Първоначално изпратено от Laconic
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А тези, купили днес на 3500 на квадрат кога ли ще забравят? Никога ми се струва - подобна глупост преследва цял живот, защото справедливата стойност на среден имот в град като София едва ли надвишава 800-1000 Евро и нивото от 3500 няма да бъде достигнато никога - не и при този икономически колапс, в който се намираме.
Концентрирайте се върху днешната ситуацията, историята не се повтаря никога.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
След като си проумял, че с парите изхарчени за апартамент през 2008 е можело да купиш два през 2009, това не се забравя...имам колеги, които все още сънуват кошмари!
- 2 Харесвания
Коментар
-
След като си проумял, че с парите изхарчени за апартамент през 2008 е можело да купиш два през 2009, това не се забравя...имам колеги, които все още сънуват кошмари!
Зависи от квартал и тип строителство.
Евтиното беше 2011 -2013 г. И имаше единични апартаменти на хора, на който им трябваха пари или разделяха наследство. Трябва да се следи и да се действа бързо.
Твоите колеги сигурно не могат да смятат и имат 2 коли, и харчат за глупости.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Спрямо днес, те са ниски и хората купили през 2008г са на печалба - изплатили, ползвали и забравили за случката, че са купили на връх.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
В случая е различно, може да има криза ,рецесия ,но няма да се повтори 2008 г., дори може и по-зле да стане ,но не е същото !!!
Коментар
-
Ето, това пиша и аз ,само ,че не съм убедена, че 3500 на квадрат няма да ни се вижда евтино 2029 г
В момента обаче 3500 е твърде висока цена - инфлацията е 20%, не е 2000%. Няма как апартамент с посредствено качество в най-бедната столица на Европа да струва толкова.
Коментар
-
А тези, купили днес на 3500 на квадрат кога ли ще забравят? Никога ми се струва - подобна глупост преследва цял живот.
Концентрирайте се върху днешната ситуацията, историята не се повтаря никога.
Коментар
-
Цените през 2008г бяха високи спрямо заплатите и имаше имотна истерия - каквото се появи по-читаво, веднага заминава. Напр. двустаен апартамент старо строителство по 1000 евро/кв.м. с добра локация.
Спрямо днес, те са ниски и хората купили през 2008г са на печалба - изплатили, ползвали и забравили за случката, че са купили на връх.
Концентрирайте се върху днешната ситуацията, историята не се повтаря никога.Last edited by ejonny2376; 06.06.2022, 15:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
От няколко века всеки пък е различно.
Коментар
-
Цените през 2008г бяха високи спрямо заплатите и имаше имотна истерия - каквото се появи по-читаво, веднага заминава. Напр. двустаен апартамент старо строителство по 1000 евро/кв.м. с добра локация.
- 1 like
Коментар
-
Коренно различно е !
Коментар
-
А какво ще кажеш за тези които купиха 2008г., когато всичко е било набалончено като сега. Невъзможно е да направиш печеливша сделка днес, защото балона е пред спукване!
- 1 like
Коментар
-
Ето това е къща в Созопол:
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...htc&f1=3&fe7=1
Представям си каква съборетина си купила за 90к. Че и втора при това.За какво са ти тези боклуци, изобщо не проумявам. Раздаваш тук разни съвети, а ти действаш по същия начин като всеки Ганьо без финансови познания -да купя нещо си, щото щяло да поскъпва и щото пазело от инфлация. Пази - друг път.Наистина не съм купила подобен палат ,признавам си
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
"Този път е различно!"
- 1 like
Коментар
Коментар