IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

В спаня и талия, пъл са 70%.
    Да де-там до 40 годишна възраст се живее при мама и тате.Водят се,че живеят в собствено жилище, ама са няколко поколения в него.

Коментар

Кой ще ги изработва тези пенсии, след като все повече ще излизат в пенсия, за сметка на все по-малко хора, които ще ги изработват.
      Пенсионерите също намаляват като брой. Многобройните поколения на 40-е и 50-е години постепенно ще си отидат от тоя свят.Същевременно с повишаване на заплатите ще се повишават и осигурителните вноски.
      А и България ще започне да привлича имигранти. Нека станат по 2000 евро заплатите пък да видим дали няма да има имигранти.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В Германия и Австрия едва половината население живее в собствено жилище. Хич не е мит.
        В спаня и талия, пъл са 70%.

Коментар

Не само хотели, показвах бележки от Шкорпиловци до Каварна, навсякъде плажуване с хапване и паркинг излиза между 200~250 лв. В Албена дори ме таксуваха 20 лв на ден за паркинг, тва при положение, че съм гост при това с 3 нощувки в 5* хотел и паркирах в подземния на хотела.
          Ами значи правилно съм избрал Несебър. В Албена не е за селтаци като мен.

Коментар

То и сега половината разходи за пенсии се покриват от бюджета. Така че нищо по-различно няма да е и в бъдеще.
            А ако държавата спре да изплаща пенсии,то вече няма да е държава. Така че пенсиите ще се изплащат.И то високи пенсии за тия, които са се осигурявали на високи доходи.
            Кой ще ги изработва тези пенсии, след като все повече ще излизат в пенсия, за сметка на все по-малко хора, които ще ги изработват.
            Държава не спира, а вдига пенс възраст. Виж ко стана във Франция, казаха или вдигаме възрастта или намаляме пенсиите.

Коментар

Ами ЮК е затънала в дългове и има високи данъци. В България е избран пътя на нисък дълг ,ниски данъци, съответно ниски социални разходи.
              За мен това е по-добрият вариант.
              Нз дали е добре, но пенсионерите дет са градили тази държава буквално бедстват. Моите родители също разчитат ма мен, аз не мога да си представя как може да живее някой с 500~600 лв пенсия, та тва са 20 лв на ден!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Мъжкарско е да признаеш когато си грешал,това мога да кажа само.
                ............

Иначе с 3 пържоли за 650лв и такъв златен сладолед,туристите ще намаляват и намаляват

Имайте едно наум със сниманите касови бележки, че две браншови организации са решили съвсем да се омажат с л..йна.

Коментар

Все пак България е място за масов туризъм. Тия хотели, които имаш предвид, какъв процент са от общия брой?Надали имат и 1 процент.
                  Така че изобщо не са показателни за целият туризъм.
                  Не само хотели, показвах бележки от Шкорпиловци до Каварна, навсякъде плажуване с хапване и паркинг излиза между 200~250 лв. В Албена дори ме таксуваха 20 лв на ден за паркинг, тва при положение, че съм гост при това с 3 нощувки в 5* хотел и паркирах в подземния на хотела.

Коментар

Айде рухна и поредния мит, че западняка масово на квартира.
                    В Германия и Австрия едва половината население живее в собствено жилище. Хич не е мит.

Коментар

Нищо няма да получи, защоти няма да има кой да я изработи. В момента предстои да се пенсионират бумърите (50 те и 60 те). Пенсиитв ще купуват все по-малко неща, отделно след 20 год вероятно възрастта за пенсиониране ще удари 80 год.
                      То и сега половината разходи за пенсии се покриват от бюджета. Така че нищо по-различно няма да е и в бъдеще.
                      А ако държавата спре да изплаща пенсии,то вече няма да е държава. Така че пенсиите ще се изплащат.И то високи пенсии за тия, които са се осигурявали на високи доходи.

Коментар

Как да не живеят бе миро?
                        Тези които разчитат само на пенсията си направо бедстват, защото нямат дори за лекарства. Знаеш ли колко мои познати си взеха родителите в ук, без гражданство им дават безплатно лекарства.
                        Ами ЮК е затънала в дългове и има високи данъци. В България е избран пътя на нисък дълг ,ниски данъци, съответно ниски социални разходи.
                        За мен това е по-добрият вариант.

Коментар

Нали ти казах. Плажоветв в гадните места винаги са претъпкани. В малко по-хубавите (които бяха пълни мин год) няма почти никой, пратих и снимки.
                          Все пак България е място за масов туризъм. Тия хотели, които имаш предвид, какъв процент са от общия брой?Надали имат и 1 процент.
                          Така че изобщо не са показателни за целият туризъм.

Коментар

• Вай вай

Спукването на имотния „балон“ ще е болезнено

https://www.economic.bg/bg/a/view/sp...te-e-bolezneno

Коментар

Всяка година чета по форумите как никой не ходел на почивка по българските курорти, а като отида е претъпкано.И сега е така.На плажа в платенана зона още в 9 часа няма свободни чадъри,в заведенията няма места. На очите ли си да вярвам или на опорките по форумите?
                              Нали ти казах. Плажоветв в гадните места винаги са претъпкани. В малко по-хубавите (които бяха пълни мин год) няма почти никой, пратих и снимки.

Коментар

Никога не съм казвал, че българските пенсионери са богати.Ама не живеят в някаква потресаваща мизерия при положение ,че повечето притежават собствени жилища.
                                А от тия 15 процента, които нямат собствени жилища повечето са млади хора.Рядко се среща в България пенсионер без жилище.
                                Как да не живеят бе миро?
                                Тези които разчитат само на пенсията си направо бедстват, защото нямат дори за лекарства. Знаеш ли колко мои познати си взеха родителите в ук, без гражданство им дават безплатно лекарства.

Коментар

Working...
                                X