Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Почнахте само на представи и фантазии да го карате ..не е добре работата
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ами, сценария КТБ е доста по-вероятен от отклонените руски ракети, които апокалиптичната ви агитка вещае
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Всички са калкулирали 30-40% спад. Неведнъж съм го казвал тук. Снощи и банкстерите го казаха. 10-15 догодина, и 30-40% в рамките на 3-4 год. За 2-3 год имотите се качиха със 150-200% една корекцийка от 30% е нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеПичове, строи се като за световно в момента. Това, което ме изненадва е започването на нови и все по-големи бизнес сгради. Надали строителите са някакви аматьори и не прогнозират какво ще се случи на пазара в следващите 2-3 години. Ако цените ще падат надолу, както всички прогнозират и не се притесняват да го обявяват публично, то единственото ми обяснение е в ниската себестойност на квадрат. Реално от 100-200% печалба, падането до 40-50% пак е много добре, а това на места като абсолютна сума може да е двойно понижение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Левонката го изгониха от банката щото даде на Артекс нисколихвен кредит,заради апартамент на тъщата му.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
корава е пустата туГла
5-6 години вече как мастити форумни икономисти и могъщи домашни шамани я бутат а тя само нагоре мърда
велком ковид ли не беше, конфискации ли не бяха, данъците поне 4-5 пъти ги вдигаха,,
атомни бомби в топ локацията на лордето ли не бяха ....и пак нищо. само пот се лее по клавиатурите
а живота си върви
- 3 Харесвания
Коментар
-
Именно. А сега си представи, че цялото колело се завърта само с един пуснат слух в правилния момент. Рискът да се държат големи количества кеш в БГ банка към текущия момент е неизмеримо по-голям от тухла с потенциал за корекция. А за Кавръчето не се и съмнявам, че черпи вода от извора. Все пак е идеалният разпространител, който да държи перонците да не се качат на влака
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Те нямат, нямат и толкова кеш, че да ги брига. Но всички знаем колко пара лежи по банките още. От тези 1/3 да се панират и да почнат да купуват имоти ....аз лично се притеснявам че балона едва сега ще се надува.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеПичове, строи се като за световно в момента. Това, което ме изненадва е започването на нови и все по-големи бизнес сгради. Надали строителите са някакви аматьори и не прогнозират какво ще се случи на пазара в следващите 2-3 години. Ако цените ще падат надолу, както всички прогнозират и не се притесняват да го обявяват публично, то единственото ми обяснение е в ниската себестойност на квадрат. Реално от 100-200% печалба, падането до 40-50% пак е много добре, а това на места като абсолютна сума може да е двойно понижение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Те нямат, нямат и толкова кеш, че да ги брига. Но всички знаем колко пара лежи по банките още. От тези 1/3 да се панират и да почнат да купуват имоти ....аз лично се притеснявам че балона едва сега ще се надува.
Левонката що не купи в Артекс ?Ами щото Артекса му подаряват апартамента ,няма да купи и той ,да не продължавам нататък ,по скоро трябва да се притесняват хората дето купиха от страх извън София,Пловдив,Варна и Бургас /последните два също не са много ок ,но пак стават /.
- 1 like
Коментар
-
Ами, сценария КТБ е доста по-вероятен от отклонените руски ракети, които апокалиптичната ви агитка вещае
5-6 години вече как мастити форумни икономисти и могъщи домашни шамани я бутат а тя само нагоре мърда
велком ковид ли не беше, конфискации ли не бяха, данъците поне 4-5 пъти ги вдигаха,
атомни бомби в топ локацията на лордчето ли не бяха ....и пак нищо. само пот се лее по клавиатурите
а живота си вървиLast edited by ratten; 04.11.2022, 11:48.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Plateau of denial в момента, предната криза около 12 месеца бяхме в тази фаза.
Коментар
-
Ти гледай само при малка нестабилност на ТБ, как милиардите депозити отиват в тухли. Щото не е като да сме нямали КТБ. Ама тоя път паричките са бая повечко и ДЦК-та нещо не се разпродават лесно по търговете. Та и държавата трудно ще намери пари да си обезщети вложителите. Това е разбира се, ако имаш пари в банка. Апокалипсиса, който вещаят понижителите, кореспондира по-скоро с наличието на нулеви наличности кеш. Затова нямат никакви притеснения.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар