Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Видях много добре къде е на картата. Мястото за някой който не се вълнува от подобни неща / голяма работа че е в гробищата/ е наистина топ. Зависи какво виждаш - всекидневно катафалки, ревящи хора и трупове или хубавият парк.
Е явно за някои тази емоционална част е проблем / как да си пусна детето ми да тича между гробовете ?!?!?/ и от тук следва вероятно най-ниската възможна цена в Мюних....
Относно инвестиционният потенциал на този конкретно имот нещата са ясни / нали писа че са му свалили цената/..... т.е. няма такъв - нито някой ще иска да наема на това място, нито после някой да го купи....
Иначе е лесно - просто напиши , че не си погледнал на картата къде е....
Не съм гледал как са цените в Германия - тук пишеха, че имало спадове / не съм убеден много че се отнася за големите градове, но може да ги има защото там са основно на ипотеки, а те са нагоре. Според мен чисто финансовите перспективи за София са все още по-добри от всяко място от Европа, но иначе като бъдеще е ясно, че Мюних нема да западне / а само ще се промени демографски/ , дори може би ще расте, а София след 50 години ще стигне макса като население и после стръмно надолу, ако не стане някакво демографско чудо у нас.... Мюних ще е там и след 300 години/.
Има разбира се детайли като данък наследство, прогресивен доход върху наемите, огромни такси поддръжка , Германия е пъти по-задлъжняла страна към момента, което означава, че данъците да кажем няма да видят посока надолу коро към никога и т.н.
За теб понеже си там тамошна покупка би била по-добра от София....само момента е важен, за мен понеже съм тук то София е мястото,
Коментар