IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Plateau of denial в момента, предната криза около 12 месеца бяхме в тази фаза.
    Почти свършват 12те месеца, а като обявят новите на РЛП по ипотеките в първите месеци ще стане интересно да коментираме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Ти гледай само при малка нестабилност на ТБ, как милиардите депозити отиват в тухли. Щото не е като да сме нямали КТБ. Ама тоя път паричките са бая повечко и ДЦК-та нещо не се разпродават лесно по търговете. Та и държавата трудно ще намери пари да си обезщети вложителите. Това е разбира се, ако имаш пари в банка. Апокалипсиса, който вещаят понижителите, кореспондира по-скоро с наличието на нулеви наличности кеш. Затова нямат никакви притеснения.
      Те нямат, нямат и толкова кеш, че да ги брига. Но всички знаем колко пара лежи по банките още. От тези 1/3 да се панират и да почнат да купуват имоти ....аз лично се притеснявам че балона едва сега ще се надува.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ако паднат навън и у нас ще се случи. Но искам да го видя първо.
        Лагард в четвъртък заяви, че ЕЦБ е “решена” да върне инфлацията до нейното целево ниво от 2 на сто. Дори ако повишаването на лихвите “няма да свали цените по бензиностанциите или да облекчи проблемите с веригите на доставки”, Лагард смята, че е важно да се обърне политиката на парични стимули от последните години и да се избегне хората да започнат да мислят, че инфлацията ще остане висока.

Кризи ,лихви ,без значение какво ,важно е хората да бъдат принудени да харчат по-малко ,да купуват по-малко и имоти и коли и техника и всичко ,за да паднат цените ...това е посланието

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Утре ако паднат не знам какъв ще ,в цял свят цените падат ,у нас ще растат ,в цял свят банките натискат надолу икономиките за да паднат цените на всичко не само на имотите ,сам в България всичко ще расте
          Ако паднат навън и у нас ще се случи. Но искам да го видя първо.

Коментар

Ами, сценария КТБ е доста по-вероятен от отклонените руски ракети, които апокалиптичната ви агитка вещае
            Пълни глупости ,по една или друга причина ,последните 2 години да речем имам доста вътреша информация от банките и от БНБ,и от ПИБ,и от доста други ,на ниво бюджетиране ,планове за еврото и доста други неща,сега до няколко месеца отново и от КФН ще имам инфо ,забрави изобщо за това което си написал ,измисли нещо друго по-интересно

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Почнахте вече хептем с фантастиките ,като видяхте че тулите ще падат почнахте да зовете КТБ,та и финансови сривове със загуба за вложителите ,гладна кокошка просо сънува са казали хората ...
              Ами, сценария КТБ е доста по-вероятен от отклонените руски ракети, които апокалиптичната ви агитка вещае

Коментар

Ти гледай само при малка нестабилност на ТБ, как милиардите депозити отиват в тухли. Щото не е като да сме нямали КТБ. Ама тоя път паричките са бая повечко и ДЦК-та нещо не се разпродават лесно по търговете. Та и държавата трудно трудно ще намери пари да си обезщети вложителите. Това е разбира се, ако имаш пари в банка. Апокалипсиса, който вещаят понижителите, кореспондира по-скоро с наличието на нулеви наличности кеш. Затова нямат никакви притеснения.
                Почнахте вече хептем с фантастиките ,като видяхте че тулите ще падат почнахте да зовете КТБ,та и финансови сривове със загуба за вложителите ,гладна кокошка просо сънува са казали хората ...

Коментар

Ти след толко изчисления разбра най-сетне ще нема да паднат имотите, а ще станат двойни до 3-4 години. И стана реалист, да не казвам повишител.
                  Ти гледай само при малка нестабилност на ТБ, как милиардите депозити отиват в тухли. Щото не е като да сме нямали КТБ. Ама тоя път паричките са бая повечко и ДЦК-та нещо не се разпродават лесно по търговете. Та и държавата трудно ще намери пари да си обезщети вложителите. Това е разбира се, ако имаш пари в банка. Апокалипсиса, който вещаят понижителите, кореспондира по-скоро с наличието на нулеви наличности кеш. Затова нямат никакви притеснения.
                  Last edited by Bad_Bear; 04.11.2022, 11:18.

Коментар

Ти след толко изчисления разбра най-сетне ще нема да паднат имотите, а ще станат двойни до 3-4 години. И стана реалист, да не казвам повишител.
                    Утре ако паднат не знам какъв ще ,в цял свят цените падат ,у нас ще растат ,в цял свят банките натискат надолу икономиките за да паднат цените на всичко не само на имотите ,сам в България всичко ще расте

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Всички лалате копторите скъпи надценени и прочие . Отново да повторя сиренето днес е 20лв килото 2008 беше 2.50 лв да продължим натам ,1200евра квадрата коптор 2008 днес 1500-2000 евра квадрата ,2008 300евра ср раб заплата , 2022 -1200евра .Открийте приликите и разликите .
                      ПП Не съм фен на придобиването на коптор на 2000 евра квадрата но последните 3г се напечата толко кеш ,че успех желая на лаладжиите .
                      ПП Да не съм пророк но ще дойде време да махате по една цифра от сумите за да ви се изясни картинката .

Коментар

• Пичове, строи се като за световно в момента. Това, което ме изненадва е започването на нови и все по-големи бизнес сгради. Надали строителите са някакви аматьори и не прогнозират какво ще се случи на пазара в следващите 2-3 години. Ако цените ще падат надолу, както всички прогнозират и не се притесняват да го обявяват публично, то единственото ми обяснение е в ниската себестойност на квадрат. Реално от 100-200% печалба, падането до 40-50% пак е много добре, а това на места като абсолютна сума може да е двойно понижение.

Коментар

• Става интересно -

German pensions system ‘is near collapse’

https://www.thetimes.co.uk/article/g...apse-rjl5xmr0b

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                            какво казват гладните, ще пада ли имотиту скоро?
                            а като/ако паднат, кой ще рискува да се изнесе от квартирката или от ведомствения панел, м?
                            Ще купуваме ли злато сега или чакаме да стане пак над 2 000 долара квадрата за да проявим интерес ?
                            Проста задача,с един отговор

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              какво казват гладните, ще пада ли имотиту скоро?
                              а като/ако паднат, кой ще рискува да се изнесе от квартирката или от ведомствения панел, м?
                              Plateau of denial в момента, предната криза около 12 месеца бяхме в тази фаза.

Коментар

• Абе не ми е много ясно, какво точно сънувате, но аз миналата седмица си пуснах апарт под наем на максимално висок наем за района, дори не стигна да минавам през брокер, веднага ми го лапнаха от ръцете без никакви пазарлъци с договор за 2 години и два наема напред гаранция. Реалността е малко по различна

Аз пак ще се аргументирам при нас кризата няма да се отрази толкова, а наемите ще наваксат, поздрави, те изглежда вече са започнали.

Коментар

Working...
                                X