IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вие така и не проумяхте, че при голям процент от сделките купувачите не ползват кредит.
    Милиарди свободни пари има в банките, които се стопяват като ланския сняг. За това има толкова продажби. А докато има продажби, ще има високи цени. Сега, като останем без ток, храна, паднат бомби, или направо умрем, няма да има продажби, нали.
    Last edited by Meandmyself; 08.04.2022, 16:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      https://m-investor-bg.cdn.ampproject...vite-349615%2F
      Кешът вече е цар за купувачите в Полша.
      Лихвите смачкват сделките с имоти !!!
      Кавръков, кеша винаги е бил предпочитан от продавачите. Когато продавам нещо предпочитам купувачи с пари кеш отколкото такива със заем .
      Това обаче не означава, че ще им го дам по-евтино

Коментар

• https://m-investor-bg.cdn.ampproject...vite-349615%2F
        Кешът вече е цар за купувачите в Полша.
        Лихвите смачкват сделките с имоти !!!

Коментар

• Не знам дали усетихте но Бони тези дни доста остро и нападателно влезе със заяждания ей така от нищото.Сега повече от всякога съм убеден че тя се храни с ипотечни кредити или в някоя банка или друга институция където ги продава срещу комисионни или бонуси.
          Нейното поведение красноречиво говори каква е ситуацията и накъде отива в момента .

Коментар

• https://www.infostock.bg/infostock/c...t-ot-28-godini

Ипотечните лихви в САЩ с най ускорения ръст от 28 години!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение

А звънял ли си? Защото много често в интернет брокери качват обяви на които като се обадиш ти казват, че имота вече е продаден, но имат подобна оферта за теб.
              Не,не ме интересува този апартамент.Снимките са същите,едно към едно.

Коментар

Защото съм го виждал в обяви от тогава
                А звънял ли си? Защото много често в интернет брокери качват обяви на които като се обадиш ти казват, че имота вече е продаден, но имат подобна оферта за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от cecostef Разгледай мнение

И как ще ни убедиш, че се продава от 5 години?
                  Защото съм го виждал в обяви от тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Имотите не поскъпват толкова много - парите се обезценяват ударно. След одобрените 12 млрд. очаквам ускоряване на покачването, тва са лесните пари напечатани от нищото. Спестителите, т.е пенсионерите ще платят масрафа....
                    Тези 12 милиарда не ги чакай скоро Плана е одобрен но това не означава че парите ще бъдат дадени скоро.Не искам да изпадам в детайли но всеки може да се запознае с това.Одобряването на плана не означава че тези пари ще бъдат дадени на България в момента.Плана е одобрен,но има проблеми с корупцията и други неща които спират самите траншове реално.

Коментар

https://m.imot.bg/details/1b157139622757633

Специално поства тази обява за Песимиста.
                      Обявата не е случайна,защото този апартамент се продава от само 5 години някъде,може и повече да са.
                      И как ще ни убедиш, че се продава от 5 години?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Възможно е да е с проблем , но 1500 за Люлин епк/панел как ти звучи ?! Цените на Артекс 2015-16 на Тинтява започваха от около 1000.....
                        Звучи като проблем,цените в момента вече са проблем,те не са нещо позитивно за тези които ги продават(строителите),за останалите също са проблем,защото водят до нарастване на кредитния риск за тези дето дават заемите,като цяло изобщо инфлацията в такива размери е проблем за всеки един търговец на каквато и да е стока.

Коментар

Един имот който не се е продал за толкова години е проблемен ,със сигурност.
                          Възможно е да е с проблем , но 1500 за Люлин епк/панел как ти звучи ?! Цените на Артекс 2015-16 на Тинтява започваха от около 1000.....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Имотите не поскъпват толкова много - парите се обезценяват ударно. След одобрените 12 млрд. очаквам ускоряване на покачването, тва са лесните пари напечатани от нищото. Спестителите, т.е пенсионерите ще платят масрафа....
                            За съжаление и аз споделям твоето мнение. Имотите ''поскъпват'' дори по-бавно от пбезценяването на парите.
                            Освен тези 12 млрд има и още повече - по 5 млрд нов екстра дълг на година и парите от борда като ни приемат в еврозоната.
                            За следващите 10 години инфлацията е подсигурена това без екстри като война, вируси и т.н..... Разбира се поради недостатъчното долюбване на алтернативи у нас / без значение дали са добри или лоши/ 90% ще се буха в тухли..... На края на периода обаче ще се окаже, че тези тухли на слагат масата щото ще са станали прекалено много като на Слънчака и ще има сериозна или по малко но дълга корекция....
                            От друга страна има и други фактори - жената с децата беше в Музейко наскоро.... пълен с Украинци....Интересно колко са станали до момента / а ще идват още/

Коментар

Това трябва да те притесни сериозно..... Не им пука кога ще се продаде, а си вдигат цената предполагам през годините. Т.е. няма продавачи да правят подаръци.
                              Твоят приятел от строителите вдигнал с 200 евро цената на проекта до гробищата....

Коментар

Гледай ко стаа...
                                излезе ми на първата страница на сайта и леко се шокирах....
                                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...64936066432806
                                аз за моят ново стройтелство обзаведен в друг квартал дадох по-малко бе и хората ми разправяха че съм луд да броя толкова пари за апарт (съгласен съм с тях) ама с тая инфлация кво друго да правиш.
                                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

Working...
                                X