Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
5 години са нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
Прочети го отново.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДами и господа "инвестори" в имоти. Не е лошо да купиш имот! .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Напротив и днес има заеми с петгошни фиксирани лихви на 2.99 % от Уни кредит ,а имало и други споделиха съфорумци за които писаха преди две-три седмици.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Пак пишеш пожелания, а хем с Юлката и още един колега описахме вчера как се формират лихвите по отпуснатите кредити у нас.
Прочети го отново.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Кавръков, признавам си, ти позна, а аз сгреших като предположих, че ЕЦБ няма да посмее да вдига лихвите.
И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не само че познах ами залога съм го сложил още преди войната с Украйна при поканата ми в Инвестор за годишния анализ на имотния пазар ,има го официално в сайта .
Ще поскъпват ипотеките предимно новите ,който е с фиксирана лихва няма да бъде засегнат но в България повечето за плаващи и тия които са теглили 2015 ,2016 скоро ще имат вдигане на вноските си
Прочети го отново.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеДо колкото знам, в България банките не отпускат кредити с фиксирани лихви. Обичайно договорите им са с плаващи условия и с променливи лихви.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеВ темата виждам дива радост заради вдигането на лихвите. Сега се питам колко малоумен трябва да е човек и да си мисли, че утре ще вдигнат и лихвите на сключените вече ипотечни кредити с фиксирани лихви за по 5-10 години?
Първо, че въобще не е ясно дали изобщо това ще има някакъв ефект върху новите ипотечни кредити, второ, че 50 пункта е нищо.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Кавръков, признавам си, ти позна, а аз сгреших като предположих, че ЕЦБ няма да посмее да вдига лихвите.
И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?
Ще поскъпват ипотеките предимно новите ,който е с фиксирана лихва няма да бъде засегнат но в България повечето за плаващи и тия които са теглили 2015 ,2016 скоро ще имат вдигане на вноските си
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/pazari/538/a...unkta--356661/
ЕЦБ увеличи лихвите за първи път от 11 години - с 50 пункта
Централната банка на еврозоната взе решение и за новия кризисен механизъм
Айде честито ,моя залог излезна
И сега след увеличенито какво следва, тея с ипотеките ще трябва да плащат повече ли?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Или за да изкара някоя пара от клатене на пазара както е свикнал. Ще видим сали няма да му излезе през носа.
Тесла е новата Нокия преди Епъл ,а Епъл са всичките китайци зад нея които вече са отгоре и
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf66 Разгледай мнение
Със сигурност е така, но едва ли ще си признае. Има търсене но не на тези цени, освен изпаднали в паника купувачи.
Коментар
Коментар