Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
BOE предупреждава за нарастваща ипотечна болка за домакинствата: Пазарите днес
UK Markets Today, блогът на живо на Bloomberg за всички неща, които се движат на пазарите в Обединеното кралство, ви предоставя отразяване на доклада на Bank of England относно рисковете за финансовата стабилност
В днешния доклад BOE подчерта как по-високите лихвени проценти могат да увеличат тежестта за притежателите на ипотечни кредити
Въпреки че някои кредитополучатели може да се затрудняват с погасяването, банките в Обединеното кралство са достатъчно силни, за да подкрепят своите клиенти, каза BOE
Цените на жилищата може да се понижат допълнително, ако наемодателите, които купуват с цел отдаване под наем, се поддадат на натиска на по-високите разходи за ипотека и в крайна сметка продадат, предупреди централната банка
BOE също подчерта някои глобални рискове за Обединеното кралство, включително забавяне на икономическия растеж на Китай и продължаващата инвазия на Русия в Украйна
https://www.bloomberg.com/news/live-...rope#xj4y7vzkg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Явно Петърчо, освен за имот, мечтае и за Мерцедес AMGпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
И аз живея на квартира в момента. В Пловдив. Аз говоря за господата милионери които не притежават нито един имот. Щом управляваш имоти значи имаш. Похвално. Едва ли управляваш имотите на мама и тати.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
левак, много ми харесва как ти, обраттен (комунист и путинист)и останалите брокерази защитавате и се надявате цените да останат високи но истината е че няма сделки и това ще стане ясно следващата седмица от там и цените на боклука който наричате НИ в бг и ще лъсне горчивата истина.
Ще бъде приятно да ви гледам и да ви се присмивам.Заслужавате гоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Ами ето, аз живея на квартира. Ама можеш ли да предположиш колко имота управлявам? Знаеш ли колко пари ми спестява живеенето под наем на месец? Прибързано не е хубаво да се говори.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А, нищо. Просто не са за тази тема. И в темата за квартирите мога и аз, и много други да им помогнем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4089488[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеабе, тук не беше ли забранен мултиакаунтинга?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеИменно високите цени в София ме накараха да спра да купувам в БГ след 2021-ва
Имаш един имот,който е притежание на банката и голямата работа станала.
Големия "бизнесмен", няма що....и то треперещ от паника от само 10% спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
левак, много ми харесва как ти, обраттен (комунист и путинист)и останалите брокерази защитавате и се надявате цените да останат високи но истината е че няма сделки и това ще стане ясно следващата седмица от там и цените на боклука който наричате НИ в бг и ще лъсне горчивата истина.
Ще бъде приятно да ви гледам и да ви се присмивам.Заслужавате го
Именно високите цени в София ме накараха да спра да купувам в БГ след 2021-ва
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеПетачета месечно или годишно хахаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар