If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз, съм тази която вижда какво стана и какво ще стане ! Възможностите ти не ме интересуват, само отбелязвам ,че дори и да купиш в което се съмнявам няма да е на цена около 60000 € за двустаен ЕПК в Красна Поляна ,каквато беше през годината от която започна да смъкваш цените по интернет Дори, няма да спомена ако беше купил тогава и беше започнал да го отдаваш под наем колко пари щеше да имаш днес от това
Това не ти дава право да определяш кой с какво разполага и какво може да купи .
Върховна форма на простотия
ЕЦБ ще трябва да реагира по-агресивно, за да държи инфлацията под контрол !!!!!!!!!
Аз, съм тази която вижда какво стана и какво ще стане ! Възможностите ти не ме интересуват, само отбелязвам ,че дори и да купиш в което се съмнявам няма да е на цена около 60000 € за двустаен ЕПК в Красна Поляна ,каквато беше през годината от която започна да смъкваш цените по интернет Дори, няма да спомена ако беше купил тогава и беше започнал да го отдаваш под наем колко пари щеше да имаш днес от това
Скъпа, няма вече опция учене на урок и евентуално поправяне на грешка. Просто е трудно да се примири с бъдещата принадлежност към 60%-70% несобственици. Бъди по-състрадателна, ми не е лесно.
Ама, лично на теб не може да ти помогне защото докато рутеше цените на имотите в интернет ,те се покачиха двойно и сега няма вече да може да купиш на цени от 2016-2017 г ! Научи си урока най-накрая !!!
Скъпа, няма вече опция учене на урок и евентуално поправяне на грешка. Просто е трудно да се примири с бъдещата принадлежност към 60%-70% несобственици. Бъди по-състрадателна, ми не е лесно.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Ама, лично на теб не може да ти помогне защото докато рутеше цените на имотите в интернет ,те се покачиха двойно и сега няма вече да може да купиш на цени от 2016-2017 г ! Научи си урока най-накрая !!!
КОЯ БЕШЕ ТИ ?
ЧЕ И НАГЛА ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ КАКВО МОЖЕ ДА КУПЯ И КАКВО НЕ ,НИТО МИ ЗНАЕШ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НИТО НИЩО !
Това е залога на американските банки ,ще ми помогне защото цените ще спаднат ,а в момента броя обяви само расте ,с малко но стабилно за пръв път от последните 2 години
Кавръков чети внимателно! ЕЦБ казва че цените може да потънат АКО лихвите растът по бързо от инфлацията. Те го казват като предупреждение че ЛИХВИТЕ НЯМА ДА РАСТЪТ ПО БЪРЗО ОТ ИНФЛАЦИЯТА, а не че имотния пазар има опастност да се срути. Те просто ти казват че лихвите ще изостоват от инфлацията за да пазаят цените на имотите а ти точно наборатно си разбрал. ЕЦБ вече има заявено количествено облекчение за след като спрат тхат вдигат лихвите. Явно мозъка ти още не може да се настрои за наглостта на Лагард и пладнешния обир който в прав текст ти обяснява.
Заплатка радвам се че си осъзнал това за което ви говореше Купата преди няколко години. Обира е пладнешки, НО законен. т.е нямаш дори как да протестираш
„Глобалната перспектива е изправена пред значителни рискове за намаляване, включително засилване на геополитическото напрежение, продължителен период на стагфлация, напомнящ 70-те години на миналия век, широко разпространен финансов стрес, причинен от нарастващите разходи по заеми, и влошаване на продоволствената несигурност“, се казва в доклада.
Това е залога на американските банки ,ще ми помогне защото цените ще спаднат ,а в момента броя обяви само расте ,с малко но стабилно за пръв път от последните 2 години
Мачкай цените накавръче! Това вече на нищо не прилича. Даже и ратко вече е на мнение - БАЛОН.
Бутай лихвите по нанагорнището и имотьете ке паднат.
Кавръков чети внимателно! ЕЦБ казва че цените може да потънат АКО лихвите растът по бързо от инфлацията. Те го казват като предупреждение че ЛИХВИТЕ НЯМА ДА РАСТЪТ ПО БЪРЗО ОТ ИНФЛАЦИЯТА, а не че имотния пазар има опастност да се срути. Те просто ти казват че лихвите ще изостоват от инфлацията за да пазаят цените на имотите а ти точно наборатно си разбрал. ЕЦБ вече има заявено количествено облекчение за след като спрат тхат вдигат лихвите. Явно мозъка ти още не може да се настрои за наглостта на Лагард и пладнешния обир който в прав текст ти обяснява.
Напротив предупреждават че заради инфлцията ще са принудени да ги вдигнат с нива за да я спрат ,това казват от банката и ще го направят ,правили са го и преди ще го направят и сега защото тази инфлация удря и печалбите на банките ..
Тази инфлация е вредна за банковата система и трябва да бъде смазана
Миналата седмица Ройтерс цитира вътрешни източници, според които банката обмисля мерки за укрепване на капитала си. Един от вариантите е увеличение на капитала. През първото тримесечие банката вече бе отчела загуба в размер на 273 млн. швейцарски франка, а през трите месеца преди това - дефицит от 2,1 млрд. швейцарски франка.
Точно така няма да се случи, но я ми кажи дори и да стане защо се радваш и с какво ще ти помогне точно на теб това ?
За пример той даде немислими доскоро сделки за панелни жилища в "Младост 3" в София при 2500 - 3500 евро на кв.м.
не офертни цени а сделки!??
и после
БАЛОН НЯМА
ай сиктир бе, драги зрители!
Според мен ЕЦБ ,то ще вдига лихвите с по половин процент на заседание което до края на тази година ще ги изстреля на двойни нива
Европейската централна банка предупреди за по-нататъшен спад в цените на активите
ЕЦБ заяви, че скъпият жилищен пазар в еврозоната може да "потъне", ако лихвените проценти по ипотечните заеми се повишат по-бързо от инфлацията.
В своя преглед на финансовата стабилност, регулаторът също така предупреди за по-нататъшен спад в цените на активите, ако икономическите перспективи се влошат в резултат на войната в Украйна или ако инфлацията се окаже по-висока от очакваната.
Европейската централна банка предупреди за по-нататъшен спад в цените на активите и имотите !!!!!!!!!!!!!!!!!
Коментар