADROL; 23.03.2022, 22:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

В грешка си.
          В София ако имаш жилище строено от определени фирми,които се наложиха като имена,потенциала,включително и наемен е налице.
          Този проект е топ за инвестиция защото е с нисък вход като цена+е до метро.
          Това го прави много добър+ниския риск.
          Но ти си знаеш
          Знам си разбира се , Не е до метро а на майната си в нищото., а до метрото там има други проекти при това по-евтини.
          Но това е все тая както ти написах - на това му липсват 2 от търсените 3 неща от мен. Наемен и локационен .... ти си шегаджия голям....Ще сменям наематели през 3 месеца дето нямат пари да си платят сметките. Нито 1 чужденец няма да живее на такова място. Не търся и искам такива наематели.
          Питай Евго той може да се навие за неговият тип наематели става :–)

ПП Иначе вероятно ще се построи , макар и да има лоши примери от предният бум с утвърдени строитеи като 20 бора, градините и т.н....
          Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.03.2022, 21:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Мерси наясно съм къде какво се строи в някаква степен... И това също. На тази фирма още едно време гледах в Стрелбище и т.н. Завършиха, но има неща които не са ми по вкуса.
            Варианти има, просто не на местата които искам.
            Това е все едно да инвестирам в Ихтиман.... Как да го напиша - сигурно за момента е ок, но в него има само ''строителен'' потенциал за печалба, а няма локационен и наемен. А мен ме интересуват много повече последните 2 , които този проект ги няма.

ПП Дори това на батката Европейски шампион с 15 фирми регистрирани за 2 години има по-добър потенциал
            В грешка си.
            В София ако имаш жилище строено от определени фирми,които се наложиха като имена,потенциала,включително и наемен е налице.
            Този проект е топ за инвестиция защото е с нисък вход като цена+е до метро.
            Това го прави много добър+ниския риск.
            Но ти си знаеш

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

То туй ясно, ще продължиш да пишеш глупости Път избират хората с пари.
              Е прав си моите са малко, ама кой колкото може....Целта е да им запазя този статус. Не е лесно.
              Обаче от друга страна е смешно точно ти да пишеш по тази тема като си поне 200К евро ПОД вода.... Първо изплувай пък тогава коментирай подобни теми

Коментар

Виж ново на Тобо Груп има ,в новата сграда Бели Дунав 2.Цените са под 1000 евро на квадрат но са останали само малки апарти.
                За инвестиция стават обаче.
                Там строи Шопов ,който е председател на камарата на строителите в България.
                Неприятен тип ми е като цяло,но сградата ще бъде завършена
                Мерси наясно съм къде какво се строи в някаква степен... И това също. На тази фирма още едно време гледах в Стрелбище и т.н. Завършиха, но има неща които не са ми по вкуса.
                Варианти има, просто не на местата които искам.
                Това е все едно да инвестирам в Ихтиман.... Как да го напиша - сигурно за момента е ок, но в него има само ''строителен'' потенциал за печалба, а няма локационен и наемен. А мен ме интересуват много повече последните 2 , които този проект ги няма.

ПП Дори това на батката Европейски шампион с 15 фирми регистрирани за 2 години има по-добър потенциал
                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 23.03.2022, 20:47.

Коментар

За едно нещо си прав - юнаци са.
                  Купи си ти от тях аз ще пасувам. Успех. :-)
                  Виж ново на Тобо Груп има ,в новата сграда Бели Дунав 2.Цените са под 1000 евро на квадрат но са останали само малки апарти.
                  За инвестиция стават обаче.
                  Там строи Шопов ,който е председател на камарата на строителите в България.
                  Неприятен тип ми е като цяло,но сградата ще бъде завършена

Коментар

Не съм купил засега защото нямаше как да се договоря за нещата които исках с прилична степен на риск/гаранции.
                    Може би ще взема накрая от моят строител макар и мястото да не ми харесва само за да похарча парите и поради това че му имам доверие. Ако впоследствие ми вдигне цената / възможно е/ ще съм сигурен че е било с причина и ще бъде умерено....
                    Времената са сложни и за първи път от 30 години не ми е ясно кой път да избера :-)
                    То туй ясно, ще продължиш да пишеш глупости Път избират хората с пари.

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7ts3b5&f1=4

Тия юнаци как могат да продават на под 1000 евра ,на фона на всичките спекулации за цени на материали и желязо ,а ?
                      Е, това, което предлагат в обявата и това, което чуеш когато се обадиш ще са различни неща. Обикновено цената е за най-куция имот, северен, първи жилищен етаж или партер. Плюс това те са в началото, нямат първа копка. После тристайните ще имат още по-друга цена след Акт 14, след Акт 15 и т.н. И вход от околовръстното, да не забравяме. Совите не са това, което са.

Коментар

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7ts3b5&f1=4

Тия юнаци как могат да продават на под 1000 евра ,на фона на всичките спекулации за цени на материали и желязо ,а ?
                        За едно нещо си прав - юнаци са.
                        Купи си ти от тях аз ще пасувам. Успех. :-)

Коментар

• https://www.investor.bg/sasht/337/a/...laciia-348696/

Известният инвеститор активист Карл Айкан предупреди във вторник, че има рискове от рецесия. "Смятам, че може да има рецесия или дори по-лошо", заяви милиардерът пред CNBC

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Хайде, и теб да попитам ,а каква е според теб ? И не ми пиши ,че е нещо друго за да не се смея !!!
                            Смесена е. Като пазарните елементи са само когато ни изнася. Прощавай, че се намесих в питането.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пишман Investor Разгледай мнение

ква пазарна икономика ))))))

я разкажи малко за ДЪРЖАВНИТЕ помощи към бизнеса, вкл. и банки
                              Хайде, и теб да попитам ,а каква е според теб ? И не ми пиши ,че е нещо друго за да не се смея !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Хараламп Разгледай мнение
                                Ловене на риба в мътни води е нашата икономика от '89 насам.

Това го направиха и правят комунягите от едно време чрез вас, псевдосините с червен по рождение гъз, техни дечица и внучета.

При "соца" поне се знаеше кой е отговорен – Алинея първа на тогавашната конституция.
                                Я, се дръж културно ! Нито ме знаеш, нито ме познаваш за да си позволяваш такива епитети !!!
                                На некадърниците икономиката все им е виновна !!!

Коментар

Working...
                                X