IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
    Въпроса е да вдигнат лихвите възможно най бързо в което дълбоко се съмнявам . Иначе отива на лека хиперинфлация работата , 30-40% година .
    А да бе, още малко и 70-80%, как да не!

Вече сме горе на платото, забавянето съвсем скоро ще се усети.

Прогнозите за ръста също отекоха: https://www.actualno.com/economy/pon...s_1732852.html

Коментар

Въпроса е да вдигнат лихвите възможно най бързо в което дълбоко се съмнявам . Иначе отива на лека хиперинфлация работата , 30-40% година .
      Ти нали имаш бизнес ,инфлацията не трябва да те притеснява ,въртиш ли стоката ,да върви търговията ,ти инфлацията я биеш

Коментар

Свободата е илюзия !
        А,що ?
        Баща ми си замина свободен -без дългове ,имаше си приятелка даже жената дойде на погребението ,въпреки че той приживе си я хранеше доста ,но явно е държала на него по някакъв начин .
        Даже в къщата нямаше нищо натрупано ,никакви тежести не ни остави в какъвто и аспект да се сетиш,нито той самия е имал каквито и да било проблеми да дължи нещо на банка или хора ,живееше си нормален живот с всички дребни удоволствия -Така че както си го направиш

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Половинка ,да това имах в предвид
          Нещата с бизнесите отичат ,чух се с една мандра ,спират работа ,не издържат на натиска на цените и разходите ,от друга фирма не са приели да увеличават заплатите ,изобщо бавно но сигурно си идва криза някаква

Коментар

Бъркаш , половинката е фундамент в правилното мъжко функциониране !!! Като разбира се нямам в предвид отживелицата наречена "брак" .
            Половинка ,да това имах в предвид
            Нещата с бизнесите отичат ,чух се с една мандра ,спират работа ,не издържат на натиска на цените и разходите ,от друга фирма не са приели да увеличават заплатите ,изобщо бавно но сигурно си идва криза някаква

Коментар

Евго аз съм свободен човек запомни добре това.
              Във всяко отношение .
              Свободата е илюзия !

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Един ипотечен кредит е сериозен ангажимент, може да си хванеш млада жена в репродуктивна възраст, не си стар, ще й направи 2 деца и ще бъдете едно щастливо семейство. Ще си изплащате кредита заедно и ще си свиркате,

Интересен момент е, че старите моми за това са стари моми - недопускат мъже, имат нереални представи..........те са към края на срока, а искат перфектен мъж като от списание, да е хем богат, хем готин, и да се държи cocky. Освен това никой не им е длъжен, без да са заслужили, да ги гледа и да ги издръжа.
                Той може да купи без кредит бре !

Коментар

Един ипотечен кредит е сериозен ангажимент, може да си хванеш млада жена в репродуктивна възраст, не си стар, ще й направи 2 деца и ще бъдете едно щастливо семейство. Ще си изплащате кредита заедно и ще си свиркате,

Интересен момент е, че старите моми за това са стари моми - недопускат мъже, имат нереални представи..........те са към края на срока, а искат перфектен мъж като от списание, да е хем богат, хем готин, и да се държи cocky. Освен това никой не им е длъжен, без да са заслужили, да ги гледа и да ги издръжа.
                  Евго аз съм свободен човек запомни добре това.
                  Във всяко отношение .

Коментар

С жените мача е свирен ,от тук нататък добри преживявания но нищо сериозно и свързано със сватби и други глупости ,пък за заеми да не говорим .
                    Пари има и за апартамент и за всичко

Коментар

Цените много се вдигнаха, а Кавръчето иска хубав апартамент и не знам дали ще има пари.

Друг вариант е да купи с кредит, заедно с половинката си и заедно да го изплащат. Но едва ли ще стане, жените не се решават на такава стъпка.

Предстоят хубави празници. На мен ми е интересно защо съвременната българка (20-40 г) е толкова опростачена. Нали виждате какви са ги събрали в "Ергенът".
                      1 към 1 със съвременния Българин - племе от нечистоплътни варвари-конекрадци. Кадърните отдавна ги няма, колкото и Песимистът да твърди друго.

Наскоро разговарях с една българка (май 2-3 години е по малка, към 85 набор), сега професорка в Бъркли, Калифорния, изцяло по работа (опитах се да я привлека за служител честно казано, макар и естествено да нямах шанс). Хубава, интелигентна и успешна. Парите не я вълнуват, интересна и е само науката и да пише трудове. Как ли пък не реши да става програмистка в София...Или да дойде да рисърчва в БАН примерно...При тези евтини имоти и ниски данъци...Нали това са критериите на повишителите?

Уви, в България е останала само плявата, и дори тази плява намалява.

Коментар

С жените мача е свирен ,от тук нататък добри преживявания но нищо сериозно и свързано със сватби и други глупости ,пък за заеми да не говорим .
                        Бъркаш , половинката е фундамент в правилното мъжко функциониране !!! Като разбира се нямам в предвид отживелицата наречена "брак" .

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Леле, не пиши такива неща, че и аз няма да се съглася. Кавръков, толкова събира пари, толкова време загуби да бори цените на апартаментите ти сега го заши с някаква половинка. Кавръче, слушай кака си и никакви покупки с жени, после ще береш повече ядове от колкото с цените
                          Не гледам подобни предавания и нямам поглед с какво лъжат телевизионната аудитория.

Коментар

Цените много се вдигнаха, а Кавръчето иска хубав апартамент и не знам дали ще има пари.

Друг вариант е да купи с кредит, заедно с половинката си и заедно да го изплащат. Но едва ли ще стане, жените не се решават на такава стъпка.

Предстоят хубави празници. На мен ми е интересно защо съвременната българка (20-40 г) е толкова опростачена. Нали виждате какви са ги събрали в "Ергенът".
                            Щото няма мъже които да задават стандарт !!! Само бай Ганьовци ,дори на върха на държавата .

Коментар

Леле, не пиши такива неща, че и аз няма да се съглася. Кавръков, толкова събира пари, толкова време загуби да бори цените на апартаментите ти сега го заши с някаква половинка. Кавръче, слушай кака си и никакви покупки с жени, после ще береш повече ядове от колкото с цените
                              Не гледам подобни предавания и нямам поглед с какво лъжат телевизионната аудитория.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Хахаха, аз пък гледам да ползвам Уиз Ер и не защото нямам пари ,а защото ми е много по-удобен. Февруари пътувах до София с австрийците понеже Уиза не летеше тогава ,е проклех се да си призная. Много народ във форума има пари кеш да купи апартамент в София, не се лъжи
                                Дори и Кавръчето, ако не е толкова флустриран в цените може да купи.

Коментар

Working...
                                X