Вървят слухове за фалит и на Crypto.com. Както знаем те са в Сф и имат около 3000 (може и по-малко да са след съкращенията последните месеци) добре платени служители, които вероятно са набълбукани с кредити. Много хора тук се радваха на краха на криптоборсите, но има вероятност тези проблеми да засегнат и имотния пазар поне в сф. Всичкия този цирк малко заприличва на паниката при фалита на КТБ и последващите драми около Пиб преди 7-8 год.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Линкове има, но няма промоции (за сега). Като звъннеш на линковете, че искаш оглед и се започва с обясненията.. Ейй този преди малко го капарираха. Елате на оглед имаме почти същия, но на малко по-висока цена, обаче терасата му е по-голяма. И други подобни номерца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Имаш ли линкове към "промоции" да разгледам?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ботчо ли беше продал през 2017г?
Имам един приятел като него, дето оцели дъното, взе 2013г. и продаде на "връх" през 2017-8г. Хвалеше ми се как гушнал 30кЕ горница. Взе си БМВ 5-ца и остави кеша настрана. Сега вие като планински чакал и живее при жена му.
няма да крия, че аз също продадох на връх 2020препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не е само ботчо, още няколко се хвалеха тук допреди 1-2 години, но вече не ги виждам
сигурно са заети да се местят по квартири
Имам един приятел като него, дето оцели дъното, взе 2013г. и продаде на "връх" през 2017-8г. Хвалеше ми се как гушнал 30кЕ горница. Взе си БМВ 5-ца и остави кеша настрана. Сега вие като планински чакал и живее при жена му.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
да бе, вервам ти. По-скоро накавръка ще се осмели да капарира не зелено, отколкото ти да продадеш маломерка. За продажба на връх досега сърце и кураж е показал само ботчо.
сигурно са заети да се местят по квартирипрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вече съм им набрал обявите.
изчаквам само да видя, дали определено събитие ще се случи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Така си е. Аз мисля, че е крайно време ратко да изкара 7-те маломерки на пазара и ако успее сега в ЯХУ-то да ги пласира. ще закупи 15 бр. няколко години по-късно.
изчаквам само да видя, дали определено събитие ще се случи.препоръка е
Коментар
-
Така си е. Аз мисля, че е крайно време ратко да изкара 7-те маломерки на пазара и ако успее сега в ЯХУ-то да ги пласира. ще закупи 15 бр. няколко години по-късно.
на ратко маломерките са взимани тънко и носят доход от наем, може и да свали наема ако се налага и пак ще е над водата в този ред на мисли - няма нужда да продава, но може да е по-прецизен в момента на купуване на нови. Неговия модел е добър и ако не му изневери с прибързани глупости може да го развие.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Ако имаш пари или желание за ипотека - 36750 обяви са само за София-град.
Пловдив се очертава да бие София по нови сгради та и там мисля може да вземеш ако ти е зор.
Поне в момента има и ново и зелено и старо на 'промоция' според някои от тук пишещите. За мен лично имотите отдавна скъсаха връзка с реалността, но хората явно са ок да си купуват тухли на всяка цена.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ако имаш пари или желание за ипотека - 36750 обяви са само за София-град.
Пловдив се очертава да бие София по нови сгради та и там мисля може да вземеш ако ти е зор.
Поне в момента има и ново и зелено и старо на 'промоция' според някои от тук пишещите. За мен лично имотите отдавна скъсаха връзка с реалността, но хората явно са ок да си купуват тухли на всяка цена.
- 1 like
Коментар
-
Бургас - 2900 продажби. Лордиевич удари джакпот + държавната лотария едновременно с морския имот.
ПП имат и доста в Поморие, Ахелой, Черноморец от предната епопея на строителите и новите проекти не са толкова хит.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
нашият пазар плътно качва броя на обявите продава в големите градове
все още не се наблюдава значително осоляване на иптечните кредити (както се случи в САЩ, Канада, Австралия, Кралството, а от скоро и в Езоната) , но строителството и зелените продажби вървят с пълна силна.
хубавото на зелените продажби(за строителите) е, че хващат хора със спестени пари за първоначална вноска, а после като дойде време за ипотечка - да му мислят те..
[ATTACH=CONFIG]n3989631[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар