Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Радев на няколко пъти обясни простичко как печели ,купува индекси или акции на спадове и ........ н е г и п р од а в а -Същото което и ти правиш с имотите ,сега ще кажеш да де ама имотите само поскъпват ,а акциите се сриват ,да така е но пак казвам без да изпадам в детайли има акции и акции и индекси и индекси ,най-богатите хора в света са богати от акции и от имоти ,а тези които са богати от акции те са богати не защото купуват акции ,те купуват шепа акции които НЕ продават
Утре ти трябват пари - продаваш една ,две ,три акции ,ама я продай вратата от имота ,не можеш,продай покрива от имота ,пак не можеш,трябва целия да продадеш.
Това не променя нещата СП500 е 60% нагоре за 5 години, за да е Радев повече / той е купил на дъно от някой който е продал на дъното/ то други не са имали този късмет. И точно така , късмет е защото всички са чували за дъна и върхове, ама повечето не ги целят....
Там е въпроса нямам нужда от ликвидност във вида да продам една врата, на година ми идва ликвидност за много повече от една врата.
Освен това Радев , ако не се лъжа беше бивш данъчен.... е аз не съм и например не знам как да си декларирам ЕТФ , ако въобще може.....и Джони не знае след купища проучвания дори и въпроси към НАП....
Коментар
-
Радев на няколко пъти обясни простичко как печели ,купува индекси или акции на спадове и ........ н е г и п р од а в а -Същото което и ти правиш с имотите ,сега ще кажеш да де ама имотите само поскъпват ,а акциите се сриват ,да така е но пак казвам без да изпадам в детайли има акции и акции и индекси и индекси ,най-богатите хора в света са богати от акции и от имоти ,а тези които са богати от акции те са богати не защото купуват акции ,те купуват шепа акции които НЕ продават
Утре ти трябват пари - продаваш една ,две ,три акции ,ама я продай вратата от имота ,не можеш,продай покрива от имота ,пак не можеш,трябва целия да продадеш.
Прочети нещо и за Бюфет да видиш как прави пари - ВЪРТИ десетки акции. От акциите, с които е тръгнал в началото, няма нито една останала.
Кавръков, направо ми е жал с какви глупости си се назобил. Поне с фактологията се запознай. Дано не ходиш да береш гъби.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това дето си пуснал е повече за сметка на инвестиралите в неща, които са под 60%. Иначе знам , че във форума всички печелят на макс...Нема такива дето да губят :-)
За другото си прав...нема 2 мнения....при положение, че посредника не се гътне неочаквано:-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДали ще паднат или качат имотите не ми е важно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не се мъчи колега
те не могат да разберат понятието на думата ликвидност и делимост
дори ако Радев е сложил там кеш преди 5 години / а той не е , беше друго място преди/ пак имотите ми са повече на плюс.
А защо ми е ликвидност, след като дори и в момента съм в голяма ликвидност без да искам това , която не мога да изхарча сигурно 10 години....
Кеша постоянно тече Берти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Искам да кажа, продай и последното, в което живееш, защото се задава криза и да не загубиш от спада. Аз нямам намерение дори да падне със 100,000 евро, защото е точно това, което ми трябва и на исканото от мен място. 100, 000 евро ипотека не е преобладаваща спрямо стойността му, а и така съм решил, предпочитам парите на хората, отколкото моя си кеш да използвам. Имам и други активи, не ми са проблем ипотеките или ликвидирането им. Дали ще паднат или качат имотите не ми е важно, другаде ми е фокуса, но винаги забелязвам категоричните мнения, щяло да стане еди как си, иначе щяло да стане и т. н. и обичам да насочвам вниманието натам.
всичко замина на форекс и за шльоковицапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Май не познаваш числата.Я виж тук.
https://finance.yahoo.com/quote/QQQ?....tsrc=fin-srch
Сметай ако можеш.Дори и да е е еднаква доходността управлението е много по лесно.Транзакционните разходи са са символични и ако исакм да праодам став ас клик на мишката и след 3 дни парите са ми в банковата сметка.
За другото си прав...нема 2 мнения....при положение, че посредника не се гътне неочаквано:-)
- 1 like
Коментар
-
Май не познаваш числата.Я виж тук.
Сметай ако можеш.Дори и да е е еднаква доходността управлението е много по лесно.Транзакционните разходи са са символични и ако исакм да праодам став ас клик на мишката и след 3 дни парите са ми в банковата сметка.
те не могат да разберат понятието на думата ликвидност и делимост
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тоя лаф за квартирата го въртите от 10години .Сменете плочата,отдавна се изтърка
И стига за мен,кажи ти какво "притежаваш" ? Защото двете ипотеки не са актив .Те са хомот и котва. И спреш ли да снасяш сумите на организацията която те е поробила,гориш !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Какво да управляваш при такива резултати / поне са дръпнали малко напоследък/
S&P 500
4,567.46+1,748.64 (62.03%)past 5 years
Имотите и без наеми са по-добре.
Сметай ако можеш.Дори и да е е еднаква доходността управлението е много по лесно.Транзакционните разходи са са символични и ако искам да продам става с клик на мишката и след 3 дни парите са ми в банковата сметка.Last edited by nradev1111; 26.07.2023, 14:00.
- 1 like
Коментар
-
Имотите като станат много и управлението става трудно.Акциите колкото повече стават става по лесно управлението.
S&P 500
4,567.46+1,748.64 (62.03%)past 5 years
Имотите и без наеми са по-добре.
Коментар
-
1.Лева купи прекалено много имоти от гледна точка на разходната част и разправиите около тях .
2.Имоти за лично ползване имат смисъл ако ги обитаваш всеки ден и живееш там,имоти дето няма да се вясваш или ще ходиш от дъжд на вятър не са такива.
3.В неговите обувки съм защото ми е споделял много лична информация и част от тия неща и на мен са ми минали и ми минават през главата .
4.Кешовия проблем се решава не само с имоти-има и акции ,не говоря за фондове и за акциите на Пенка и Гинка ,има и земя ,той е купил земя но малко ,я да купи хубава земя в Добружда или някъде по Видинско плодородна до Дунава или Свищовско
5.Там дето ходиш е усойно и презаселено ,не става за нищо тоя район ,какато и Владя и Бистрица и други милионери и перачи си продават имотите щото вече им трябва летящи коли за тия села заради трафика и лошите тесни пътища .
Коментар
Коментар